DURERE DE CAP INSUPORTABILA
+2
Irina Firuti
Cryss80
6 participanți
Pagina 1 din 1
DURERE DE CAP INSUPORTABILA
Buna ziua,
d-le Scarface, am o durere de cap de 2 saptamani, care incepe de la ceafa spre frunte, se acutizeaza repede de la debut, cu senzatie de voma si cascat aproape continuu.(am impresia ca parca nu mi se oxigeneaza creierul suficient), fotofobie. Durerea coboara si intre omoplati, pe coloana.
Nu cedeaza la paracetamol,asta fiind singurul medicament care pot sa-l iau deoarece alaptez.
Va rog din suflet sa imi spuneti cam ce remedii se folosesc in aceasta situatie.
Va multumesc anticipat.
d-le Scarface, am o durere de cap de 2 saptamani, care incepe de la ceafa spre frunte, se acutizeaza repede de la debut, cu senzatie de voma si cascat aproape continuu.(am impresia ca parca nu mi se oxigeneaza creierul suficient), fotofobie. Durerea coboara si intre omoplati, pe coloana.
Nu cedeaza la paracetamol,asta fiind singurul medicament care pot sa-l iau deoarece alaptez.
Va rog din suflet sa imi spuneti cam ce remedii se folosesc in aceasta situatie.
Va multumesc anticipat.
Cryss80- Mesaje : 12
Data de inscriere : 10/11/2012
Varsta : 44
Localizare : Constanta
Re: DURERE DE CAP INSUPORTABILA
Buna ziua!
cind va ia durerea asta de cap , va face bine sa cascati? Ati si vomitat?
Dr. Irina Firuti
cind va ia durerea asta de cap , va face bine sa cascati? Ati si vomitat?
Dr. Irina Firuti
Irina Firuti- Mesaje : 21
Data de inscriere : 22/04/2012
Buna seara,
da am si vomitat de la durerea asta, si da cand casc parc se amelioreaza pe moment durerea.
da am si vomitat de la durerea asta, si da cand casc parc se amelioreaza pe moment durerea.
Primul remediu la care ma pot gindi cu aceste simptome e Natrum muriaticum. Luati in 30 CH o data pe zi citeva zile si spuneti-mi apoi daca v-a mers. Daca nu, va trebui sa mergeti la un medic,pt o consultatie mai ampla.
Dr. Firuti.
Dr. Firuti.
NATRUM????? Daca o sa-ti programezi remediul prin intermediul apei ,draga Cryss80 ,nu ai sa ai nici o sansa sa te vindeci,pentru ca are mare importanta , din cate stiu sau poate gresesc,sa scrii denumirea corecta a remediului.Eu nu sunt o cunoscatoare a remediilor ,am fost si sunt ca si tine o beneficiara a profesionalismului,rabdarii si bunatatii d-lui Scarface .Asa ca multumeste-i lui Dumnezeu ca esti aici ,ai rabdare si incredere ,ca o sa te faci bine!
raluca- Mesaje : 29
Data de inscriere : 15/04/2010
Buna seara.
este la fel de corect sa scrii atit Natrum cit si Natrium muriaticum. Va raspund ca medic homeopat.
O seara buna.
Dr. Firuti
este la fel de corect sa scrii atit Natrum cit si Natrium muriaticum. Va raspund ca medic homeopat.
O seara buna.
Dr. Firuti
Da, se poate scrie atat Natrium cat si Natrium.
Daca nu ajuta Natrium incearca Iris versicolor CH9 cand ai durere acuta, il poti lua de cateva ori la intervale scurte caci voma la migrena arata ca este ceva legat de pancreas si Iris este remediu de pancreas (pancreatita, etc) cat si pt.migrena de la pancreas. Iar daca stii ca ai ceva probleme cu pancreasul si cu sucurile digestive il poti lua zilnic in CH7 cateva zile si vezi ce face.
Daca nu ajuta Natrium incearca Iris versicolor CH9 cand ai durere acuta, il poti lua de cateva ori la intervale scurte caci voma la migrena arata ca este ceva legat de pancreas si Iris este remediu de pancreas (pancreatita, etc) cat si pt.migrena de la pancreas. Iar daca stii ca ai ceva probleme cu pancreasul si cu sucurile digestive il poti lua zilnic in CH7 cateva zile si vezi ce face.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Va multumesc pentru raspunsurile promte, si chiar de azi o sa mi-l prepar.
