Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

adenom de prostata cu prostatita - operat...

3 participanți

In jos

adenom de prostata cu prostatita - operat... Empty adenom de prostata cu prostatita - operat...

Mesaj  kitty03_1978 Mier Ian 30, 2013 2:34 pm

buna seara!

indraznesc si eu sa va solicit ajutorul pentru tatal meu....desi fac si eu un curs de homeopatie, spre disperarea mea, nu sunt in stare sa il ajut...lipsa mea de experienta isi spune cuvantul...si teama ca as putea acum sa ii agravez starea....

tata sufera de mai multi ani de hipertrofie de proastata...tratata cu Omnic...

de la Craciun incoace a facut retentie acuta de urina cu glob vezical, pe fond se pare de inflamatie acuta a prostatei.....i s-a pus sonda pe 31 decembrie si de atunci nu mai reuseste sa scape de ea....a fost operat de adenom saptamana trecuta....operatia a reusit, dar azi cand i-au scos sonda, nu a putut urina deloc....ni s-a spus ca uretra e inflamata sau ceva in genul (mie mi-e frica sa nu fi facut deja vreo strictura uretrala de la cat i-au tot schimbat sonda, plus infectia urinara severa cu care s-a procopsit de tot de la sonda)...

in fine, spre disperarea si ingrijorarea mea si a tatalui meu, i-au spus sa revina peste o saptamana ca sa i se scoata din nou sonda si sa vedem ce se intampla....intre timp supozitoare si biseptol...asta daca nu o sa faca iara infectie urinara....

tata e tare trist si obosit...a slabit si in forta si fizic...si e cu moralul la pamant, desi nu spune....
eu nu mai stiu ce sa fac...cu ceaiuri si tincturi am incercat...poate era deja prea tarziu pentru ele....
acum chiar ca ma simt si eu incoltita si gata sa depun armele....

oare ma puteti ajuta? Crying or Very sad

kitty

kitty03_1978

Data de inscriere : 18/11/2012

Sus In jos

adenom de prostata cu prostatita - operat... Empty Re: adenom de prostata cu prostatita - operat...

Mesaj  scarface Mier Ian 30, 2013 10:22 pm

Causticum si Staphysagria ajuta in retentie dupa sonda, alternant.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

adenom de prostata cu prostatita - operat... Empty Re: adenom de prostata cu prostatita - operat...

Mesaj  simona maria vejia Mar Mar 26, 2013 2:36 am

Buna ziua,
indraznesc si eu sa va solicit ajutorul pentru tatal meu....desi citesc pe forum de la craciun in coace si sunt tentata sa-i spun ce sa incerce(cum am facut eu - desi am citit ca nu e bine) ...teama ca as putea sa ii agravez starea ma retine.... Este operat de un an jumate de adenomul de prostata si se zice c-a reusit operatia, dar cum scrie si Kitty mai sus, are de atunci probleme cu urinatul, nu i se goleste vezica. Dupa operatie o vreme i s-a pus sonda, apoi i s-a dat un vasodilatator. Imi zicea ca toata vara nu l-a luat, s-a simtit bine, dar acum il ia si tot nu se simte bine-din cauza frigului, a aparut o alta problema care zic medicii ca doar cu operatie se poate trata - diventricul vezical. Oare nu se poate trata fara operatie?
Imi puteti da un sfat? Multumesc anticipat, o zi deosebita.
simona maria vejia
simona maria vejia

Data de inscriere : 22/01/2013

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum