Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

se poate trata degenerescenta maculara combinata cu cataracta

3 participanți

In jos

se poate trata degenerescenta maculara combinata cu cataracta Empty se poate trata degenerescenta maculara combinata cu cataracta

Mesaj  Angi Vin Feb 21, 2014 12:53 am

Mama mea are 75 de ani si in urma cu trei ani a fost diagnosticata cu degenerescenta maculara legata de varsta in stare uscata, la ambii ochi combinata cu cataracta. La ochiul stang boala era foarte avansata ( nu mai vedea aproape deloc) si a efectuat 8 injectii cu Avastin, in urma cu 2 ani, care au avut efect dar nu in masura asteptata.
Anul trecut a efectuat 2 injectii cu Avastin si la ochiul drept dar nu le-a mai tolerat. Din nefericire boala s-a agravat, de aproape nu mai vede aproape deloc. Recomandarile medicului sunt injectiile cu Avastin la ambii ochi.
Ma intereseaza daca boala se poate trata si pe cale homeopata.

Angi

Data de inscriere : 20/02/2014

Sus In jos

se poate trata degenerescenta maculara combinata cu cataracta Empty Re: se poate trata degenerescenta maculara combinata cu cataracta

Mesaj  scarface Vin Feb 21, 2014 1:02 am

E existat vreun pericol care i-a periclitat viata inainte de aparitia simptomelor sau o situatie in care a stat cu frica, sau vreun pericol subit (incendiu, furt, boala cuiva, etc) ?
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

se poate trata degenerescenta maculara combinata cu cataracta Empty Re: se poate trata degenerescenta maculara combinata cu cataracta

Mesaj  Angi Vin Feb 21, 2014 3:08 am

NU a exista situatie descrisa de DVS

Angi

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Feb 21, 2014 3:25 am

de ce boli mai sufera si ce medicamente a luat pana acum ? Si cum traieste si cu cine ?
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Angi Vin Feb 21, 2014 3:46 am

a luat medicamente pentru tiroida, inima , si in urma cu 3 ani a fost catalogata cu boala Parkinson grad I, a incercat diverse tratamente mediocamentoase dar nu le-a tolerat
de aproape 2 ani nu ia decat o pastila de inima pe zi
traiste din pensie, ,iar de 12 ani sta cu tip

Angi

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Feb 21, 2014 3:54 am

Pt. ce boli de inima ?
Sa inteleg ca inainte a fost cu altcineva ? A suferit din cauza vreunui barbat ? In ce mod a plecat/murit primul barbat ?
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Angi Dum Feb 23, 2014 10:56 pm

da cu tatal meu care a murit in urma cu 25 de ani

Angi

Sus In jos

se poate trata degenerescenta maculara combinata cu cataracta Empty Cataracta

Mesaj  ileana radu Dum Iul 27, 2014 11:12 am

Buna ! Eu am fost diagnosticata cu cataracta cortizonica in 2004, pe care pana acum un an am tinut-o in frau, vederea nefiindu-mi afectata asa de tare. Port ochelari de distanta din 1990 dioptriile evoluind in timp, -1.75 dreptul si -2.25 stangul. Cand am facut in luna mai un control am fost informata ca ochiul stang mai functioneaza doar 40% si ca trebuie sa fac un transplant de cristalin, cu ochiul drept nu am probleme. Intradevar uneori imi simt ochiul ca pe ceva strain, ca pe ceva greu. Intrebarea este daca ma poti ajuta cu vreun sfat sau remediu ?
Multumesc frumos !
ileana radu
ileana radu

Data de inscriere : 12/07/2014
Varsta : 52

http://ileanar.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Iul 28, 2014 6:41 am

Studiaza aici pe forum Noua medicina germana ca sa intelegi intai cauzele adevarate a bolilor tale cat si modul inteligent in care corpul se straduieste sa repare tot. Spre deosebire de medicina care doar strica tot.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum