Raceala care nu se mai termina
3 participanți
Pagina 1 din 1
Tuse in fiecare noapte
Buna seara
Am o fetita de 6 ani si 7 luni. De aprox 4 luni are o tuse zilnica care apare mai ales noaptea. Am fost la doctor si ne-au spus ca are polipi si amigdale umflate care ar trebui operate. Nu vrem sa o operam. Am fost si la medicul homeopat care ne-a dat si luam de aprox 3 saptamani:
thuja CH9, 5 granulex2/zi, timp de 14 zile, pauza 5 zile, urmat de adm .sublinguala de
calcareea carbonica CH 30, 14 zile, pauza 5zile, urmat apoi de
mercuris iodatum Ch 30, 7 granule, la 2 zile( o zi da si una pauza), timp de 14zile.
in paralel cu acestea se adm.
vigantol in sezonul rece 2pic/zi
ulei de peste pana la primavara. Zilnic vit C si zinc.
Cu toate acestea nu scapam de tuse. In fiecare seara bea lapte cald cu miere si eventual galbenus de ou frecat cu miere (sodou). Facem si aspiratii ca sa tragem mucii din nas.
Si cu toate aceste ne trezim in fiecare noapte din cauza acceselor de tuse.
Va rog spunti-ne daca tratamentele pe care le urmam sunt corecte sa ce altceva mai putem face/schimba/adauga. Si eu si sotul meu nu ne mai putem concentra ziua la serviciu din cauza repetatelor treziri in fiecare noapte.
Multumim
Am o fetita de 6 ani si 7 luni. De aprox 4 luni are o tuse zilnica care apare mai ales noaptea. Am fost la doctor si ne-au spus ca are polipi si amigdale umflate care ar trebui operate. Nu vrem sa o operam. Am fost si la medicul homeopat care ne-a dat si luam de aprox 3 saptamani:
thuja CH9, 5 granulex2/zi, timp de 14 zile, pauza 5 zile, urmat de adm .sublinguala de
calcareea carbonica CH 30, 14 zile, pauza 5zile, urmat apoi de
mercuris iodatum Ch 30, 7 granule, la 2 zile( o zi da si una pauza), timp de 14zile.
in paralel cu acestea se adm.
vigantol in sezonul rece 2pic/zi
ulei de peste pana la primavara. Zilnic vit C si zinc.
Cu toate acestea nu scapam de tuse. In fiecare seara bea lapte cald cu miere si eventual galbenus de ou frecat cu miere (sodou). Facem si aspiratii ca sa tragem mucii din nas.
Si cu toate aceste ne trezim in fiecare noapte din cauza acceselor de tuse.
Va rog spunti-ne daca tratamentele pe care le urmam sunt corecte sa ce altceva mai putem face/schimba/adauga. Si eu si sotul meu nu ne mai putem concentra ziua la serviciu din cauza repetatelor treziri in fiecare noapte.
Multumim
Hapy- Mesaje : 2
Data de inscriere : 06/10/2012
Re: Raceala care nu se mai termina
Nu stiu cine v-a dat vigantolul, uleiul de peste (similar cu vigantolul ) si zincul (metal toxic) insa toate 3 sunt o mare greseala.
Cititi aici despre vigantol:
https://sanatate.catsboard.com/t1950-vigantol-vitamina-d3-sau-cum-iti-poti-distruge-copiii-cu-avizul-medicului#5577
Galbenus de ou crud nu este sanatos si nici util, dupa cum vedeti.
Tusea poate sa aiba o cauza psihica si nu organica.
Nu ati precizat ce fel de tuse este. Cu expectoratie sau fara.
Noaptea in somn sau noaptea in genera ?
Se trezeste de la tuse sau nu ?
Cat de sanatos o alimentati ? Ce mananca in general si cat de multe dulcirui mananca.
Descrieti in detaliul sarcina, nasterea cat si caracterul fetitei, slabiciunile, daca este geloasa, daca are frati. ce preferinte si aversiuni alimenatare, cum sta cu setea, ce alte boli a mai avut.
Cititi aici despre vigantol:
https://sanatate.catsboard.com/t1950-vigantol-vitamina-d3-sau-cum-iti-poti-distruge-copiii-cu-avizul-medicului#5577
Galbenus de ou crud nu este sanatos si nici util, dupa cum vedeti.
Tusea poate sa aiba o cauza psihica si nu organica.
Nu ati precizat ce fel de tuse este. Cu expectoratie sau fara.
Noaptea in somn sau noaptea in genera ?
Se trezeste de la tuse sau nu ?
Cat de sanatos o alimentati ? Ce mananca in general si cat de multe dulcirui mananca.
Descrieti in detaliul sarcina, nasterea cat si caracterul fetitei, slabiciunile, daca este geloasa, daca are frati. ce preferinte si aversiuni alimenatare, cum sta cu setea, ce alte boli a mai avut.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
tuse in fiecare noapte
Va multumesc frumos pentru raspuns! Atat de rapid! Intr-o zi de weekend! Putini oameni carora sa le pese atat de mult de altii! O lectie pt noi toti despre ce inseamna iubirea neconditionata.........
M-ati bulversat total cu ce mi-ati raspuns.... Adica eu imi imbolnavesc copilul cu sfaturile si recomandarile doctorilor......
Sa revenim:
Tusea este seaca
Seara adoarme usor si la un moment dat incepe si tuseste noaptea din somn. Daca merg la ea in camera si vorbesc cu ea se ridica imdiat si vorbeste cu mine. Daca nu merg la ea sta culcata si tuseste (adica nu imi dau seama daca tuseste "in somn"). De fiecare data are nasul plin de muci atunci cand o apuca tusea.
In privinta alimentatiei: incercam sa mancam toti in casa legume crude la fiecare masa si fructe intre mese (cel putin un mar pe zi la scoala si cate un fruct seara cand ne strangem toti ca o gustare). E adevarat ca mananca si dulciuri (o napolitana cu crema de vanilie sau biscuiti cu crema sau cereale cu scortisoara).
Nu prea bea apa decat daca o pun eu sa bea.
Sarcina a fost usoara, fara nici un fel de probleme, in schimb nasterea a fost foarte grea. Am nascut normal. A durat 30 ore de cand s-a rupt apa si pana am nascut - din lipsa de dilatare.
Nu are frati, surori. Este usor geloasa.
Este foarte sociabila, vorbeste mult, este foarte vesela, nu este suparacioasa.
Ii place mult sa danseze si sa cante. Are chiar spectacole cu o trupa de copii de dansuri. Nu e timida si se simte bine in public. Isi face usor prieteni.
Nu este bolnaviciasa, a avut doar cateva raceli la gradinita. Nu face temperatura. Este vioie si plina de energie. Nu este nici slaba nici grasa, are 22kg si 119 cm.
Ii plac in general mancarurile dulci. Nu-i place acru, sarat, iute. Mananca cu placere: supa de pui, mancare de mazare, pilaf, smantana, mamaliga, paine si fainoase, oua fierte, masline, branza topita, castraveti, ardei, rosii, morcovi fierti, iaurt, banane, mere, struguri, prune, piersici, caise, pomelo, pepene rosu, ananas, nuci, lapte cu cereale.
Nu prea are pofta de mancare. Ne cam rugam de ea sa manance.
Este foarte sasaita la modul ca scoate foarte mult limba cand pronunta "s". Nu este deranjant auditiv doar se vede varful limbii cand vorbeste. Acum este chiar dragut.....nu stiu cum va fi mare....
Ii place mai mult cand este racoare decat cand este foarte cald.
Adoarme usor si se trezeste usor.
Daca trebuie sa va ma raspund si la alte intrebari va rog intrebati-ma.
Multumesc foarte mult pentru tot ajutorul.
M-ati bulversat total cu ce mi-ati raspuns.... Adica eu imi imbolnavesc copilul cu sfaturile si recomandarile doctorilor......
Sa revenim:
Tusea este seaca
Seara adoarme usor si la un moment dat incepe si tuseste noaptea din somn. Daca merg la ea in camera si vorbesc cu ea se ridica imdiat si vorbeste cu mine. Daca nu merg la ea sta culcata si tuseste (adica nu imi dau seama daca tuseste "in somn"). De fiecare data are nasul plin de muci atunci cand o apuca tusea.
In privinta alimentatiei: incercam sa mancam toti in casa legume crude la fiecare masa si fructe intre mese (cel putin un mar pe zi la scoala si cate un fruct seara cand ne strangem toti ca o gustare). E adevarat ca mananca si dulciuri (o napolitana cu crema de vanilie sau biscuiti cu crema sau cereale cu scortisoara).
Nu prea bea apa decat daca o pun eu sa bea.
Sarcina a fost usoara, fara nici un fel de probleme, in schimb nasterea a fost foarte grea. Am nascut normal. A durat 30 ore de cand s-a rupt apa si pana am nascut - din lipsa de dilatare.
Nu are frati, surori. Este usor geloasa.
Este foarte sociabila, vorbeste mult, este foarte vesela, nu este suparacioasa.
Ii place mult sa danseze si sa cante. Are chiar spectacole cu o trupa de copii de dansuri. Nu e timida si se simte bine in public. Isi face usor prieteni.
Nu este bolnaviciasa, a avut doar cateva raceli la gradinita. Nu face temperatura. Este vioie si plina de energie. Nu este nici slaba nici grasa, are 22kg si 119 cm.
Ii plac in general mancarurile dulci. Nu-i place acru, sarat, iute. Mananca cu placere: supa de pui, mancare de mazare, pilaf, smantana, mamaliga, paine si fainoase, oua fierte, masline, branza topita, castraveti, ardei, rosii, morcovi fierti, iaurt, banane, mere, struguri, prune, piersici, caise, pomelo, pepene rosu, ananas, nuci, lapte cu cereale.
Nu prea are pofta de mancare. Ne cam rugam de ea sa manance.
Este foarte sasaita la modul ca scoate foarte mult limba cand pronunta "s". Nu este deranjant auditiv doar se vede varful limbii cand vorbeste. Acum este chiar dragut.....nu stiu cum va fi mare....
Ii place mai mult cand este racoare decat cand este foarte cald.
Adoarme usor si se trezeste usor.
Daca trebuie sa va ma raspund si la alte intrebari va rog intrebati-ma.
Multumesc foarte mult pentru tot ajutorul.
Hapy- Mesaje : 2
Data de inscriere : 06/10/2012
Re: Raceala care nu se mai termina
Da, e prolema destul de frecventa problema si in cel mai sigur este necesara o vizita la medic. Si indiferent de ce medicament ii dai copilului, cere sfatul medicului inainte. Si chiar si asa e de preferat sa citesti de 2 ori inainte prospectul, adminsitrarea medicamentelor celor mici este un lucru caruia trebuie sa ii acorzi multa atentie. Sunst companii care au informatiile despre produse inclusiv pe site-ul lor. In plus, s-ar putea ca aceasta problema sa apara uneori datorita alimentatiei, lucru care duce la scaderea imunitatii.
andreea_01- Mesaje : 1
Data de inscriere : 15/11/2012
Subiecte similare
» Raceala care nu se mai termina
» Primul Război Mondial se va termina oficial duminică, 3 octombrie 2010
» raceala la un bebe de 7 l
» Raceala copil 9 ani
» Raceala sau gripa
» Primul Război Mondial se va termina oficial duminică, 3 octombrie 2010
» raceala la un bebe de 7 l
» Raceala copil 9 ani
» Raceala sau gripa