tuse seaca iar
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale cailor respiratorii si a ale plamanului
Pagina 1 din 1
tuse seaca iar
mi-a revenit iar un simptom mai vechi-o tuse seaca, care e iritativa, nu ma lasa sa dorm. nu foarte frecventa dar enervanta. a aparut dupa ce am stat in frig imbracata subtire pentru ca eram obisnuita cu canicula si nu mi-am luat haine groase. ah si mi curge nasul, dar ca sa nu il suflu toata ziua mi-am pus niste picaturi de plante mentolate.... dar nu stiu ce sa fac cu tusea asta... ca de obicei se agraveaza si ma tine o saptamana doua sau mai multe... si ma tot chinui sa mi aduc aminte ce remediu am luat alta data si m-a ajutat...
ah poate conteaza ca se agraveaza cand ma pun in pat si se reduce la gustul mentolat, la vorbit (daca vorbesc nu se agraveaza).....
ah poate conteaza ca se agraveaza cand ma pun in pat si se reduce la gustul mentolat, la vorbit (daca vorbesc nu se agraveaza).....
corinaandra- Mesaje : 214
Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale cailor respiratorii si a ale plamanului
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum