Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Probleme cai urinare

3 participanți

In jos

Probleme cai urinare Empty Probleme cai urinare

Mesaj  sonia1 Lun Oct 22, 2012 11:23 am

Buna.Incerc sa imi expun si eu problema mea de sanatate, poate s-a mai confruntat cineva cu asa ceva si poate macar sa imi spuna ce as putea avea si sa ma ajute eventual cu un sfat legat de un tratament care a dat rezultate.
Asadar, de foarte multi multi ani, cred ca sunt 15-16 deja, am probleme legate de urinat. De cand ma stiu am o sensibilitate mai mare a cailor urinare, facand infectii urinare de la frig si/sau dupa contact sexual. In ultimii 3-4 ani aceaste episoade s-au redus la 1-2 pe an, nefiind foarte grave. Dar as putea sa traiesc cu aceasta problema, daca nu ar fi alta legata tot de urinat: am arsuri la nivel de uretra, uneori la sfarsitul urinarii, dar cel mai des, la 5- 10 minute dupa ce am urinat. Aceste arsuri pot sa fie continue sau intermitente si trec doar daca beau o cantitate suficienta de lichid, cel mai ades apa.Plata. Am fost la nenumarati medici, ginecologi, urologi, am facut diverse tratamente, alopate sau naturiste, pastile, ceaiuri, solutii, tincturi, bai, irigatii.Nimic nu a dat rezultat in afara tratamentului homeopat.Datorita acestui tratament, aceste simptome s-au redus atat ca frecventa cat si ca intensitate, foarte mult in ultimii ani. Dar totusi nu dispar de tot si se agraveaza la urmatorii factori:
- consum insuficient de apa
- stres sau suparare
- frig
- consum de bauturi acidulate, despre cola nici nu poate fi vorba
- mancaruri picante
S-ar putea sa mai fie si alti factori, dar eu pe astia i-am observat si incerc sa ii evit.
Arsurile sunt mai intense in special dimineata sau atunci cand trece foarte mult timp intre doua urinari si urina este mai concentrata. Nu urinez foarte des, uneori ma duc la baie de doua ori pe zi, alteori de 5 ori, noaptea niciodata.
Ca si posibil diagnostic, mi s-a spus ca s-ar putea ca nisipul pe care toata lumea il are in urina sa imi faca rau, lucru invalidat recent de un medic urolog care mi-a spus ca nu poae fi vorba de asa ceva. Alt diagnostic posibil, cistita interstitiala dar asta ar presupune dureri ale vezicii, ori eu nu am asa ceva( am avut intr-o perioada cand am avut o suparare foarte mare dar a trecut cu tratament homeopat si de atunci nu am mai avut astfel de simptome)si din ultima ecografie a vezicii nu a reiesit ca as avea asa ceva. Mi s-a mai spus ca s-ar putea sa fie din cauza unei infectii genitale, dar nu a fost bun nici acest diagnostic, pentru ca ori am, ori nu am infectie genitala, simptomele sunt aceleasi.Si foarte important senzatia de arsura apare pe uretra si nu la intrarea in vagin ca in cazul unei infectii genitale si este diferita.Ultima posibilitate avansata de medicul urolog a fost ca e posibil ca in urma infectiilor urinare repetate sa fii ramas microbi prinsi undeva sub mucoasa vezicii acolo unde antibioticele nu ajung sa actioneze sau ceva de genul asta. Oricum, parerea mea este ca orice microbi ar fi totusi in 16 ani ar fi trebuit sa se intample ceva cu ei, nu sa ramana tot acolo si sa imi dea tot aceleasi simptome.
Problema mea nu este foarte grava dar a devenit deranjanta efectiv la nivel psihic pentru ca nu pot sa ma duc la baie niciodata linistita si tot timpul trebuie sa am apa la mine.
M-am documentat foarte mult pe internet si nu am reusit sa gasesc un caz similar cu al meu. Poate ca totusi careva dintre voi a avut de a face cu asa ceva si ma poate ajuta. Macar sa inteleg ce am.
Va multumesc anticipat.
Sonia

sonia1

Data de inscriere : 22/10/2012

Sus In jos

Probleme cai urinare Empty Re: Probleme cai urinare

Mesaj  scarface Lun Oct 22, 2012 11:32 am

Afectiunea ta e foarte usor vindecabila cu ajutorul homeopatiei si a unui homeopat priceput si imposibil de vindecat cu medicamente . Ai fost doar la medicina gresita pana acum, care oricum nu poate vindeca mai nimic.
Nu esti deci tu de vina ci dooar lipsa de cunoastere si remedii vindecatoare a medicinii si nici mcara nu suferi de vreo boala
grea si de una foarte usoara. Schimba medicina si o sa vezi diferenta. Cazuri ca alte tale exista multe...numai eu cate cunosc..

Sa-ti explica cauza, ca sa intelegi, insa nu te astepta la termeni medicali alopati caci in medicina alopata lipseste cunoasterea:

Tu ai un exces de foc, de caldura, in partea de jos si probabil si altundeva in corp.
Cand ai foc si apa si vrei sa menti un anumit echilibru ce faci ?
Trebuie sa controlezi focul cu ajutorul apei.
Acum oricine stie ca iutelile sunt focoase.

Ce se intampla deci in mod logic la cineva cu exces de foc daca nu-i dai apa sau ii dai focoase (iuteli) ?
Apar arsuri. Ai priceput ?
Boala nu are nimic nu nici un microb sau infectie ci doar cu constitutia ta focoasa. Din pacate medicina a trecut peste capitulul
celor 4 elemente ignorandu-le. Nu insa si medicina chinezeasca, cea tibetana, cea indiana (ayuverda), cea Hildegard si homeopatia care cunosc aceste fenomene naturale de mii de ani.

Trebuie sa eviti focoasele (iutelile, enervarile = foc) si lipsa de apa si sa reglezi excesul de foc cu remedii homeopate sau naturiste. Freigul cauzeaza congestie si concentrarea focului intr-o anumita zona in timp ce periferia e rece, deci produce iara un dezechilibru.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  sonia1 Lun Oct 22, 2012 12:05 pm

Multumesc foarte mult pentru raspuns. Nu mai caut demult ajutor in medicina alopata, am mai fost doar uneori la medici alopati pentru analize si pentru ca incercam sa gasesc o explicatie la ce am eu.
Dupa cum am spus, cu ajutorul tratamentului homeopat am ajuns sa reduc simptomele foarte mult, de la un 100% la un 20% si uneori chiar 5-10%.Evident ca evit tot ceea ce mi-am dat seama ca imi face rau, dar uneori nu pot evita frigul sau supararile si atunci iar isi face simtita prezenta si ma deranjeaza ca nu dispare de tot si pentru totdeauna. In acele momente, ma gandesc sa imi caut alt medic homeopat desi am incredere in medicul meu pentru ca m-a ajutat foarte mult si in alte probleme si e unul dintre cei mai buni din tara. Doar ca uneori imi pierd rabdarea si dupa atatia ani, 16, nici nu sunt de condamnat. Multumesc inca o data. O sa reflectez la ce ai scris.

sonia1

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Oct 22, 2012 12:12 pm

Banuiesc ca ti-a dat Cantharis sau vreun alt remediu acut.
Este insa bine sa schimbi medicul homeopat in general....des omul nu mai vede padurea de copaci, mai la cazuri banale si in plus doar 20% nu este vindecare. Un medic homeopat bun se vede la cazuri grele si nevindecate de altii si nu la chestii banale.
Succesul la anumtii pacienti nu e un garant pt. un homeopat cu adevarat bun si nici macar renumele (mai ales in Romania)
Altul poate sa ajuta din prima mai mult. Insa intelegerea despre cele 4 elemente lipseste la cei mai multi homeopati (mai putini cei ce fac si acupuntura).
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  sonia1 Lun Oct 22, 2012 12:19 pm

Nu stiu ce mi-a dat ca nu imi spune niciodata. Remediile se fac in laboratorul privat. Cunosti vreun medic heomeopat care sa fii tratat simptomele pe care le am eu, din tara sau strainatate? Multumesc.

sonia1

Sus In jos

Mesaj  CristianPsi Lun Oct 22, 2012 12:33 pm

hmm, ma puse pe ganduri chestia asta. practic sufar de la 18 ani de ceva asemanator, dar evident cu anumite date ale problemei schimbate.
CristianPsi
CristianPsi

Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 44
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Oct 22, 2012 12:45 pm

Pai secretosul tau de medic nu te vindeca dar nici nu-ti spune remediul...hmmm. Si laboratorul privat de facut remedii...ca sa nu stie pacientul ce i se da. Da,. mai sunt si medici dinastia. Nu e neaparat rau caci multi se autotrateaza des in mod gresit ..
Pai cunosc si medici si cazuri similare. Sau nu crezi ?
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  sonia1 Lun Oct 22, 2012 12:57 pm

Am intrebat daca cunosti medici care sa fi tratat cazuri similare pentru ca dupa mesajele tale, ma gandesc serios sa consult si un alt homeopat. Poate imi dai niste nume aici sau pe privat. Am inceput deja sa ma documentez pe net despre cele 4 elemente si ce ai spus tu are pentru prima data logica pentru mine, e cel mai viabil raspuns pe care l-am primit pana acum. Medicul meu homeopat mi-a explicat la un moment dat ceva de genul ca zona cai urinare este zona mea sensibila si ca pe acolo sunt eliminate din organism toate toxinele, ma rog ceva de genul asta. Si ca daca nu s-ar elimina pe acolo si am stopa acea cale de eliminare, s-ar aduna in alta parte si ar provoca alt fel de boli. Crying or Very sad Si totusi sufar de chestia asta de la 19 ani si acum merg pe 36. Multumesc mult pentru ajutor. Nici nu stii cat de tare se vede acum pentru mine lumina de la capatul tunelului.
Cristan, daca si tu suferi de o problema similara, a existat ceva care sa iti amelioreze simptomele?

sonia1

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Oct 22, 2012 1:09 pm

Pai unde locuiesti ?
Intreabarea ta nu este buna caci in homeopatie nu merge cu "daca a mai existat un pacient cu aceleasi simptome si boala cu mine si a fost vindecat de un anumit doctor, atunci doctorul ala tre sa ma vindece si pe mine"
N u exista 2 oameni la fel si nici simptome si boli identice si nici nu trebuie sa fi vindecat un medic asa ceva ca sa
te poata vindeca si pe tine.
Boala ta insa e comuna in homeopatie.
Ce ti-am zis eu de elemente stiu putini homeopati din pacate si cred ca asta este si cheia succesului caci cei mai multi iti vor da intai remedii tipice de cistita cum e Cantharis sau ceva similar.
Remediul Cantharis CH30 il poti incerca si tu imediat cum te iau arsurile si celelalte simptome, la acut, o gura la 15-30 de minute-
Insa nu stiu daca va ajuta de durata.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  CristianPsi Lun Oct 22, 2012 1:13 pm

sper sa nu fie topicul gresit dar consider problema "rinichi" ca generala si imi voi expune "mica" mea problema si eu aici :

la fix 18 ani mi se intampla in mod bizar sa simt ca imi vine sa urinez des si fara senzatie de plin iar senzatia de urinare aparea cu niste dureri venite parca dinspre zona rinichilor dar pe uretere, cea stanga in mod special. de la varsta de 18 ani si pana azi senzatia mea de urinare apare in 99 la suta din cazuri prin aceasta mica durere in partea din spate pe caile urinare "cum ar veni".
pana aici nimic "anormal", dar ajuns la wc nu aveam ce sa urinez. durerea nu trecea pana nu urinam picaturile acelea ce existau banuiesc in vezica. pt eliminarea lor trebuia sa ma fortez sau sa stau pe wc precum o fac femeile. imi poate lua si 20 de minute asa ceva.
astea s datele strict "tehnice"
problema asta insa se acutiza si croniciza intr un mod diabolic incat nu mai puteam iesi nicaieri din casa. si asa am descoperit alcoolul. el era singurul ce ma alina in mod real in 100 la suta din cazuri
dupa care am descoperit o "prietena" care si ea in proportie de 80 la suta cumva ma facea sa "uit". nu puteam avea prietenele ce mi le doream eu si durerea aparea .
sa revin la "tehnic" : daca ignoram problema corpul se razbuna pe mine si urina se inchidea foarte mult la culoare dandu mi iluzia de depuneri uriase pe uretre si parca si pe rinichi. durerile aveau o amploare mare si reculul era cam de 5 zile. in zilele astea nu mai puteam dormi decat 4 ore pe noapte.
pe scurt asta e problema, dar ea se extinse si pe alte zone cu care voi reveni.
si acum cand scriu datorita rememorarii m am iritat un pic si a inceput senzatia de urinare. efectiv in afara de alcool si excitante gen cola nu imi "tine" vezica dar astea trebuiesc in cantitati mari de tot. nu 1 bere ci minim 3-4 ceea ce este imposibil in momentul de fata.
urinez cam de 10 ori pe zi cred si n am nimic la prostata sau la nivel sexual pt ca am fost controlat la urolog care imi zice mereu sa merg la cat mai multe femei pt ca s sanatos ca un cal. plus de asta nu am probleme de nici un fel la nivel sexual.
CristianPsi
CristianPsi

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Oct 22, 2012 1:20 pm

nu se compara cazurile, Cristian. Iar interpretarea simptomelor si a cauzelor fara cunostinte poate duce la concluzii .f eronate.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  CristianPsi Lun Oct 22, 2012 1:27 pm

scuze daca am postat aiurea. cred ca-n final va trebui sa completez anamneza propusa de tine. o gramada de rememorari se vor ivi :-|
eu am postat aici pt ca am impresia ca i acelasi exces de foc, dar e doar o parere.
CristianPsi
CristianPsi

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Oct 22, 2012 1:43 pm

CristianPsi a scris:.pt eliminarea lor trebuia sa ma fortez sau sa stau pe wc precum o fac femeile
Asta era un simptom cheie...

Nu era exces de foc caci alcoolul e si mai focos si ar fi agravat. Era oricum cu totul altceva, se vede dupa simptome.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  CristianPsi Lun Oct 22, 2012 1:48 pm

interesant. 2 ani am incercat cu homeo dar nu se reusi. se testara multe chestii dar nu a fost sa fie. dupa care am abandonat incercarile....
CristianPsi
CristianPsi

Sus In jos

Mesaj  sonia1 Joi Oct 25, 2012 9:00 am

Cristian, la mine simptomele s-au atenuat in mod spectaculos dupa vreo 5-6 ani de tratament homeopat. Dar totusi am continuat sa merg la homeopat, nu m-am dat batuta. Mai am perioade de criza cand ma simt mai rau, dar sunt din ce in ce mai rare si mai putin intense. Poate ca nu am fost la medicul potrivit, poate ca altul m-ar fi vindecat de tot si mult mai repede. Dupa raspunsul lui Scarface, am inceput sa ma documentez desre cele 4 elemente si poate ca o sa incerc si acupunctura sau altfel de medicina complementara. Cauta alt medic homeopat, altfel de solutii complementare, cauta in Formula As, printre articole, medici, cabinete care practica medicina complementara. M-am lasat si eu pagubasa de multe ori si am acceptat situatia ca atare, dar nu vreau sa traiesc asa pentru restul vietii mele. Vreau sa pot merge linistita la baie ca restul oamenilor. O sa caut si o sa lupt pana cand ajung la 100% vindecare. Nu te da batut. Nu astae solutia.
Scarface, te-am intrebat daca poti sa imi recomanzi un medic homeopat, de preferat din Cluj, dar nu ma deranjeaza si din alta localitate. Chiar si din strainatate. Calatoresc foarte mult si as avea posibilittaea sa consult si un medic din strainatate. Multumesc de ajutor.

sonia1

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Oct 25, 2012 9:53 am

Am pe forum recomandari de medici homeopati. Incearca cel mai bine in Bucuresti..de ex. la Irina Firuti.
Strainatatea are dezavantajul cu limba vorbita...
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  sonia1 Joi Oct 25, 2012 10:33 am

Multumesc.

sonia1

Sus In jos

Mesaj  CristianPsi Joi Oct 25, 2012 10:45 am

Sonia eu am testat mult prea multe. am fost baiatul pe care se face proving. raman de parerea mea ca nimeni n-a inteles subtilul problemei sau poate-s defect. un lucru e cert, la cat de multa cazuistica homeo am citit n-am gasit caz nici pe departe asemanator. mereu "fragmente". pana si-n zona problemei tale am gasit ceva asemanari cu lecturile ce le am avut. eu cred ca e un Dat problema mea si cu asta basta.
CristianPsi
CristianPsi

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare