Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Laringo traheita acuta baietel 2 ani

2 participanți

In jos

Laringo traheita acuta baietel 2 ani Empty Laringo traheita acuta baietel 2 ani

Mesaj  eym Mar Mai 26, 2015 1:51 pm

Buna seara,
Baietelul meu a inceput din nou cresa, dupa o pauza foarte lunga. A frecventat 4 zile cam cate 2- 3 ore pe zi.
Apoi a inceput febra si am stopat cresa. a luat paracetamol sup. atunci dupa masa.
Seara a avut iar si am incercat sa o scad cu Belladona CH 9, apoi cand a fost peste 39 cu Aconitum CH30-, fara efect insa. I-am dat iar antitermic si cearceaf umed la febra mare.
Mentionez ca frecventeaza un homeopat si de obicei la raceli simple, functionau aceste remedii.
Semne vizibile: muculeti verzi sau galbeni, extrem de mult i-a curs nasul, apoi ochii. A facut si conjunctivita. Lacrimi care curg des din ochi.
Examen clinic dupa 3 zile de febra scazuta cu de toate, antitermice, homeopatele de mai sus: laringo traheita acuta. Ni s-a recomandat aerosol, nettacin pt ochi si nurofen.
Au mai trecut 2 zile si febra nu a disparut. in seara asta a facut 40- am scazut-o cu cearceaf umed si antitermice.
Stiu ca a plans dupa mine foarte mult la cresa, eu il duceam si il lasam la doamne. in prima zi a plans chiar o juma de ora. Intelege tot, i-am explicat, era incantat de cresa, tot, dar cand ajungem la usa nu se mai oprea din plans.
In ziua a 4 a, chiar am observat ca dupa ce a intrat, intr-un minut nici nu a mai plans. A mancat si de amiaza, chiar credeam ca e ok. Dimineata mi s-a parut un pic caldut, dar am zis ca mi se pare. Dupa masa avea 39.5.
Eu lucrez de cateva luni si sta cu bunicile dupa masa. totul e ok. Dar stiu ca despartirea de mine, faptul ca plecam la servici l-a suparat asa tare. Chiar cand ii explicam si auzea servici, ii dadeau lacrimile seara la culcare...era o durere adanca. Stiu ca de la astea si de la furia lui si urletele dupa mine a facut boala asta, chiar cand s-a adaptat.
Problema e ca nu scap de febra si sigur acum solutia e antibioticul, ca am stat 5 zile asa. Ce pot face?

eym

Data de inscriere : 03/01/2015

Sus In jos

Laringo traheita acuta baietel 2 ani Empty Re: Laringo traheita acuta baietel 2 ani

Mesaj  scarface Mar Mai 26, 2015 9:36 pm

Of cat de oarba poti sa fii ? V-ati pierdut tot instinctul si ascultati numai de medicina oarba, indopati copii cu medicamente si nu vedeti
nici cele mai elementare greseli !

Vrei sa indopi acum copilul inutil cu antibiotice in loc sa-l tii acasa cu tine !
Copilul e bolnav din cauza ca-l abandonezi la gradinita !
El nu poate sa inteleaga asta la varsta asta, percepe ca pe un abandon ceea ce si este. Nu-ati arata clar asta prin plans ???
Nici un animal nu-si abadoneaza copii la crese si gradinita, o inventie a diavolului.
Tine-l acasa o saptamana si spune-i dinainate ca nu mai trebuie sa se duc ala gradinita caci altfel il vei tine bolnav acasa
caci febra vine de la emotii si nu de la microbi !
Ai de ales intre al tine acasa bolnav sau sanatos.
Ce vina are copilul ca societatea traieste pe dos si mama face totul pe dos ?

"chiar cand ii explicam si auzea servici, ii dadeau lacrimile seara la culcare...era o durere adanca. "

Ce varsta are ?
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  eym Mier Mai 27, 2015 8:32 am

2 ani si 2 luni are. dar nu poti sa stai tot acasa cu el si o saptamana e mult acuma pt mine.
Era si bine in colectivitate, ca altfel se dezvolta abilitatile de vorbire, joaca.
A mai fost o saptamana la cresa acum 6 luni, dupa care am stopat ca s-a imbolnavit 2 luni.
nu stiu ce pot sa fac... Eu nu am inceput serviciul la 3 luni sau 6 luni, ci cand avea 1 an si 7 luni, deci am stat cu el acasa. poate de aceea e si extrem de mamos.
Altii mai mici erau dusi la 10- luni si nu au nimic. Poate cum i-au dus mai repede...

eym

Sus In jos

Laringo traheita acuta baietel 2 ani Empty Re: Laringo traheita acuta baietel 2 ani

Mesaj  scarface Mier Mai 27, 2015 12:45 pm

toti copii sufera...la gradinita s-ar putea duce de abia dupa 5 ani ca sa nu aibe daune emotionale...
Dar 1,7 ani e teroare pt. copii, mai ales ca multi din ei sunt si asa traumatizati de despartirea dupa cezariana/nastere sau de alte traume la nastere sau din sarcina....rar astazi un copil netraumatizat dupa ce a fost nascut.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  eym Vin Iun 05, 2015 9:51 am

Scarface, am luat si eu racela asta minune de la copil...muci galbeni initial, apoi verzi, secretii groase, ca de cresa, tuse abundenta. vreo 4 zile nu am facut nimic. am mancat fructe si baut ceai. dar tot mai rau eram. am luat vreo 5 zile ibuprofen si paracetamol, acum stodal pt tuse. Mucii sunt portocalii acum, tusea persista....
ce sa mai fac?

eym

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum