Dureri cumplite dupe operatie de tromboflebita
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale picioarelor
Pagina 1 din 1
Dureri cumplite dupe operatie de tromboflebita
Buna ziua,
Mama a fost operat de curand de tromboflebita la piciorul stang, o operatie destul de grea care a constat in desfundarea vaselor de sange de pe aproape toata suprafata piciorului , in special de la genuchi in jos. Acum la 3 zile are niste dureri cumplite , nici nu poate dormi , de miscat se misca pt a dr a zis ca miscarea e vitala, nu are pofta de mancare , e slabita , nu are chef de nimic. Cu ce o pot ajuta eu din remediile homeopate . Ma gandeam la niste Arnica ? dar nu sunt sigura ...
Mama a fost operat de curand de tromboflebita la piciorul stang, o operatie destul de grea care a constat in desfundarea vaselor de sange de pe aproape toata suprafata piciorului , in special de la genuchi in jos. Acum la 3 zile are niste dureri cumplite , nici nu poate dormi , de miscat se misca pt a dr a zis ca miscarea e vitala, nu are pofta de mancare , e slabita , nu are chef de nimic. Cu ce o pot ajuta eu din remediile homeopate . Ma gandeam la niste Arnica ? dar nu sunt sigura ...
anaalina- Mesaje : 16
Data de inscriere : 21/07/2011
Re: Dureri cumplite dupe operatie de tromboflebita
da, Arnica CH7, 9 sau 15... daca nu ajuta atunci Hamammelis CH9. Probabil trebuie date mai des..de 5-7 ori pe zi dsau la nevoie in functie de cum actioneaza.
In rest mai poti face cu eticheta Ipomoea indica CH9 sau 12 care reduce durerile in multe cazuri.
Toate remediile le poti face pe loc si gratuit cu metoda cu eticheta descrisa in rubrica de homeopatie.
In rest mai poti face cu eticheta Ipomoea indica CH9 sau 12 care reduce durerile in multe cazuri.
Toate remediile le poti face pe loc si gratuit cu metoda cu eticheta descrisa in rubrica de homeopatie.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Re: Dureri cumplite dupe operatie de tromboflebita
Multumesc Scarface . Nu cred ca va face cu eticheta ca ea nu are incredere in asa ceva si nici nu va lua ceva daca nu vede ea concret ,,pastila,,, i-am cumparat arnica si i-am trimis . O sa incerc sa ma gandesc eu la celalalt remediu cum am facut de multe ori pt copiii mei si poate o ajut asa .
anaalina- Mesaje : 16
Data de inscriere : 21/07/2011
Subiecte similare
» dureri calcaie si kg in plus
» DURERI DE CALCAI
» durere la calcaie
» Remedii pt. migrena, cafalee, hemicranie, dureri de cap
» Dureri puternice de cap
» DURERI DE CALCAI
» durere la calcaie
» Remedii pt. migrena, cafalee, hemicranie, dureri de cap
» Dureri puternice de cap
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale picioarelor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum