Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ochi/ pleoapa inflamata

2 participanți

In jos

Ochi/ pleoapa inflamata Empty Ochi/ pleoapa inflamata

Mesaj  danic Mar Dec 10, 2013 2:54 am

Buna ziua,

de vreo 5 zile am urmatoarea problema: ochiul drept are pleoapa superioara foarte umflata si scade putin pe parcursul zilei insa dimineata e ca de boxeur. Ma maninca ff putin, nu ustura, nu am secretii. Am folosit 2 zile picaturi de ochi homeopate Similasan si nu am avut nici o imbunatatire, asa ca am ajuns la medicul oftalmolog care a spus ca ar fi un mic urcior pe partea interioara a pleoapei de sus, si mi-a dat picaturi cu gentamicina. Nu prea vad imbunatatori nici de la ele, dimineata e la fel de deformat ochiul. Nu stiu ce sa mai fac si te-as ruga Scarface, daca ai o idee sa imi spui te rog.
Multumesc mult!

danic

Data de inscriere : 23/12/2009

Sus In jos

Ochi/ pleoapa inflamata Empty Re: Ochi/ pleoapa inflamata

Mesaj  scarface Mar Dec 10, 2013 2:56 am

In primul rand trebuie sa te gandesti MEREU de la ce ai facut ceva, intamplator nu este nimic. Voi vreti remedii fara sa doriti sa stiti de ce v-ati imbolnavit.  Ai vazut ceva care te-a deranjat inainte sa apara simptome si acest lucru a durat mai multe zile. Ce a fost ?
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  danic Mar Dec 10, 2013 4:27 am

Sigur ca m-am gandit de unde pina unde sa apara asa ceva si ce am facut anterior. Insa nu imi amintesc sa fi vazut ceva special. Doar ca sunt intr-o perioada de stress la servici, lucrez mult la computer. Poate are vreo importanta ca in ziua respectiva am fost la un chiropractor, care mi-a stimulat mai multe puncte de pe intreg organismul pt a ma "diagnostica". E posibil sa fi zgandarit ceva? Ca aceasta inflamatie/ urcior a aparut in timp ce eram acolo (m-a deranjat putin ochiul) si pina seara s-a cam umflat...

danic

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Dec 10, 2013 6:30 am

conteaza cum te-ai simtit in timpul sedintei... te-ai simtit prost...ai simtit ceva neplacut ?
Insa des pot si fi si lucruri mai banale..,poate sa fie si "lucratul prea mult" ...cand trebuie si nu-ti face placere.
E in orice caz legat de ceva ce nu iti face placere sa vezi...poate fi si sot, copii, mama, vecin...etc
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  danic Mier Dec 11, 2013 12:19 am

Nu m-am simtit prost in timpul sedintei, doar ca mi-a "zgandarit" multe puncte de pe corp si vreo doua zile m-am simtit ca batuta, insa cica ar fi normal...
Lucratul la servici e si mult si nu imi face mereu placere, dar sunt resemnata, nu ma ambalez din cauza asta...

Totusi, exista vreun remediu??
Multumesc!

danic

Sus In jos

Mesaj  danic Dum Dec 15, 2013 3:49 am

Picaturile homeopate pe care le-am folosit contin Euphrasia...
Din pacate si acum dupa 10 zile de cand a inceput, ochiul nu arata mai bine, doar ca nu mai e rosu si inflamat, in schimb s-a incapsulat si doctorita mi-a spus ca daca nu trece in 1-2 saptamani va trebui scos cu o mica operatie.
Chiar nu exista nici o alta forma de a scapa de asa ceva, decat prin taiere??
Nu pot sa cred ca natura si organismal n uau resurse de vindecare pentru ceva asa infim, dar in egala masura deranjant pentru purtator Sad

danic

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Dec 15, 2013 9:55 am

Nu cred ca este de la ochi, ci de la rinichi.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: