Ochi/ pleoapa inflamata
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale ochilor
Pagina 1 din 1
Ochi/ pleoapa inflamata
Buna ziua,
de vreo 5 zile am urmatoarea problema: ochiul drept are pleoapa superioara foarte umflata si scade putin pe parcursul zilei insa dimineata e ca de boxeur. Ma maninca ff putin, nu ustura, nu am secretii. Am folosit 2 zile picaturi de ochi homeopate Similasan si nu am avut nici o imbunatatire, asa ca am ajuns la medicul oftalmolog care a spus ca ar fi un mic urcior pe partea interioara a pleoapei de sus, si mi-a dat picaturi cu gentamicina. Nu prea vad imbunatatori nici de la ele, dimineata e la fel de deformat ochiul. Nu stiu ce sa mai fac si te-as ruga Scarface, daca ai o idee sa imi spui te rog.
Multumesc mult!
de vreo 5 zile am urmatoarea problema: ochiul drept are pleoapa superioara foarte umflata si scade putin pe parcursul zilei insa dimineata e ca de boxeur. Ma maninca ff putin, nu ustura, nu am secretii. Am folosit 2 zile picaturi de ochi homeopate Similasan si nu am avut nici o imbunatatire, asa ca am ajuns la medicul oftalmolog care a spus ca ar fi un mic urcior pe partea interioara a pleoapei de sus, si mi-a dat picaturi cu gentamicina. Nu prea vad imbunatatori nici de la ele, dimineata e la fel de deformat ochiul. Nu stiu ce sa mai fac si te-as ruga Scarface, daca ai o idee sa imi spui te rog.
Multumesc mult!
danic- Mesaje : 51
Data de inscriere : 23/12/2009
Re: Ochi/ pleoapa inflamata
In primul rand trebuie sa te gandesti MEREU de la ce ai facut ceva, intamplator nu este nimic. Voi vreti remedii fara sa doriti sa stiti de ce v-ati imbolnavit. Ai vazut ceva care te-a deranjat inainte sa apara simptome si acest lucru a durat mai multe zile. Ce a fost ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Sigur ca m-am gandit de unde pina unde sa apara asa ceva si ce am facut anterior. Insa nu imi amintesc sa fi vazut ceva special. Doar ca sunt intr-o perioada de stress la servici, lucrez mult la computer. Poate are vreo importanta ca in ziua respectiva am fost la un chiropractor, care mi-a stimulat mai multe puncte de pe intreg organismul pt a ma "diagnostica". E posibil sa fi zgandarit ceva? Ca aceasta inflamatie/ urcior a aparut in timp ce eram acolo (m-a deranjat putin ochiul) si pina seara s-a cam umflat...
conteaza cum te-ai simtit in timpul sedintei... te-ai simtit prost...ai simtit ceva neplacut ?
Insa des pot si fi si lucruri mai banale..,poate sa fie si "lucratul prea mult" ...cand trebuie si nu-ti face placere.
E in orice caz legat de ceva ce nu iti face placere sa vezi...poate fi si sot, copii, mama, vecin...etc
Insa des pot si fi si lucruri mai banale..,poate sa fie si "lucratul prea mult" ...cand trebuie si nu-ti face placere.
E in orice caz legat de ceva ce nu iti face placere sa vezi...poate fi si sot, copii, mama, vecin...etc
scarface- Admin
Nu m-am simtit prost in timpul sedintei, doar ca mi-a "zgandarit" multe puncte de pe corp si vreo doua zile m-am simtit ca batuta, insa cica ar fi normal...
Lucratul la servici e si mult si nu imi face mereu placere, dar sunt resemnata, nu ma ambalez din cauza asta...
Totusi, exista vreun remediu??
Multumesc!
Lucratul la servici e si mult si nu imi face mereu placere, dar sunt resemnata, nu ma ambalez din cauza asta...
Totusi, exista vreun remediu??
Multumesc!
Picaturile homeopate pe care le-am folosit contin Euphrasia...
Din pacate si acum dupa 10 zile de cand a inceput, ochiul nu arata mai bine, doar ca nu mai e rosu si inflamat, in schimb s-a incapsulat si doctorita mi-a spus ca daca nu trece in 1-2 saptamani va trebui scos cu o mica operatie.
Chiar nu exista nici o alta forma de a scapa de asa ceva, decat prin taiere??
Nu pot sa cred ca natura si organismal n uau resurse de vindecare pentru ceva asa infim, dar in egala masura deranjant pentru purtator
Din pacate si acum dupa 10 zile de cand a inceput, ochiul nu arata mai bine, doar ca nu mai e rosu si inflamat, in schimb s-a incapsulat si doctorita mi-a spus ca daca nu trece in 1-2 saptamani va trebui scos cu o mica operatie.
Chiar nu exista nici o alta forma de a scapa de asa ceva, decat prin taiere??
Nu pot sa cred ca natura si organismal n uau resurse de vindecare pentru ceva asa infim, dar in egala masura deranjant pentru purtator
Nu cred ca este de la ochi, ci de la rinichi.
scarface- Admin
Subiecte similare
» Pleoapa stanga
» mancarime ochi
» Infectie transformata in chist la ochi
» Pata alba la ochi
» Durere in ochi si arcada
» mancarime ochi
» Infectie transformata in chist la ochi
» Pata alba la ochi
» Durere in ochi si arcada
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale ochilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|