Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Reiki - o practica periculoasa si magie neagra. Feriti-va de Reiki !

+18
Irelevant
Andromeda
DanC
CristianPsi
Cata Lina
liviu_faget
=|Luci@n|=
Inbal
crystyanm
irina13
steve
Guang
Rama
skincod
CK
andrei
mihnevicim
scarface
22 participanți

Pagina 6 din 6 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6

In jos

Reiki - o practica periculoasa si magie neagra. Feriti-va de Reiki  ! - Pagina 7 Empty Re: Reiki - o practica periculoasa si magie neagra. Feriti-va de Reiki !

Mesaj  scarface Lun Noi 05, 2012 2:00 pm

"energetica fiintei umane" nu ai cum sa o inteleaga nici un om de la sine. Cu atat mai putin cu cat un om normal - tu inclusiv - nici nu poti explica ce si cum este cu sufletul, trupul si duhul. La voi tot este energie, insa energie fara sursa nu exista. Deci a vorbi despre energie fara o sursa este ca si cum ai vorbi de lumina fara sa stii de existenta unui soare pe care in plus nici nu il poti vedea. La asemenea vorbe nu pot aparea decat teorii mai mult sau mai putin intunecate.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Reiki - o practica periculoasa si magie neagra. Feriti-va de Reiki  ! - Pagina 7 Empty Re: Reiki - o practica periculoasa si magie neagra. Feriti-va de Reiki !

Mesaj  scarface Lun Apr 22, 2013 12:07 pm

Cam asa e si simbolurile Reiki. multe le folosesc, putin stiu semnificatia lor adevarata.
http://www.realitatea.net/credea-ca-are-un-tatuaj-cool-insa-a-izbucnit-in-lacrimi-cand-a-aflat-ce-simbolizeaza_1163909.html
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Oct 13, 2013 4:17 am

Un truc nou de a atrage oamenii la reiki: Aikirei - o combinatie de aikido cu reiki !
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  daddy2285 Dum Iun 22, 2014 9:00 am

scarface a scris:Un truc nou de a atrage oamenii la reiki: Aikirei - o combinatie de aikido cu reiki !
Daca vei aprofunda tema vei afla ca tot ce este in lumea asta se poate folosi atat in rau cat si in bine.Conteaza intentia acelei persoane.Se pot face atatea nenorociri si in ortodoxie,yoga,qi gong etc Sf Ciprian a fost vrajitor apoi si-a folosit toata cunoasterea pentru a face bine.Mahatma Gandi renumit yoghin si-a folosit cunoasterea pentru a ajuta oamenii,Mikao Usui initiatorul reiki si-a folosit cunoasterea pentru a vindeca oamenii saraci de la periferia orasului Tokio.Aaa ca sunt unii practicanti folosesc cunoasterea pentru a manipula si pentru a face rau asta este altceva...Avem LIBER ARBITRU lasat de Dumnezeu ca dar suprem al iubirii Sale fata de noi,acum depinde de noi ce alegem sa facem. Smile O zi frumoasa va doresc!

daddy2285

Data de inscriere : 22/06/2014

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Iun 22, 2014 11:19 am

Diavolul e mai destept ca tine si ca mine si ca Usui. Intentia de a face bine nu binecuvanteaza nicidecum metodele gresite. Daca ne uitam numai la medicina alopata ne putem dea seama usor ce inseamna prostia asociata cu intentia de a face bine: se baga zilnic in mod inutil si prematur
mii de oamenii in mormant ..in numele sanatatii.

Asa e si cu Reiki: chiar daca vrei sa faci bine nu ai cum, caci Satan cu metodele lui perfide, carora au cazut multi victima nu vrea sa ajute de fapt nimanui ci numai sa dauneze.

Asa ca exemplele tale sunt mai mult decat deplasate. Iar in ce priveste "aprofundarea" nu cred mai gasesti cu usurinta un al doilea pe pamanat
care sa cunoasca trucurile astea mai bine ca mine.

Liberul arbritru inseamna la cei mai multi : imi daunez singur pe baza la teorii mincionoase si trucuri pana cand din cauza greselilor sau a suferintei ori mi-am distrus sufletul ori trebuie sa arunc tot ce am facut si am invatat la gunoi ca sa incep din nou cu chestiile bune si folositoare.
Asta iti pot relata destui care au iesit din mreaja lui Usui si a acestui Reiki satanic impodobit ca un fel de pseudo-vindecare.
Poate iesi si tu candva din mreaja lui Satan. De abia atunci ai sa realizezi unde ai intrat. Insa nu prea ai cum caci duhurile celor care au pus stapanire pe tine iti influenteaza atat gandirea cat si vointa si te sug energetic.

De abia atunci vei putea realiza unde te-a dus pe tine personal liberul arbitru....in santuri spirituale si capcane energetice.
Si degeba iei numele lui Dumnezeu in gura caci nu prea iti mai ajuta fiindca nu poti sluji la doi domni in acelasi timp.
Si cine se ia de mana cu Satana trebuie intai sa-l lase ca sa poate sluji Domnului adevarat.

Intr-o perioada cand avertizam pe un forum german de teapa cu Reiki, seara cand ma duceam sa ma culc,. patul meu era inconjurat
de duhuri de le Reikisti (adica de sufletele unor oameni care au trait odata pe pamant si au facut Reiki) si care vroiau sa-mi dauneze.
Ii simteam pur si simplu: erau ca o haita de lupi inraiti, enervati pe mine caci le stric eu vrajeala. Daca Reiki ar fi fost ceva cat de cat bun sau divin bun nu s-ar fi intamplat asa ceva. Ii alungam insa in numele lui Iisus si ma culcam fara grija.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 6 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum