Scrisoare deschisa cadrelor medicale implicate in actul nasterii
2 participanți
Pagina 1 din 1
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Re: Scrisoare deschisa cadrelor medicale implicate in actul nasterii
"De ce nu le lasati sa se miste in voie si sa stea cum vor ele in travaliu, nu tintuite pe nenorocita si incomoda masa ginecologica? De ce expulzia trebuie facuta pe masa ginecologica? Pentru ca asa va este voua mai comod?
Actorul de comedie, Aniela Petreanu, spunea tare bine in documentarul “Indraznesc sa nasc asa cum vreau!” – “Incercati dumneavoastra sa defecati, cand sunteti constipati din stand pe spate!” Chiar va rog sa faceti macar o data acest exercitiu si sa imi spuneti cum este."
Chiar le-am zis la nasterea primului copil, la medic si asistente, ca nu e corecta poziztia asta pentru nastere, caci nu ai cum sa impingi!.... Asa simteam... Chiar daca pe atunci habar nu aveam de nimic si aveam incredere oarba in medici...
Actorul de comedie, Aniela Petreanu, spunea tare bine in documentarul “Indraznesc sa nasc asa cum vreau!” – “Incercati dumneavoastra sa defecati, cand sunteti constipati din stand pe spate!” Chiar va rog sa faceti macar o data acest exercitiu si sa imi spuneti cum este."
Chiar le-am zis la nasterea primului copil, la medic si asistente, ca nu e corecta poziztia asta pentru nastere, caci nu ai cum sa impingi!.... Asa simteam... Chiar daca pe atunci habar nu aveam de nimic si aveam incredere oarba in medici...
corix- Mesaje : 570
Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova
Subiecte similare
» Scrisoare deschisa Ministrului Sanatatii
» HPV - Scrisoare deschisa impotriva fraudei HPV si a vaccinari fortate
» Actul morţii
» Actul daruirii
» Explicatii pentru 12 mistere medicale
» HPV - Scrisoare deschisa impotriva fraudei HPV si a vaccinari fortate
» Actul morţii