Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

stare continua de raceala

In jos

stare continua de raceala Empty stare continua de raceala

Mesaj  anna75 Lun Iul 22, 2013 10:52 pm

Buna, Scarface! Apelez din nou la un sfat de la tine.... Acum este vorba despre mine. De vreo 2 luni ma chinuie o stare continua de raceala. Pe la inceputul lui iunie am racit, asta manifestandu-se doar prin stranut si nas curgand puternic, si doar putin o usoara senzatie de racaiala - uscaciune pe gat. Intr-un final, nasul meu a inceput sa produca secretii multe, galbene si mai apoi verzui, astfel incat ma mers la ORL, gandindu-ma sa nu fie vreo infectie (mai ales ca simteam un miros / gust metalic). Mi-a prescris antibiotic, dar spunea sa-l iau doar daca fac febra 3 zile si nu-mi trece febra (facusem doar intr-o zi 37.6)...si cum nu s-a mai intamplat sa fac febra, nu am mai luat antibioticul, ramanand doar la ibuprofen si paracetamol. Secretiile astea m-au tinut aproape 3 saptamani, mi-au trecut incetul cu incetul, numai ca de atunci, asa cum spuneam, am o stare continua de raceala usoara: cand dau putin de racoare ma ia stranutul, nasul imi curge aproape toata ziua (cate putin si transparent de data asta), si am ramas cu o tuse seaca...rara... si uneori abia ma opresc din tusit. Pt tusea asta, am mai primit asta iarna de la medicul de familie biseptol...care insa nu m-a ajutat cu nimic. Ca veni vorba de asta iarna....la un moment dat, toti din famile, in frunte cu puiutul, am fost raciti asa cum n-am mai fost raciti cred ca niciodata!! Dureri groaznice de gat, febra si tuse...dar mai cu tratamente de la medic, mai cu de-ale babesti, am trecut peste.
Revenind la subiectul meu....mi-ar fi de mare ajutor un sfat legat de problema mea, referitor la vreun remediu.
Multumesc anticipat!

anna75

Data de inscriere : 09/07/2013

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum