Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Probleme cu colecistul(pentru SCARFACE)

2 participanți

In jos

Probleme cu colecistul(pentru SCARFACE) Empty Probleme cu colecistul(pentru SCARFACE)

Mesaj  ra7van86 Vin Ian 21, 2011 5:03 am

Salut. Ma numesc Razvan, sunt nou pe acest forum si as avea cateva intrebari pentru cei care au probleme asemanatoare sau pentru cei care m-ar putea ajuta.
De mai multi ani am probleme cu colecistul. Simptomele in cazul meu sunt urmatoarele:
-gust amar permanent (care este si cel mai deranjant)
-balonare
-greata
-dureri abdominale(nu foarte puternice)

Problemele mele au inceput acum 10 ani, acum am 24 de ani.
Dupa cum am scris si mai sus, cel mai mult ma deranjaza gustul amar de care nu pot sa scap orice as manca. De-a lungul timpului am fost la mai multi medici gastroenterologi, am facut diferite analize.

In 2008 am facut endoscopie ,ecografie abdominala , teste la sange si pentru paraziti intestinali. Rezultatele au fost urmatoarele: colecist cudat, o usoara gastrita, helicopacter pozitiv. Am urmat tratamentul recomandat(nu mai retin exact ce am luat) insa nu am resimtit o imbunatatire notabila.

In 2009 am fost la un alt medic, am facut analizele la sange cerute si o ecografie abdominala. Rezultatele la sange au iesit bune, helicobacter p. negativ, paraziti intestinali negativ si mi-a mai spus ca as avea un colecist cudat(care insa nu e o problema). Am luat din nou tratament insa nu am simtit mari imbunatatiri.

Toate aceste probleme au inceput pe la 14 ani, atunci am luat tratament pentru giardia. La inceput aveam doar gust amar si mai aveam uneori dureri in partea dreapta(care insa treceau destul de rapid) insa cu timpul mi s-a cam senzibilizat si stomacul.

Am tinut si inca tin regim alimentar insa degeaba.Am mai luat diferite medicamente cum ar fi colebil, anghirol, diferite tratamente naturiste de la plafar, ceai de galbenele, sunatoare, hepato-biliar, ulei de peste, de masline care doar reduc durerile(uneori mai simt impunsaturi la colecist) si reduc discomfortul abdominal.
Pot sa mananc aproape orice, mai am uneori dureri abdominale (colecist si stomac) insa PROBLEMELE DERANJANTE sunt ca imi vine sa ragai foarte des si am un gust AMAR in gura permanent care imi face si greata.
Sunt o fire dinamica, fac sport destul de des, nu fumez, nu consum alcool, tin regim si totusi aceste simptome nu imi trec.

Nici nu stiu ce sa mai cred, nu prea mai imi vine sa merg la medic. Am incercat mai multe tratamente, problemele pe care le am nu sunt grave insa sunt foarte DERANJANTE, adica ma fac sa imi pierd toata buna dispozitia.
De cate ori merg la medic, aceleasi analize care ies bine, insa tratamentul nu prea are efect.(o usoare amelioarare a discomfortul abdominal insa gustul amar persista). Am observat ca gustul amar dispare daca fac gargara cu bicarbonat de sodiu, insa pentru scurt timp vreo 5-10 min.

In momentul de fata iau un tratament bazat pe tinctura de ghintura si ceai pentru afectiuni hepato-biliare.

Daca cineva m-ar putea ajuta va rog lasati mesaj, eventual o recomandare la un medic bun( in Oradea.)

ra7van86

Data de inscriere : 14/01/2011

Sus In jos

Probleme cu colecistul(pentru SCARFACE) Empty Re: Probleme cu colecistul(pentru SCARFACE)

Mesaj  scarface Vin Ian 28, 2011 11:03 am

Buna Razvan,
incearca sa mergi la un medic homeopat bun. Medicina clasica nu te poate ajuta de nici un fel, dupa cum ai remarcat deja. Homeopatia te poate vindeca insa trebuie ca un medic sa-ti gaseasca remediul (iile) potrivit(e), ceea ce nu este mereu usor sau posibil din prima. Homeopatia vindeca, restul depinde numai de homeopat. Din pacate nu stiu pe nimeni in Oradea, insa te poti informa singur. Succes !
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum