HEIIIII,LUMEEEEE E ZIUA LUI SCARFACEEEEEE !!!!!!!!!
+9
ann
sante
jaquelinne
corinaandra
loret72
skincod
scarface
crinuta
raluca
13 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: La multi ani - cineva are ziua de nastere
Pagina 1 din 1
HEIIIII,LUMEEEEE E ZIUA LUI SCARFACEEEEEE !!!!!!!!!
LA MULTI ANIIIIIII,SCARFACEEEEEEE!!!!! Multumesc lui D-zeu ca m-a ajutat sa te cunosc si ma rog la D-zeu sa te rasplateasca pentru binele care il faci ,sa-ti ocroteasca frumoasa ta familie.Iti multumesc din suflet pentru tot ajutorul pe care mi l-ai dat,iti multumeste intreaga familie pentru timpul acordat.Te iubim din tot sufletul ,Scarfaceeeeee,iti multumim ca ne pazesti ,ca ne-ai acceptat si pe noi sa ne facem ciubar sub aripa ta.E bineeeee ,sub ea,e dos,e cald,e linisteeeee!!!!! Iti multumimmmm si te iubimmmm,de ziua taaaaa,Scarface!!!
raluca- Mesaje : 29
Data de inscriere : 15/04/2010
Sa cred, sa nu cred....
Eu nu mai cred nimic pana nu confirma Scarface in persoana. Asa m-am apucat de urari cand Loret a afirmat ca e ziua lui si a fost pacaleala.
crinuta- Mesaje : 104
Data de inscriere : 14/06/2010
Re: HEIIIII,LUMEEEEE E ZIUA LUI SCARFACEEEEEE !!!!!!!!!
asa e... merci !
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
...
LA MULTI ANI SCARFACE !
Te pupam cu totii de aici de la mare , toate fetele iti transmit sanatate multa si ... multa, multa "LUMINARE " , pe care sa ne-o transmiti si noua .
Te pupam cu totii de aici de la mare , toate fetele iti transmit sanatate multa si ... multa, multa "LUMINARE " , pe care sa ne-o transmiti si noua .
skincod- Mesaje : 77
Varsta : 52
Localizare : pe planeta Pamant
LA MULTI ANI SCARFACE si tot ce iti doresti !
sa fii binecuvantat sa-ti dea dumnezeu sanatate tie si familiei tale si sotiei rabdare si intelepciune!
sa fii binecuvantat sa-ti dea dumnezeu sanatate tie si familiei tale si sotiei rabdare si intelepciune!
loret72- Mesaje : 302
Data de inscriere : 07/06/2010
Varsta : 52
Localizare : intr-un oras mic
la multi ani!
Si multumim mult pentru tot ce ne oferi!!!
corinaandra- Mesaje : 214
Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
La multi ani scarface!
Din tot sufletul iti doresc multa sanatate, liniste sufleteasca, rabdare, fericire alaturi de persoanele dragi tie si fie ca visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.
La multi ani
La multi ani
jaquelinne- Mesaje : 58
Varsta : 46
Localizare : Undeva departe...
LA MULTI ANI SCARFACE!!!!
LA MULTI ANI!!! SCARFACE . Sa fii fericit si sa te rasplateasca Dumnezeu inmiit pentru ceea ce faci. Domnul sa te aiba pe tine si pe familia ta. Fiti binecuvantati!!!!
sante- Mesaje : 23
Data de inscriere : 03/07/2010
Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday dear Scarface,
Happy birthday to you!!!
Happy birthday to you,
Happy birthday dear Scarface,
Happy birthday to you!!!
ann- Mesaje : 21
Data de inscriere : 08/07/2010
Buna, Scarface! Sa ai parte de multa sanatate, fericire si numai bucurii. LA MULTI ANI!
yochana- Mesaje : 24
Varsta : 49
Asadar e vorba de zodia fecioarei si altele mai timpurii !
La multi ani ! Scarface si din partea mea ! Aceeiasi urare tuturor "feciorilor" sau "fecioarelor" declarati sau nedeclarati !
Multa sanatate, impliniri materiale si sufletesti pentru voi si familiile voastre !
steve- Mesaje : 62
Data de inscriere : 21/11/2009
La multi ani si din partea mea.Sa iti dea Dumnezeu cel putin atat cat ne dai tu noua.Iti urez sanatate tie si intregii familii!
alexiaiuli- Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 47
Localizare : http://bio-vital.blogspot.com/
La multi, multi, multi ani, Scarface, cu tardivitate.
Dumnezeu sa te binecuvanteze trupeste si sufleteste, cu tot ce crede El de cuviinta ca ai si/sau vei avea nevoie.
Sa iti traiasca si sa iti infloreasca minunea (copilul!).
Toate cele bune,
Mr. Nick
Dumnezeu sa te binecuvanteze trupeste si sufleteste, cu tot ce crede El de cuviinta ca ai si/sau vei avea nevoie.
Sa iti traiasca si sa iti infloreasca minunea (copilul!).
Toate cele bune,
Mr. Nick
Subiecte similare
» Pietre la ficat
» buna ziua
» E ziua ta Zaraza26
» Doua remedii pt. oase si osteoporoza
» Ziua de nastere
» buna ziua
» E ziua ta Zaraza26
» Doua remedii pt. oase si osteoporoza
» Ziua de nastere
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: La multi ani - cineva are ziua de nastere
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|