Pietre la ficat
3 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale vezicii biliare
Pagina 1 din 1
Pietre la ficat
Buna ziua!
As vrea sa va intreb daca procedura de eliminare a pietrelor de colesterol din vezica biliara prezentata de dvs se poate aplica daca am fost operata de colecist acum 20 de ani. In prezent aceste pietre de colesterol s-au format in ficat. Va multumesc.
As vrea sa va intreb daca procedura de eliminare a pietrelor de colesterol din vezica biliara prezentata de dvs se poate aplica daca am fost operata de colecist acum 20 de ani. In prezent aceste pietre de colesterol s-au format in ficat. Va multumesc.
mirelatalaba- Mesaje : 1
Data de inscriere : 26/11/2013
Re: Pietre la ficat
pietrele sunt si in ficat, orificiul de eliminare al bilei inca mai exista, deci in mod teoretic prezenta sau absenta vezicii biliare nu ar trebui sa aiba nici o influenta.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
buna ziua
buna ziua sunt noua pe acest site si imi cer scuze dar nu reusesc sa gasesc cura dumneavoastra pentru eliminarea pietrelor la fiere este posibil sa ma ajutati?va multumesc
lory_nico- Mesaje : 1
Data de inscriere : 30/11/2013
Subiecte similare
» Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie
» pietre la fiere
» Remedii pt. ficat (engleza)
» cura de eliminare a pietrelor la ficat
» Remediu homeopat pentru paraziti la ficat
» pietre la fiere
» Remedii pt. ficat (engleza)
» cura de eliminare a pietrelor la ficat
» Remediu homeopat pentru paraziti la ficat
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale vezicii biliare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|