durere de calcaie
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale picioarelor
Pagina 1 din 1
durere de calcaie
Buna ziua!
De o saptamana am inceput sa am dureri de calcai.A inceput la piciorul drept,si cu durere de parti moi la metatarsiene,apoi piciorul stang,in prezent ma dor ambele calcaie,de nu pot sa ating pielea in zona respectiva.Astept orice sfat,opinie,tratament cit mai urgent posibil.Am 46 de ani si greutatea de 75 kg la o inaltime de 1.73 m.
Va multumesc !
De o saptamana am inceput sa am dureri de calcai.A inceput la piciorul drept,si cu durere de parti moi la metatarsiene,apoi piciorul stang,in prezent ma dor ambele calcaie,de nu pot sa ating pielea in zona respectiva.Astept orice sfat,opinie,tratament cit mai urgent posibil.Am 46 de ani si greutatea de 75 kg la o inaltime de 1.73 m.
Va multumesc !
mihaichirila- Mesaje : 3
Data de inscriere : 18/02/2015
Varsta : 56
Localizare : Pucioasa
Re: durere de calcaie
pe cine iti vine sa sfarami (cu calcaiele) ? trebuie sa existe cineva/ceva ce te-a suparat sau te supara,..
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» durere la calcaie
» Durere la calcaie
» dureri calcaie si kg in plus
» Durere la calcaiul stang
» Durere de calcai
» Durere la calcaie
» dureri calcaie si kg in plus
» Durere la calcaiul stang
» Durere de calcai
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale picioarelor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum