Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hepatita - creeata in cele mai multe cazuri de la medicamentele administrate

5 participanți

In jos

Hepatita - creeata in cele mai multe cazuri de la medicamentele administrate Empty Hepatita - creeata in cele mai multe cazuri de la medicamentele administrate

Mesaj  scarface Mier Sept 15, 2010 11:34 pm

Cei mai multi oameni cred ca hepatita este creaata de virusi.
Insa nu este deloc asa. Acei virusi nu exista decat in mintea celor care i-au inventat, caci nimeni nu
a vazut vreodata un virus de hepatita, nici macar cu microscopul electronic. Este un mit repetat la infinit in care
lumea crede orbeste, inclusiv medicii.

La viremie nu se descoperea nicidecum vreun virus in mod direct ci numai prezenta anumitor enzime si se deduce - in mod absolut gresit -  ca sunt din cauza unui virus.  Insa realitatea arata altceva: hepatita apare dupa ce s-a luat medicamente
si se vindeca cu dieta si cu ceaiuri si remedii naturiste sau homeopate in cateva saptamani, adica tine de calitatea sangelui si nu de vreun virus.

Hepatitele au cu totul alte cauze :
- blocarea sau congestionarea venelor care duc la ficat
- congestia ficatului
- toxifierea sangelui ca urmare a alimentatiei gresite si nesanatoase
- toxifierea sangelui de la medicamente toxice.

La ultimul punct intra hepatita tip B si in special cea de tip C.

Cine ia medicamente chimice are un risc foarte mare de a face hepatita, mai ales daca ficatul este deja slabit sau sangele deja toxifiat sau este stresat. Cele mai des hepatitele se fac in spitale, caci acolo pacientii primesc si cele mai multe medicamente - insa ele  nu se fac nicidecum de la vreo contagiere caci acele de folosinta unica sunt de mult standard.

Fara teoria virusului insa medicii ar trebui sa recunoasaca ca au intoxicat sangele si distrus ficatul pacientului cu tratementele date, ceea ce nu vor admite niciodata si de aceea teoria cu virusul nu va fi nicodata recunoscuta ca neefind o aberatie si o scuza medicala.

Fara teoria virusului nici nu s-ar putea vinde tratamente anti-hepatita, ca de ex. cel cu interferon, un medicament care termina sistemul imunitar si numai bine nu face.

Mai jos un exemplu de hepatita facuta in spital. extras dintr-un forum medical:

"Buna! ROG UN MEDIC sa ma ajute si pe mine in nedumerirea pe care o am,,,,,,,????fratele meu in varsta de 16 ani)acum 2 sapt a fost operat de sinus frontal partea dr..(in iasi)...a urmat tratament intravenos cu cefort 4g/zi.........dar dupa o saptamana incepea sa i se umfle partea de jos subt ochi,asa ca s-a dus la iasi,,si i-au mai administrat inca vreo5zile de antibiotic(mentionez ca inainte a laut tratament timp de 10-12zile)aproximativ 20zile de tratament...dupa care ,,se simtea cam rau si au constat ca i-a afectat ficatul,,nu i-au dat nici un medicament protector pt ficat,(si acum e diagnosticat cu hepatita,,,din cauza medicamentelor)si i-au iesit pe tot corpul,fata,maini,-- cosuri,,cum se pot trata=?e GRAV???acum am alta intrebare.....acum o sapt a fost operat si de sinuzita maxilara........si i-au lasat in nas pansamentul acela,timp de 9zile,,,cind mege la control si pt a-i scoate firele.....e normal asa de mult sa stea cu mesele alea in nas???mi se pare f straniu...........si il si deranjau ca incepea sa lacrimeze.......de ce????"

Ultima editare efectuata de catre scarface in Mier Iun 12, 2013 9:45 am, editata de 1 ori
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Hepatita - creeata in cele mai multe cazuri de la medicamentele administrate Empty Re: Hepatita - creeata in cele mai multe cazuri de la medicamentele administrate

Mesaj  DanC Lun Oct 10, 2011 3:41 am

Un alt caz dintr-un alt forum:

"Buna ziua,

Acum trei ani tatal meu a descoperit ca are Hepatita B cronica virala. (55 de ani, el zice "nu ma doare nimic").
Viremia era 300.000
Dupa un an si jumatate a inceput tratamentul cu Interferon pegasys, tratament urmat timp de un an fara nici un fel de probleme.
In Octombrie 2010 a terminat tatamentul cu Interferon.
Analize de sange in Noiembrie 2010: TGO 40, TGP 30

Acum dupa 6 de la terminarea administraii cu Interferon dr. i-a cerut sa faca viremia si analize la sange ca sa poata verifica daca virusul s-a eliminat sau nu.
Rezultat: ADN viral hepatita B (cantitativ PCR) 1.062.000, TGO 268 TGP 648
Va rog sa-mi spune-ti ce inseamna acest lucru. Boala s-a agravat? Poate sa urmeze un alt tratament ptr. eliminarea virusului? Ce anume?
Va multumesc din suflet ptr. ajutor. Mihaela "
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47

Sus In jos

Hepatita - creeata in cele mai multe cazuri de la medicamentele administrate Empty Re: Hepatita - creeata in cele mai multe cazuri de la medicamentele administrate

Mesaj  tudor_mtp Mier Noi 02, 2011 4:48 am

Hepatita = boala a ficatului
Acesta poate fi cauzata de antibiotice in exces, de multe alte medicamente, de consumul de alcool, de unele alimente aceasta fiind hepatita nespecifica unui virus. De asta tu confunzi si sustii ca hepatita nu este provocata de virusuri!
Deci intr-adevar daca hepatita este cauzata din unul din factorii de mai sus clar ca nu este cauzata de virusuri, dar neavand notiuni si cunostinte confunzi si crezi ca toate hepatitele nu sunt cauzate de virusuri lucru care este FALS!
Hepatita de tip B si C este cauzata de virusuri.
Normal ca ai sa ma contrazici cum faci de obicei...dar cum se explica ca hepatita C si B se transmite prin intepatura sau contact sexuala daca nu este cauzata de virusuri???
Cunosc persoana care era perfect sanatoasa si a capatat hepatita B facand sex neprotejat cu o tipa care avea hepatita tip B.
-- sters de admin. limbaj neadecvat-

tudor_mtp

Data de inscriere : 09/09/2011

Sus In jos

Mesaj  DanC Mier Noi 02, 2011 10:05 am

Cine si cum a evidentiat virusul ,daca sustii existenta lor?Deci repet "evidentiat" nu cine a sustinut teoria.Si inca o intrebare:de ce se imbolnavesc cei vaccinati ?
DanC
DanC

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Noi 02, 2011 11:48 am

Daca te uiti bine la titlu o sa vezi ca scrie "in cele mai multe cazuri". Exista mai multe cauze la hepatite, si altele decat
medicamente si chimice. De exemplu alimentatia gresita care intoxifiaza sangele ca si toxinele chimice, exces de sange, blocaje hepato-biliare, etc.
La hepatita (=toxifierea sangelui) apar tot asa de firesc microbi (nu virusi) in sange ca si la o apa statuta.
Deci orice apare in sange este URMAREA bolii si nu cauze ei. Asta e cea mai mare problema in medicina: se confunda urmarea cu cauza si mereu sunt de vina microbii si nu medicamentele.
Si la aceea rezistenta a microbilor la antibiotice tot microbii sunt de vina, nu ?

Virusii la orice boala nu se detecteaza in mod direct, ci numai pe o teorie nediovedita ca daca sunt prezente anumite enzime in sange trebuie sa fie de la un anumit virus teoretic. De fapt se detcetaza niste enzime si nu virusi.
Acele enzime provin de la bacterii si microbi (nu viursi, nimeni nu a vazut si dovedit vreodata un virus de hepatita, la fel de putin ca si unul de Sida). Si asa ajunge lumea sa creada ca e hepatita virala.
Chiar daca tu spui ca exista si alte cauze la hepatita, lucru adevarat si necontestat de mine, mai sus eu vorbeam de acele hepatite pe care medicina (nu tu) le clasifica ca B sau C (deci de cauza virala) si unde nici macar nu recunoaste (ca tine) ca ar fi cauzate de medicamente.

Dovada e simpla: cei care faca citostatice sau iau medicamente puternice fac rapid si des hepatita C, dovada ca cauza este de la medicamentele luate, adica sangele este atat de toxic incat ficatul nu-l mai poate curati. Asta inseamna de fapt hepatita. Ce vietati apar in sange pe urma nici nu este atat de important de fapt.

Cum se transmite un microb: foarte simplu. Se poate transmite numai la o persoana care are sangele propice pt. dezvoltarea si inmultirea lui. Daca ei o galeata dintr-o apa plina de bacterii si o pui intr-o apa curata nu vor trai mult, daca o pui intr-o apa la fel de murdara se vor inmultii. Cum spunea si prof. Enderlein: nu microbul este important, ci mediul.
Apropo: daca nu stiai dupa multe incercari s-a analizat mostenirea stiintifica a lui Pasteur, cel care a infiintat teoria gresita in care crezi si tu si intreaga medicina si s-a constatat: FRAUDA STIINTIFCA. Asat in mod oficial.
Deci medicina crede inca si chiar tine teoriile unui impostor. Si de ce ? Pt. ca pe astea se bazeaza toata teoria functionarii vaccinuruilor si antibioticelor. Adica hai sa omoram microbii cu toxine si sa-i baga in plus si in sangele omului, poate se face bine. Si uite ca nu se face, sanatatea oamenilor declina pe masura ce se folosesc din ce in ce mai multe medicamente si mai multa stiinta.

Un avertisment:
Daca vrei sa participi la discutii invata sa nu mai faci acuzatii personale. Nu asa se poarta o discutie si nu suntem pe maidan.
Daca nu respecti regulile de buna cuviinta te exmatriculez.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  tudor_mtp Vin Noi 18, 2011 3:42 am

Ok...daca virusul HiV nu exista caut eu o persoana seropozitiva o intep si apoi ne intalnim sa te intep pe tine si DanC daca sunteti de accord. Frica nu are de ce sa va fie ca doar nu s-a demonstrat ca boala este cauzata de un virus.
Deci ma apuc de cautat? Daca nu, pot gasi mult mai usor o persoana cu hepatita B sau C e la alegerea voastra.

Referitor la avertisment este pe buna dreptate si imi cer scuze ca am fost deplasat...zile cu stres...

tudor_mtp

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Noi 18, 2011 8:48 am

Da bineinteles, ma las intepat de oricine cu Hepatits A,B, C si HIV si ce vrei tu, insa nu pe gratis, ca doar nu suntem cobaii tai. Costa 1000 de euro, pt. cine doreste sa vada asta. La orice ora doresti. Un savant adevarat a baut odata un pahar plin cu bacterii de colera sa-i arate lui Koch si sustinatolilor lui - toti niste orbi - ca nu microbul conteaza, ci doar mediul, adica organismul slabit.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  DanC Sam Noi 19, 2011 12:58 am

In zilele de azi nimeni nu mai accepta o injectie fara sa vada cu ochii lui ca seringa se desigileaza in fata lui.De fapt mai nou am auzit ca pacientul isi cumpara seringile ca spitalele nu mai au fonduri.Si totusi incidenta hepatitei este in continua crestere,logic inseamna ca nu acele sunt de vina!Asta cu hepatita si SIDA pe baza de ace ,ar avea nevoie de un "upgrade" ca e de domeniul trecutului acelasi ac folosit pe mai multi pacienti.

Nimeni nu contesta ca oamenii de care vorbim nu sunt bolnavi ,aici se contesta doar teoria fortata a germenilor pt a folosi chimioterapicele,antibioticele,care nu vindeca nimic.
DanC
DanC

Sus In jos

Mesaj  tudor_mtp Lun Noi 21, 2011 12:40 am

Nu era vorba sa deveniti cobaii mei ci doar sa vad daca va sustineti teoria.
Legat de chimiterapie si antibiotice aici tin sa va da dreptate...acestea nu dau rezultate in combaterea bolii ci mai mult streseaza si slabeste organismul mai tare.

tudor_mtp

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Noi 21, 2011 10:23 am

Buna logica Dane, chestia cu seringile infectate este mai mult decat frapanta, dar nu o considera nici un medic. Nu se prea gandeste in medicina, si doar se repeta ca la papagali.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Ian 20, 2013 2:25 am

Hepatita mecanica produsa in spital dupa operatie colecist

"Buna ziua, am o intrebare foarte importanta. O ruda a fost operata de curand la Municipal si operatia a fost considerata reusita pana a trebuit operat din nou din cauza unei infectii serioase facuta. Se pare ca sangele s-a adunat in abdomen dupa ce a fost scoasa drena si s-a infectat. Dupa care am primit vestea ca a facut hepatita! Operatie simpla de colecist si a rezultat o hepatita! Care este explicatia? Medicii nu vorbesc, asistentele sunt mute. Noi cumparam antibiotice pe banii nostri, iar informatia oferita de medici e fragmentata, insuficienta si in nici un caz nu ne linisteste. Cum poti face hepatita de la o infectie? Hepatita nu este cauzata de virusul hepatic care trebuie transmis de cineva/ceva? A aparut din senin?"

Dupa cum vedeti doctorii dau din umeri, nu vor sa spuna sau nu stiu cauza...fiind inoculati cu teoria virusilor.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Hepatita - creeata in cele mai multe cazuri de la medicamentele administrate Empty hepatita c

Mesaj  tinac07 Mier Iun 12, 2013 8:33 am

Buna seara, am si eu o problema destul de grava si as dori niste sfaturi.
Dupa o perioada f.grea si stresanta pt. mine, anul trecut la sfarsit am pierdut-o pe mama (cancer pancreatic), in ian.anul acesta am facut niste analize pt. ca eram cam "intoarsa pe dos". Pa langa tensiunea marita (eu fiind vesnic sub tensiune) am fost depistata cu virus hepatic c, transaminaze duble fata de valorile normale, la ecograf - steatoza hepatica, si presupunerea medicilor ca as fi contactat virusul c in urma unei transfuzii de sange din copilarie (anii 1980). Am facut viremia - 364.000 si in acele momente de maxima tensiune am semnat ca sunt de acord cu terapia standard - interferon+ribavirina. S-a depus dosarul la CAS in febr.2013 si pt. ca stiam ca dureaza aprobarea am hotarat sa incerc un tratament homeopat, asa ca de 3 luni fac tratament cu interferon alfa 4CH + interferon gamma 4cH, prima luna, apoi am continuat cu interferon alfa 30 CH + interferon gamma 30 CH, produse de "GUNA" S.p.a Italy, chiar maine trebuie sa fac o noua viremie si transaminaze, sa vad cum am reactionat la acest tratament si daca sa continui sau nu, insa..... problema e alta.
Tocmai am primit aprobarea pt. tratamentul standard cu interferon si ribavirina si acum (pt. ca am mai citit pe net despre cat rau face colateral) acum mi-e teama sa incep acest tratament si nu stiu cum sa procedez. Puteti sa ma sfatuiti ? Ce Parere aveti si de tratamentul homeopat urmat de mine acum? Multumesc din suflet .

tinac07

Data de inscriere : 12/07/2012

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Iun 12, 2013 8:41 am

Cel care a inventat acel tratament homeopat cu interferon nu poate fi dect un homeopat foarte amator, un adept al medicinii alopate
care inlocieste prostiile alopate cu remedii homeopate asa cum fac multi medici alopati care trec la "homeopate".
Acel remediu nu are cum sa faca nimic la hepatita, a fost doar o pierdere de timp si de bani.
Nici macar nu stiam ca exista un asemenea remediu sau tratament. 

Tu te-ai imbolnavit de la stres + medicamentele ce le iei cu siguranta pt. tensiune in mod regulat si nu de la o presupusa
contagiere din copilarie...dupa cum am spus hepatita se face, nu se ia de la nimeni !
Daca s-ar lua ar trebui ca toate acele si conservekle de sange sa fie contagiate si  ar trebui sa ne mai punem
si intrebarea logica:
- oare de unde a luat primul om bolnav de hepatita C acel virus ?
 - dar oare de unde a luat primul om bolnav de SIDA acel virus ? 
si asta pentru inca 1000 de boli contagioase.

Insa daca incepi sa faci tratamentul cu interferon iti vei face foarte rau si nimic bun, hepatita va continua la
fel dupa ce ai terminat tratamentul. Insa vei avea multe alte boli si slabiciuni de pe urma tratamentului.
ca sa nu mai vorbim de costurike mari platuite de tine sau de altii prin asigurare si asta 
doar ca sa-ti faca rau si nu bine.

Pt. vindecarea hepatitei este nevoie de liniste, calmare, odihna, somn si dieta alimentara sanatoasa pt. ficat, evitarea la toxine chimice si medicamente si eventual si remedii homeopate sau naturiste.
Aici gasesti mai toate informatiile necesare:

http://www.leacuri.net/html/pdf/hepatita.pdf

Cunosc persoane vindecate de hepatita C in decurs la numai 3-4 luni la varsta de 65 de ani ci cu multe alte probleme de sanatate chiar fara remedii homeopate, numai cu dieta de mai sus si cateva remedii naturiste.

Exista o regula simpla: cine vrea sa se vindece trebuie sa o faca singur, si nu sa se lase vindecat de altii.
E nevoie de schimbari in gandire, de vointa, de intelegere si de actiune. Cine e lenes la minte sau la trup prefera
sa se lase vindecat cu niste pastile minune la modul comod, fara ca el sa schimbe ceva in viata.
Insa asa nu se vindeca mai nimeni, fie mergand si la medicul homeopat cel mai bun care va face
pe gurul granulelor in loc sa puna pacientul la lucru pt. sanatatea lui.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Iun 12, 2013 9:43 am

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Hepatita - creeata in cele mai multe cazuri de la medicamentele administrate Empty Re: Hepatita - creata in cele mai multe cazuri de la medicamentele administrate

Mesaj  corix Mier Iun 12, 2013 9:55 am

scarface a scris:...dupa cum am spus hepatita se face, nu se ia de la nimeni !
Daca s-ar lua ar trebui ca toate acele si conservekle de sange sa fie contagiate si  ar trebui sa ne mai punem
si intrebarea logica:
- oare de unde a luat primul om bolnav de hepatita C acel virus ?
 - dar oare de unde a luat primul om bolnav de SIDA acel virus ? 
si asta pentru inca 1000 de boli contagioase.

Pot sa confirm si eu ca hepatita nu se ia. Sotul meu are hepatita B cronica(acum 30 de ani, in copilarie a avut boala) avem 15 ani de casnicie iar eu nu am luat-o. Am fost sfatuita sa-mi fac vaccin dar nu am facut niciun vaccin.

corix

Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova

Sus In jos

Mesaj  tinac07 Vin Iun 14, 2013 8:54 am

scarface a scris:
"Tu te-ai imbolnavit de la stres + medicamentele ce le iei cu siguranta pt. tensiune in mod regulat si nu de la o presupusa
contagiere din copilarie...dupa cum am spus hepatita se face, nu se ia de la nimeni !'"

Nu pot sa-mi dau seama de la ce m-am imbolnavit. E adevarat, STRES am avut din belsug, medicamente insa nu am luat aproape deloc pana mi s-a descoperit tensiunea marita in iarna, poate doar unele suplimente luate in cura de 1-2 luni pe an. E adevarat insa ca am luat anul trecut si un tratament pt. detoxifiere (!! sau poate nu) la care se facea reclama insistenta la TV pe care l-am si intrerupt dupa o luna jumate pt. ca nu simteam ca-mi face bine, dimpotriva.

Voi studia materialele indicate de tine si voi lua o hotarare in privinta tratamentului clasic.
Multumesc

tinac07

Data de inscriere : 12/07/2012

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Iun 17, 2013 1:11 am

Nu-i nici musai sa fi luat medicamente ca sa te imbolnavesti. Virusii si microbii apar de la sine in sange
caci stresul, boli, factori negativi, enervari si suparari, alimentatie acida, cafea , tigari, etc strica sangele la fel ca si un medicament
chimic.
Insa suplementele sunt si ele medicamente si tot chimice.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum