importanta alimentatiei sanatoase
5 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Alimentatie sanatosa
Pagina 1 din 1
importanta alimentatiei sanatoase
in ultima vreme se vorbeste foarte mult despre necesitatea unei alimentatii sanatoase, ca trebuie sa avem grija de ceea ce mancam pentru a avea o calitate a vietii ridicata, ca apoi sa nu ne trezim ca suferim de diverse boli. in acest sens, ghidul Abecedar de Nutritie, scris de prof,. Nicolae Hancu, o autoritate in domeniul nutritiei, ne invata cum si ce trebuie sa mancam. Abecedar de Nutritie este o carte plina de invaturi, o carte despre cum sa avem o viata sanatoasa si sa traim frumos. daca abecedarul copilariei ne-a invatat sa scriem si sa citim, Abecedarul de Nutritie ne initiaza in stiinta si arta de a manca, ne invata cum sa devenim propriii nostri nutritionisti.
ce parere aveti despre alimentatia sanatoasa? cat este important sa acordam o atentie deosebita alimentatiei?
/
ce parere aveti despre alimentatia sanatoasa? cat este important sa acordam o atentie deosebita alimentatiei?
/
Tiullia- Mesaje : 1
Data de inscriere : 13/06/2012
Re: importanta alimentatiei sanatoase
Problema este ca si alimentele sanatoase au devenit nesanatoase datorita agriculturii intensive.Cat despre culturile bio ,romanul de rand nu se poate apropia la preturi .Atata vreme cat cineva nu "indreapta " planta in sine , totul este o iluzie.
Acum de 3 saptamani am fost la munte ,departe....rupt de lume ,abea am ajuns acolo ,dar vreau sa zic ca pana si acolo am vazut concentrate pentru pui in curte la muntenii aia.
Acum de 3 saptamani am fost la munte ,departe....rupt de lume ,abea am ajuns acolo ,dar vreau sa zic ca pana si acolo am vazut concentrate pentru pui in curte la muntenii aia.
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
"concentrate" nu inseamna neaparat "chimie"... poate fi uruiala din aia... acum sa nu exageram totusi cat despre preturi la produse bio : da, aici sunt de acord - nici o sansa sa-mi pot permite ca si multi altii de altfelDanc a scris:Acum de 3 saptamani am fost la munte ,departe....rupt de lume ,abea am ajuns acolo ,dar vreau sa zic ca pana si acolo am vazut concentrate pentru pui in curte la muntenii aia.
CristianPsi- Mesaje : 265
Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 44
Localizare : Constanta
Nu e uruiala ,sunt "concentrate".Uruiala stiu ce e.Lumea a si uitat ca,virgula,carnea de pasare nu e alba asa cum o gasim acuma in comert.E tot de la cresterea intensiva.
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
Taranul roman s-a adaptat concurentei si foloseste toate "inovatiile" agriculturii industrializate :-) . Nu stiu daca mai e mare diferenta intre ce gasesti in supermarket si ce gasesti in piata.
andrei- Mesaje : 259
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova
exact asta banuiesc si eu.andrei a scris:Nu stiu daca mai e mare diferenta intre ce gasesti in supermarket si ce gasesti in piata.
CristianPsi- Mesaje : 265
Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 44
Localizare : Constanta
Nu mai faceti reclama caci o sterg imediat...
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Importanta respiratiei - aerul ca hrana
» Legumele de la tarani nu sunt sanatoase
» Diversificarea alimentatiei si intarcarea sugarilor
» Bauturile racoritoare-cat sunt de sanatoase si naturale...?
» În drum spre înrobirea totală: Controlul sănătății și al alimentației...
» Legumele de la tarani nu sunt sanatoase
» Diversificarea alimentatiei si intarcarea sugarilor
» Bauturile racoritoare-cat sunt de sanatoase si naturale...?
» În drum spre înrobirea totală: Controlul sănătății și al alimentației...
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Alimentatie sanatosa
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum