Dureri la colon
Pagina 1 din 1
Dureri la colon
Buna, nu am gasit topicul cu intrebari de pe forum asa ca o sa postez aici. Sper sa nu deranjez.
De aproape un an am inceput sa am mici dureri in partea dreapta, la colon, insa de cateva saptamani ma doare tot mai tare si simt o inflamatie. Azi am fost la un medic naturist ce face masaj in talpa si mi-a zis ca am colonul iritabil si infectii urinare, a zis ca s-ar putea sa am o infectie din cauza apendicelui si m-a trimis sa imi fac analize de sange (hemoleucograma).
Link-ul cu rezultatul de la analize:
https://www.dropbox.com/s/uq5ef8gge36sh6y/IMG_20160309_122324.jpg?dl=0
Sunt barbat, am 29 de ani si vreau sa mentionez ca nu mananc dulciuri, carne, nu beau sucuri si nici nu fumez sau beau alcool. Incerc sa mananc cat mai sanatos.
Domnume scarface, as dori sa stiu opinia dumneavoastra in legatura cu rezultatul analizelor si simptomele pe care le am, poate imi puteti sugera un tratamemt homeopat. Va multumesc .
De aproape un an am inceput sa am mici dureri in partea dreapta, la colon, insa de cateva saptamani ma doare tot mai tare si simt o inflamatie. Azi am fost la un medic naturist ce face masaj in talpa si mi-a zis ca am colonul iritabil si infectii urinare, a zis ca s-ar putea sa am o infectie din cauza apendicelui si m-a trimis sa imi fac analize de sange (hemoleucograma).
Link-ul cu rezultatul de la analize:
https://www.dropbox.com/s/uq5ef8gge36sh6y/IMG_20160309_122324.jpg?dl=0
Sunt barbat, am 29 de ani si vreau sa mentionez ca nu mananc dulciuri, carne, nu beau sucuri si nici nu fumez sau beau alcool. Incerc sa mananc cat mai sanatos.
Domnume scarface, as dori sa stiu opinia dumneavoastra in legatura cu rezultatul analizelor si simptomele pe care le am, poate imi puteti sugera un tratamemt homeopat. Va multumesc .
anty21ro- Mesaje : 48
Data de inscriere : 12/01/2014
Varsta : 38
Localizare : SJ
Subiecte similare
» Colon help
» Iaurturile probiotice. Flora vaginala si rectala va saluta. Pofta buna
» remedii homeopate - probleme colon
» Remedii pt. migrena, cafalee, hemicranie, dureri de cap
» Dureri puternice de cap
» Iaurturile probiotice. Flora vaginala si rectala va saluta. Pofta buna
» remedii homeopate - probleme colon