Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Un ingeras a luat si el parte la X Factor in Anglia

3 participanți

In jos

Un ingeras a luat si el parte la X Factor in Anglia Empty Un ingeras a luat si el parte la X Factor in Anglia

Mesaj  scarface Dum Oct 14, 2012 1:36 pm

Un ingeras a luat si el parte la X Factor in Anglia. Incarnat momentan intr-un trup de numai 16 ani a debutat
auditiile cu o compozitie proprie, compozitie care este mai evoluata muzical decat multe alte cantece ale unor compozotori celebrii. Ce urmeaza este extraordinar, a trebuit sa ma uit la videori de mai multe ori caci canta urmatoarele 3 cantece de cateva zeci de ori mai bine decat originalele. Incredibil ce voce si ce radiaatie are fetita asta.

Un tanar chitarist ii aranjeaza compozitia Ellei la chitara :

scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Un ingeras a luat si el parte la X Factor in Anglia Empty Re: Un ingeras a luat si el parte la X Factor in Anglia

Mesaj  scarface Mier Oct 24, 2012 10:57 am

Un cantec nu numai prost ales, dar si slab si care nu i se potriveste...si cu prostia de dans,..pacat de vocea ei cu un asemenea cantec. Ce bine ca a vjut unul din jury curaj sa o critice pt. ce a facut

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Un ingeras a luat si el parte la X Factor in Anglia Empty Ingerasul continua sa cante...

Mesaj  scarface Joi Noi 22, 2012 2:04 pm

Insa cantecele alese nu sunt prea bune pt. vocea ei....i-ar trebui un mentor cu mai mult gust...

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Un ingeras a luat si el parte la X Factor in Anglia Empty Re: Un ingeras a luat si el parte la X Factor in Anglia

Mesaj  scarface Joi Noi 22, 2012 2:21 pm

Ce mentor tampit sa-i dea cantece cu stil identic, plictisitoare si fara coloana vertebrala...cu cat mai mult canta la fel cu atat mai plictisitoare devine. Pacat de voce !

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Dec 14, 2012 2:33 pm

Un cantec ceva mai bun ca cele dinainte, insa totusi slabut si prost ales...
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Dec 14, 2012 2:41 pm

Si iar un cantec absolut prost ales...
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Dec 14, 2012 3:05 pm

Ella a fost votata afara din show !

Ella a fost votata afara din show .. nu a ajuns nici macar aproape de finale.
Hm, pacat ca nu mai avem sansa sa o mai auzim cantand... desi spre sfarsit cantecele au fost din ce in ce mai prost alese.
Pacat de ditamai vocea si excelenta prezenta de scena.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  danic Sam Dec 29, 2012 12:13 pm

Si mie mi-a placut mult Ella, am descoperit-o pe youtube intamplator acum vreo luna. Are o voce intr-adevar ireala, cristalina si linistitoare, te trec fiorii cand o asculti. Sau poate nu pe toti....

ma bucur ca si tie iti place mult Wink

danic

Data de inscriere : 23/12/2009

Sus In jos

Un ingeras a luat si el parte la X Factor in Anglia Empty Ingerasul nostru canta alt cantec

Mesaj  scarface Mier Aug 28, 2013 10:33 am

Doamne ce voce...

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  danic Mar Sept 17, 2013 3:34 am

Oare exista vreun CD cu muzica ei? Ar fi de cumparat....

danic

Data de inscriere : 23/12/2009

Sus In jos

Mesaj  andrei Mar Sept 17, 2013 8:21 am

Probabil exista in Anglia dar se pot si face din clipurile de pe youtube.
andrei
andrei

Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova

Sus In jos

Mesaj  andrei Lun Oct 14, 2013 7:03 am

andrei
andrei

Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Oct 16, 2013 12:42 pm

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Un ingeras a luat si el parte la X Factor in Anglia Empty Five tatoos

Mesaj  scarface Dum Feb 23, 2014 3:11 pm

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum