bubite la 1 an si 3 luni
2 participanți
Pagina 1 din 1
bubite la 1 an si 3 luni
Buna ziua Scarface,
Ma indrept din nou cu o intrebare catre tine: de ieri, baietelului meu i-au iesit mai multe bubite rosiatic, plate, nepurulente si fara mancarimi. Au fost mai intai pe abdomen si un pic pe picioare, astazi acelea s-au mai atenuat (fara sa-i dau vreun medicament) dar i-au iesit in schimb foarte multe pe obrajiori si barbie.
Tot de cateva zile este foarte agitat din cauza dintisorilor si are mai nou, tendinta de a musca (pana acum nu a mai facut asa). Ca alimente noi nu am putut gasi ceva care sa-i fi provocat vreo urticarie (ma gandeam ca asta ar putea fi.
Ce as putea sa-i fac/ dau pentru aceste bubite si de la ce ar putea fi?
Multumesc frumos si toate cele bune!
Ma indrept din nou cu o intrebare catre tine: de ieri, baietelului meu i-au iesit mai multe bubite rosiatic, plate, nepurulente si fara mancarimi. Au fost mai intai pe abdomen si un pic pe picioare, astazi acelea s-au mai atenuat (fara sa-i dau vreun medicament) dar i-au iesit in schimb foarte multe pe obrajiori si barbie.
Tot de cateva zile este foarte agitat din cauza dintisorilor si are mai nou, tendinta de a musca (pana acum nu a mai facut asa). Ca alimente noi nu am putut gasi ceva care sa-i fi provocat vreo urticarie (ma gandeam ca asta ar putea fi.
Ce as putea sa-i fac/ dau pentru aceste bubite si de la ce ar putea fi?
Multumesc frumos si toate cele bune!
defta_violeta- Mesaje : 21
Data de inscriere : 30/04/2015
Re: bubite la 1 an si 3 luni
Bubitele astea apar de la un "atac" al cuiva asupra copilului, adica o atingere nedorita. Poate sa fie simtita si ca o murdarie.
Poate sa fie ceva de cateva secunde doar. Trec de la sine dupa cateva zile fara NIMIC.
Mancarimea este destul de mica si numai cateodata.
Nu este aproape niciodata de la alimente asa ceva.
Ai fost cu el la control pe undeva sau l-au avut straini in brate sau cineva mai dur/mai jucaus ?
S-a speriat de cineva sau a plans ?
Poate sa fie ceva de cateva secunde doar. Trec de la sine dupa cateva zile fara NIMIC.
Mancarimea este destul de mica si numai cateodata.
Nu este aproape niciodata de la alimente asa ceva.
Ai fost cu el la control pe undeva sau l-au avut straini in brate sau cineva mai dur/mai jucaus ?
S-a speriat de cineva sau a plans ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Re: bubite la 1 an si 3 luni
La control nu am fost cu el, insa s-a intamplat sa-l ia in brate niste prieteni de familie pe care nu-i vazuse asa de des si la care se uita fara vreo reactie. La pers necunoscute are obiceiul sa se uite fix si sa analizeze, iar daca este brusc luat in brate plange. Data trecuta nu a fost cazul sa planga, dar l-au luat cam brusc si a cerut inapoi la mine.
Multumesc mult pt raspuns!
Multumesc mult pt raspuns!
defta_violeta- Mesaje : 21
Data de inscriere : 30/04/2015
Subiecte similare
» Hernie la copil de 2 luni?
» nas infundat si durere de ureche
» Carie - bebelina 1 an si 4 luni
» Constipatie fetita 1 an si 10 luni
» voma la copil de 3 ani si 2 luni
» nas infundat si durere de ureche
» Carie - bebelina 1 an si 4 luni