Va tin la curent cu rezultatele.
O zi frumoasa tuturor.
Va tin la curent cu rezultatele.
O zi frumoasa tuturor.
Buna ziua ,
am revenit cu multumiri, de data asta...dupa 2 zile de remediu nu ma mai doare capul
A mers neasteptat de bine acest remediu pentru mine.
Va multumesc din suflet, Dr. Firutti si tie Scarface.
am revenit cu multumiri, de data asta...dupa 2 zile de remediu nu ma mai doare capul
A mers neasteptat de bine acest remediu pentru mine.
Va multumesc din suflet, Dr. Firutti si tie Scarface.
Cu care dintre remedii?!
Cu Natrium Muriaticum CH30.
Alta durere de cap
Buna ziua tuturor,
Si eu sufar de durere de cap de ceva ani.
Incep sa casc deodata, imi dau lacrimile, sunt irascibila. Dupa aproximatix 15-20 minute incepe sa imi puseze capul ( de obicei partea dreapta cu pulsatie in ochi). Cateodata imi intepeneste si gatul. Vomit tot din mine (pana la lichidul acela amar si verziu).
In ultimii doi ani chiar si un miros de parfum puternic sau mult zgomot imi poate provoca durerea, la fel si caldura sau sportul.
Am observat ca inainte cu o saptamana de a-mi incepe menstruatia imi este rau. Dupa primele trei zile de menstuatie iar imi este rau. Aceleasi simtome.
Neaparat trebuie sa stau in pat timp de o zi sau doua, fara lumina, fara zgomot.
Mai ingrijorator este ca nu pot sa citesc sau sa inavat ca incepe sa ma doara ochiul si apoi tot capul. Si am de dat niste examene peste cateva luni. Nu ma pot concentra, nu am forta, mai ales ca stau cu frica sa nu ma apuce durerea.
Am renuntat la job, beau apa, mananc variat, merg pe jos. De saptamana viitoare vreau sa fac o cura de detox. Am amanat ca nu am gasit ingredientele necesare.
Va rog un ajutor
Multumesc si numai bine
Si eu sufar de durere de cap de ceva ani.
Incep sa casc deodata, imi dau lacrimile, sunt irascibila. Dupa aproximatix 15-20 minute incepe sa imi puseze capul ( de obicei partea dreapta cu pulsatie in ochi). Cateodata imi intepeneste si gatul. Vomit tot din mine (pana la lichidul acela amar si verziu).
In ultimii doi ani chiar si un miros de parfum puternic sau mult zgomot imi poate provoca durerea, la fel si caldura sau sportul.
Am observat ca inainte cu o saptamana de a-mi incepe menstruatia imi este rau. Dupa primele trei zile de menstuatie iar imi este rau. Aceleasi simtome.
Neaparat trebuie sa stau in pat timp de o zi sau doua, fara lumina, fara zgomot.
Mai ingrijorator este ca nu pot sa citesc sau sa inavat ca incepe sa ma doara ochiul si apoi tot capul. Si am de dat niste examene peste cateva luni. Nu ma pot concentra, nu am forta, mai ales ca stau cu frica sa nu ma apuce durerea.
Am renuntat la job, beau apa, mananc variat, merg pe jos. De saptamana viitoare vreau sa fac o cura de detox. Am amanat ca nu am gasit ingredientele necesare.
Va rog un ajutor
Multumesc si numai bine
Io9- Mesaje : 10
Data de inscriere : 18/07/2013
Buna ziua,
Oare sa incerc Natrium sau Iris versicolor CH9 pentru cateva zile?
Multumesc
Oare sa incerc Natrium sau Iris versicolor CH9 pentru cateva zile?
Multumesc
nat mur dupa mine e cel mai senzational remediu pt dureri de cap. citeste totusi si despre remediu.
CristianPsi- Mesaje : 265
Data de inscriere : 19/11/2010
Asa o sa fac. Merci CristianPsi
Subiecte similare
» Durere la calcaie
» durere la calcaie
» nas infundat si durere de ureche