Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pe cine votati ?

+8
catteea
corinaandra
Mr. Nick
steve
tania62
CK
skincod
scarface
12 participanți

In jos

Pe cine votati ? Empty Pe cine votati ?

Mesaj  scarface Lun Noi 23, 2009 2:58 am

Tarile din lume aintreaga nu sunt conduse de politicieni nici de presedinti, ci de banci, de industrie, de concerne si de organizatii care lucreaza in ascuns (masoni, etc.)

Daca nu l-ati ales pe Basescu, indiferentd e motive, inseamna ca faceti inconstienti jocul acestor puteri care vor sa-l elimine ca nu le face jocul asa cum vor ei.

Basescu este un om din popor, un capitan de vas cu o meserie adevarata si nu un politician de meserie (care nu este meserie ci un fel de curvarie).
Eu prefer de 1000 de ori mai degraba un comandant de vas ca presedinte decat un politician sau un jurist !
Chiar si un cizmar a dovedit ca poate face mai mult constructiv decat un Iliescu.

Basescu nu a ajuns la intamplare presedinte. Mie mi se pare voia Domnului !
Ce vad eu pe fata acestui om imi da incredere si ce am citit despre el imi este de ajuns sa stiu ca dintre mai multe rele Basescu este cel mai mic rau. Si este un om care are curajul si taria sa se opuna cat de cat fortelor raului care incerca sa schimbe totul si in Romania.

Comparati fata lui Geana cu a lui Basescu, fata spune multe despre om. Geana o sa ne vanda si sufletul la americani si influenta lor nefasta iar rusii ne stau chiar in coaste...

Indiferent de ce se spune in mass media romana, care este stapanita de anumite puteri care nu servesc deloc intereselor tarii, Basescu este cea mai buna alternativa in comparatie cu ceilalti candidati. Ajutati-l sa ramana presedinte, daca nu este inca prea tarziu !

Acest om va fi de folos tarii ,a vem nevoie de oameni cara sa spuna "nu" ! Basescu a avut curajul chiar sa critice puiblic bancile pentru criza economica si tactica lor, lucrul pe care nu l-am auzit de la nici un presedinte pana acum.
Iar criza economica nu o poate opri nici un presedinte din lume, decat bancile gigante care au creeat-o in mod voit.
Insa acest lucru nu se va intampla... iar vestul va cadea si el curand intr-o recesiune care nu a mai existat pe acest pamant.

Cititi si articolul de mai jos.
http://www.romanialibera.ro/a170415/basescu-acuza-conducerea-tvr-de-mogulizare-si-favorizarea-candidatului-psd-mircea-geoana.html
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Pe cine votati ? Empty Cu cine votati ?

Mesaj  skincod Lun Noi 23, 2009 3:10 am

Chiar ma intrebam oare cu cine ai vota ? Daca ar fi candidat si o femeie la presedintie atunci as fi mers si eu la vot !!! cherry
skincod
skincod

Varsta : 52
Localizare : pe planeta Pamant

Sus In jos

Pe cine votati ? Empty Re: Pe cine votati ?

Mesaj  CK Lun Noi 23, 2009 7:51 am

O fi Basescu raul mai mic, dar sa lasi o tara timp de 2 luni fara guvern ... paralizeaza si economia si justitia, iar referendumul presedintelui care din pacate s-a votat nu face altceva decat sa concentreze si mai multa putere in mainile sale.
Oricum am sa-l votez pe Base si in turul 2 rendeer

CK

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Noi 23, 2009 11:05 am

Pai Basescu este in primul rand si el victima si tinta guvernului si a celor care vor sa preia puterea si nu este neaparat
vina lui ca a a lasat tara fara guvern. Guvernul a parasit conducerea, chiar eram in tara cand s-a intamplat asta. Astea sunt metodele standard securiste de a creaa haos. Intai se face un vid politic dupa care vin tot ei motivul ca "tara e fara conducere".
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  tania62 Lun Noi 23, 2009 11:06 am

He he he ! L-am votat deja !!! Si in turul 1, si in turul 2, si in cate tururi ar mai fi fost nevoie !!! Laughing
tania62
tania62

Data de inscriere : 20/11/2009
Varsta : 62
Localizare : calarasi

Sus In jos

Mesaj  steve Lun Noi 23, 2009 11:49 am

Buna tuturor !

Am mai trimis un mesaj dar n-a ajuns ! Am sa sintetizez f pe scurt !

Basescu este un om bolnav la propriu si la figurat ! La propriu este bolnav de paranoia ( ma mir ca nimeni nu a sesizat pana acum ) , iar la figurat este bolnav de putere ! O putere pe care o exercita in mod malefic si mizerabil chiar si asupra propriului partid prin intermediul udrei ! Intotdeauna promoveaza doar oameni fara personalitate sau femei (obscure) tocmai de frica de a nu-i uzurpa cineva mai inteligent puterea , asa cum a facut el cu Petre Roman ! Toti oamenii de valoare care i-au fost apropiati , azi sunt la kilometri distanta de el , prin alte partide sau nu ati mai auzit de ei , mona musca de exemplu !

Faptul ca a fost marinar nu il ajuta cu nimic , dimpotriva pt mine este un indiciu ascuns ( ca in homeopatie Smile , dupa cate am observat eu structurile acestea militare atrag ( sau poate formeaza ) oameni cu caracteristici de personalitate paranoida ! Acestia cauta si intretin din senin tot felul de conflicte si dusmani , daca nu ii gasesc in exterior isi manifesta obsesiile de manipulare si control asupra propriei familii inventand tot felul de scenarii si adversari imaginari , cum a fost cazul fetei de pe romedic pe care il cunoasteti unii dintre voi !

Asadar Scarface dupa Sf. Nicolae poate il contactam cumva pe acest pacient Smile, ca sa ii recomanzi un remediu homeopat pt a-i mai diminua paranoia si obsesiile bolnavicioase daca nu .. oricum s-i le va ineca singur in alcool !

Dumnezeu sa ne aiba in paza Sa si sa ne ajute sa facem alegerile cele mai sanatoase atat pt noi cat si pt colectivitate !

steve

Data de inscriere : 21/11/2009

Sus In jos

Mesaj  CK Lun Noi 23, 2009 11:56 am

guv. nu a parasit conducerea ci a dost demis de parlament.
ok steve dar nu ai raspuns la intrebare Smile

CK

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Noi 23, 2009 12:14 pm

Pai cine este parlamentul ? Basescu ???
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  steve Lun Noi 23, 2009 1:11 pm

N-am inteles care e intrebarea dar o sa spun urmatoarele si poate se intelege esenta !

Romania si toate tarile U.E. sunt republici parlamentare deci organul SUPREM de legiferare este parlamentul (ales uninominal ) dar si guvernul ( prin ordonante de urgenta ) care ocolesc parlamentul dar se mai accepta , daca sant urgente evident !
REGULA DE AUR intr-o democratie este ca MAJORITATEA conduce deci hotararile trebuie luate prin CONSENS in parlament , prin majoritate simpla in cele mai multe cazuri sau cu doua treimi in cazul unor legi f importante !
Deci este o absurditate ca o minoritate sa conduca majoritatea respectiv un guvern format din 7 ministrii cu vreo 20 de ministere sa hotarsca si sa dea legi odata ce nu mai au sprijinul majoritatii parlamentare ! Guvernului i-a fost retras dreptul de a mai legifera tocmai pt ca fiind in acasta minoritate crunta sa nu mai poata face prostii de capul lui ( ordonante de urgenta ) !
Altfel tot acest mini-guvern conduce treburile curente spre satisfactia totala a baselului care inchiriaza toate autocarele disponibile in tara si le folosesc cand si cum vrea muschii lor (inclusiv in zilele de alegeri ) fara sa-i poata controla cineva !!
In mod normal trebuia negociata urgent o alta majoritate care sa sustina legile date de guvern si atunci puteam avea un guvern total functional !

Daca vroiam o conducere unica puteam ramane in dictatura dinainte de '90 , dar si atunci hotararile se luau (de ochii lumii ) prin Marea Adunare Nationala ( un fel e parlament actual , pt cei f tineri ) unde erau vreo vreo 2000 de membrii insa si atunci ca si acuma conducea tot o elena (ceausescu) , prin politrucii de atunci sau bocii si udrele de acum care indeplinesc ordinele MARELUI CARMACI !

Rolul presedintelui la noi si in toate tarile U.E. este unul pur REPREZENTATIV in relatiile externe intre tari si de MEDIERE intre institutiile statului (daca e cazul ) sau intre diferite organizatii ( sindicate , ong-uri ..) si stat !

Sper ca s-a mai inteles cate ceva !

steve

Data de inscriere : 21/11/2009

Sus In jos

Mesaj  CK Lun Noi 23, 2009 1:14 pm

intrebarea este chiar titlul topicului : pe cine votati ?

CK

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Noi 23, 2009 2:30 pm

Eu nu-l cunosc pe Basescu deloc si nici nu ma interesaza. Eu la rele merg pe principiul ca cel mai putin rau trebuie ales din mai multe rele. In politica nu se va gasi niciodata nimic bun. De aceea am si spus ce am spus.
Oricine vine la putere incearca sa se scape de dusmani, e ceva firesc in aceste cercuri si chiar necesar. Cand ai numai serpi in jurul tau ai fi fraier sa nu-i gonesti.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Mr. Nick Mar Noi 24, 2009 9:14 am

N-am votat niciodată în existenţa mea, dar l-aş fi votat pe d-nul "Băse"...nu ştiu de ce, dar "ceva" îmi spune că acest domn încă mai posedă în el un strop de scrupulozitate, altruism, bun-simţ şi poate şi credinţă în Dumnezeu...toate fuzionate...complex minim spre moderat, dar de preşedinte!

N-am votat din motive pseudo-raţionale; am vrut să evit eventualele procese de conştiinţă pe care le-aş fi putut avea în urma votării unui individ, care după s-ar fi dovedit a fi un mare involuţionist pentru întregul status naţional şi internaţional al României. La un moment dat am vrut chiar să-l votez pe d-nul Vadim...m-am răzgândit în timp real şi util!

O seară excelentă!
Mr. Nick
Mr. Nick

Varsta : 37
Localizare : Hmm...

https://www.facebook.com/Mr.Nick31

Sus In jos

Mesaj  tania62 Mar Noi 24, 2009 2:15 pm

Laughing Esti mare figura, Nick !!!
tania62
tania62

Varsta : 62
Localizare : calarasi

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Noi 29, 2009 12:50 am

Intuitia mea pare a fi corecta :

"Pe Traian Basescu il voteaza, mai ales, locuitorii marilor orase, oamenii care au terminat cel putin liceul, dar si multi dintre cei cu studii superioare. Pe Traian Basescu il voteaza, potrivit sondajelor, multi dintre cei care cred ca accesul la dosarele Securitatii este foarte important, cei care au foarte multa incredere in Uniunea Europeana si NATO, cei care cred ca experienta comunismului nu mai trebuie repetata, dar si cei care cred ca homosexualitatea nu trebuie interzisa prin lege. Pe Traian Basescu il voteaza toti cei care stiu ca nu este un lux inutil sa faci curatenie printre politicieni, indiferent de rangul lor, si ca existenta Directiei Nationale Anticoruptie nu este o ingerinta capricioasa. Pe Traian Basescu il voteaza, mai ales, oamenii care citesc zilnic carti, cei care urmaresc evenimentele politice din mai multe surse si sunt pasionati de politica.

Pe Traian Basescu il voteaza cei care nu cad in plasa dezinformarii cotidiene, dar si multi dintre cei nehotarati carora li se pare suspect ca in fiecare zi, pentru destule televiziuni si ziare, presedintele ramane vinovatul de serviciu, tinta predilecta in care trag toti de-a valma. Pe Traian Basescu il voteaza cei care isi aduc aminte ca pe 18 decembrie 2006 presedintele a condamnat comunismul intr-o atmosfera infernala de intimidare, in care PSD si PRM si-au regasit radacinile comune.

Sursa: http://www.romanialibera.ro/a170395/cine-il-voteaza-pe-traian-basescu.html
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Pe cine votati ? Empty Eu votez Basescu

Mesaj  corinaandra Dum Noi 29, 2009 1:20 am

Pe langa toate micile si marile scandaluri... le-a pus astora bete in roate si i-a facut sa nu mai fure atata... pentru asta il votez in cate alegeri mai e nevoie!

corinaandra

Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Dec 16, 2009 1:59 am

Un comentariu al unui cititor pe pagina web a Romaniei Libere:

"Este evident ca exista doua Romanii : cea din Vechiul regat, dominata numeric de asistatii sociali, indivizi fara dram de cultura si usor manipulabili, ce pot fi usor cumparati cu o punga cu alimente sau doi mici si o bere; si cea din Ardeal, mai instruita si mai inteligenta, care si-a luat soarta in propriile maini, unde clasa de mijloc este mult mai dezvoltata, si care poseda o gandire europeana; la care se adauga diaspora din vest care traieste si-a format o mentalitate occidentala. Adica o Romanie "rosie" si una "portocalie". (Mai grav este ca la cea "rosie" s-au incolonat cuminti, doi cate doi, dusi de manuta de Antonescu, foate multi votanti liberali cu studii superioare - asta nefiind neaparat echivalent cu "intelectuali"!). Iar daca votul celei rosii - dusa la vot cu autobusele sau momita cu ceva de-ale gurii, cu cateva zeci de lei sau cu promisiuni gogonate de bunastare, ce voteaza cu viscerele - ar fi fost dominant, Romania ar fi ramas prin imbecilitatea unei bune parti a cetatenilor ei la periferia Europei! Ar fi fost sfasiata in continuare de hiene ca Vantu, Felix sau Patriciu, ar fi reintrat in sfera de influenta ruseasca, ar fi fost guvernata din umbra de Ilici Iliescu, Guzganul rozaliu si Vanghelie. Din fericire nu s-a intamplat asa. Multumim Ardeal, multumim diaspora, ca ne-ati scapat de dictatura mogulilor."
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  CK Vin Dec 18, 2009 2:39 am

Şi cu asta ce-am făcut?

"Ne-am trezit din hibernare
Şi-am strigat cât am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!?
Şi cu asta ce-am făcut?

Am dorit, cu mic, cu mare,
Şi-am luptat, cum am ştiut,
S-avem nouă guvernare?
Şi cu asta ce-am făcut?

Ca mai bine să ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar trăim în sărăcie?
Şi cu asta ce-am făcut?

Ia corupţia amploare,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Scoatem totul la vânzare?
Şi cu asta ce-am făcut?

Pentru-a câştiga o pâine,
Mulţi o iau de la-nceput,
Rătăcesc prin ţări străine?
Şi cu asta ce-am făcut?

Traversam ani grei cu crize,
Leul iar a decăzut,
Cresc într-una taxe-accize?
Şi cu asta ce-am făcut?

Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte,
Şi cu asta ce-am făcut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Ţara-i plină de vedete,
Şi cu asta ce-am făcut?

Pleacă-ai noştri, vin ai noştri!
E sloganul cunoscut;
Iarăşi am votat ca proştii,
Şi cu asta ce-am făcut?"

Constantin Tănase

CK

Sus In jos

Pe cine votati ? Empty Basescu poate ....dar nu e lasat

Mesaj  catteea Mier Feb 16, 2011 10:43 pm

N-am crezut nici-un minut ca pot sa gasesc pe acest forum si discutii de astea Smile
M-am inveselit putin, si mi-am adus aminte cata campanie am facut eu la clientii mei si la familia mea sa-l voteze pe "Base". Super Tare!

catteea

Data de inscriere : 28/10/2010
Varsta : 40
Localizare : Bacau

Sus In jos

Mesaj  loret72 Joi Feb 17, 2011 8:29 am

Si acum banuiesc ca esti dezamagita , foarte dezamagita . Uneori aparentele sunt inselatoare !
loret72
loret72

Data de inscriere : 07/06/2010
Localizare : intr-un oras mic

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Feb 17, 2011 9:54 am

La al XIV-lea congres al PDL, Basescu, garbovit de ani si plictisit de povara puterii, se adreseaza participantilor:

- Dragii mei, eu... eu m-am hotarit sa renunt. Propun sa fie aleasa in locul meu
prietena mea, Elena!
- Huooo! Huooo!
- Atunci propun sa ma inlocuiasca la presedintie prietenul meu, Boc.
- Huooo! Huooo!
...- Smecherilor! Stiam eu ca tot pe mine ma vreti!!!
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  loret72 Joi Feb 17, 2011 11:06 am

Buna gluma , buna sper sa nu fie si adevarata !
loret72
loret72

Data de inscriere : 07/06/2010
Localizare : intr-un oras mic

Sus In jos

Mesaj  Bestiutza23 Joi Feb 17, 2011 1:38 pm

Well....daca tot am vazut topicul intervin si eu ...si zic ca l-as vota tot pe TRAIAN BASESCU.

Pe domnul Emil BOC il stiu de multi ani...de cand era primar..de cand mi-a fost profesor la facultate si de cand mi am facut lucrarea de dizertatie despre campania dansului la Primaria Cluj...
Bestiutza23
Bestiutza23

Data de inscriere : 12/12/2009
Varsta : 39
Localizare : Cluj Napoca

Sus In jos

Mesaj  catteea Joi Feb 17, 2011 9:36 pm

Buna Loret! Nu sunt dezamagita de Basescu mi-e chiar imi place de el asa cum este cu toate defectele de caracter...nu am de ce sa-mi para rau ca l-am votat, eu pre multe beneficii din partea statului nu am, pt 2 luni nelucrate am pierdut indemnizatia de crestere copil....asa ca...degeaba m-am stresat atunci, fetita mea a crescut si fara banii lor.

catteea

Data de inscriere : 28/10/2010
Varsta : 40
Localizare : Bacau

Sus In jos

Mesaj  DanC Joi Iun 14, 2012 10:58 am

Intrebare de actualitate! Wink
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47

Sus In jos

Pe cine votati ? Empty Pe cine votam?

Mesaj  alexiaiuli Vin Iun 15, 2012 3:40 am

Pleaca ai nostri
Vin ai nostri
Noi ramanem tot ca prostii.
Mai bine nu votam pentru ca oricum nu e niciunul interesat de binele natiunii.
alexiaiuli
alexiaiuli

Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 47
Localizare : http://bio-vital.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum