Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Antibiotice care distrug ADN-ul

In jos

Antibiotice care distrug ADN-ul Empty Antibiotice care distrug ADN-ul

Mesaj  scarface Vin Dec 03, 2010 5:27 am

Antibiotice extrem de periculoase care pot produce diabet si alte boli prin distrugerea ADN-ului

Cei mai multi oameni nu sunt constienti ca antibioticele nu sunt altceva decat toxine extrem de puternice produse de bacterii patogene sau substante de sinteza si mai toxice decat cele gasite in natura. Mult mai inconstienti decat pacientii sunt insa
medicii care prescriu antibiotice ca pe banda rulanta, si care, datorita profesiei exercitate, ar trebui sa ia mai in serios lista cu efecte secundare si sa gaseasca alternative mai putin toxice decat aceste antibiotice. Prima lege pe care trebuie sa o respecte orice medic este de a nu dauna pacientului prin tratamentele date. Insa riscurile le suporta mereu pacientul si nu medicul, de aceea si responsabilitatea lui in a se informa si actiona catre avantajul sanatatii personale si nu a fi un robot
fara minte care inghite tot ce-i da medicul.

Cateva doze de antibiotic ajung pentru a produce daune ireparabile, daune la organe, la nervi, la tot ce este viu in organism, de la celule umane pana la bacteriile folositoare. Cei mai multi medici cred ca antibioticele distrug numai bacterii, insa nu este deloc asa. Se pot distruge organe cu ajutorul lor. Mai jos cateva descoperiri infioratoare despre chinolone, antibioticele de sinteza moderne si despre posibila legatura intre folosirea lor si cresterea si aparitia diabetului mai ales in tarile subdezvoltate unde modul de trai normal nu poate duce la aparitia masiva a diabetului. Nu uitati: cuvantul antibiotic inseamna "impotriva vietii" !

Toxine produse de streptomicina

Bafilomicina este o toxina produsa de streptomicine, o bacterie folosita si la producerea streptomicine, un cunoscut antibiotic.
Aceasta toxina folosita in cantitati de nanograme in experimente facute pe sobolani a produs daunele ireversibile la celulele Langerhansschen ale pancreasului care produc insulina. Dat in doze infime la femelele de sobolani insarcinate bafilomicina a avut ca efect o rata de diabet marita in viitorii sobolani. Aceleasi bacterii care produc bafilomicina sunt folosite si la producerea de streptomicina !

Decese si diabet de la antibiotice care inhiba giraza (anti-giraza)

Acest tip mai nou de antibiotice - chinolonele - produse din anii 60 incoace inhiba formarea helixului ADN a bacteriilor, de aceea si numele lor - anti-giraza. Prin deteriorarea structurii interne a bacteriilor acestea produc alte substante care eliminate au urmari imprevizibile. Corpul se lupta impotriva lor cu anumiti anticorpi GDA (Anticirpi Glutamat-Decarboxylase). Dupa folosirea la astfel de antibiotice poate aparea diabet, leucemie cat si moartea.

In unele cazuri dupa administrarea lor s-au gasit in anticorpii GAD care apar in peste 70% din cazuri si in cazul diabetului de tip 1. Printre efectele secundare ale acestor antibiotice se numara complicatii letale, dar si la aparitia diabetului cat si la agravarea lui. Se poate ca cresterea enorma a ratei de diabet in populatie sa fie urmarea utilizarii acestor antibiotice. Acest lucru este indicat de cresterea puternica a diabetului in tarile subdezvoltate. Producerea diabetului de pe urma folosirii acestor antibiotce se poate datora inhibitiei ciclului citric prin care se introduce glucoza in celule.

Se mai pune intrebarea daca aceste antibiotice nu au acelasi efect si la helixului ADN al celulelor umane din moment ce produc acest lucru deja in bacterii.

In toate aceste antibiotice se mai adauga la nivel molecular fluor, un elememt toxica si in special neurotoxic si care in afara de intoxicarea organismului nu are nici un efect terapeutic. Dupa clor, si el toxic, fluorul este adausul preferat al industriei farmaceutice si este adaugat la aproapte toate medicamentele. De aceea prima serie de antibiotice se numesc chinolone de iar a doua generatie, si mai toxice se numesc fluorochinolone.

Terminatia -FLOXACINA sau -XACINA indica in general un astfel de antibiotic care rupe helixulul ADN-ului in bacterii, si cu mare probabilitate si cel al celulelor umane. Multe din aceste antibiotice sunt folosite cu predilectie ca creme si unguente,
in special in oftalmologie sau la infectii urinare. Efectele devastatoare ale acestor antibiotice distrugatoare de ADN
cresc exponential atunci cand se folesc simultan si creme sau medicamente cu cortizon (Flucinolon de exemplu) care impiedica
la randului lui procese esentiale in organsim.

Efecte adverse raportate la folosirea acestor antibiotice.

O dovada ca distrugerea ADN-ului nu se rezuma la bacterii si se produce si la celulele umane reiese clar din
efectele adverse raportate dupa folosirea lor si unanim recunoscute.
Folosirea la norfloxacina spre exempöu a dus la ruptura spontana a tendoanelor lui Ahile (!) cat si la distrugerea scheletului. Cand o substanta este in stare sa rupa tendoane inc ateva zile si sa distruga oase si muschi inseamna ca distruge celulele. Acest lucru nu este posibil cu alte substante si arata ca antigirazele sunt in stare sa distruga ADN-ul uman
care este folosit la reinnoirea celulelor. In loc sa interzica aceste medicamente, FDA-ul american american
a fost nevoit sa impuna producatorilor de norfloxacina sa puna pe pachet un avertisement clar din care sa reiasa ca acesta poate distruge tendoanele. Folosirea la floxina si multe alte antigiraze nu este permisa de FDA in cazul copiilor datorita
riscului mare de a deteriora sistemul muschiular si scheletul.

Ce ne spune acest lucru ?
Ca antigirazele sunt substante care distrug DNA-ul din toate celulele pe care le intalnesc in cale,
inclusiv cele umane, si de ce nu, si cele ale pancreasului care produc insulina. De aici se poate vedea cum o cura cu antigiraze folosite la o conjuctivita sau infectie urinara sau alta boala banala se poate termina cu distrugerea celelor pancreasului care va duce candva la diabet, a celulelor tendoanelor care va duce la rupturi de tendon, la distugerea scheletului, a celulelor rinichilor care va duce la hipertensiune, s.a.m.d.

Oxoflacina produce alergii, somnolenta, greata si voma, atacuri epileptice, dereglari cardiovasculare, ameteli, hipertensiune.

Cele mai frecvente reactii adverse ale chinolonele sunt :(sursa: http://www.terapiamedicala.ro/chinolone):

• gastrointestinale: greata, varsaturi, dureri abdominale, diaree, etc.
• hepatice: citoliza hepatica, icter, hepatita, insuficienta hepatocelulara
• neuropsihice: cefalee, convulsii, mioclonii, halucinatii, agitatie
• urinare: hematurie, nefrita interstitiala, cristalurie, azotemie
• dermatologice: prurit, fotosensibilizare, fototoxicitate
• musculoscheletice: artralgii, mialgii, tendinita cu risc de ruptura a tendonului achilian
• cardiovasculare: hipotensiune, alungirea intervalului QT, cu risc de torsada
• febra, bronhospasm, anafilaxie

Lsta de efecte secundare ale antigirazelor este mult mai mare.

Mai jos o lista cu antibiotice anti-giraza. Ele se vand sub nume diferite.
Ciprofloxacin - comercializat sub numele de Agyr (A), Ciloxan (D, A, CH), Ciprobay (D), Ciproxin (A, CH), InfectoCipro (D), Keciflox (D), Otanol (A), Panotile Cipro (D), si alte nume generice (D, A, CH)
Cinoxacin
Clioquinol
Danofloxacin
Difloxacin
Enrofloxacin
Fleroxacin
Flumequin
Gatifloxacin
Grepafloxacin
Ibafloxacin
Levofloxacin
Marbofloxacin
Moxifloxacin
Acid nalidixic
Norfloxacin
Ofloxacin
Orbifloxacin
Acid oxolinic
Acid pipemidic)
Sarafloxacin
Sparfloxacin
Temafloxacin
Nadifloxacin

Sumar:
Chinolonele sunt antibiotice de sinteza.
Exista 3 grupe:
• chinolone de prima generatie - se folosesc astazi pentru infectiile urinare
• fluorochinolone - chinolone de generatia a doua, au spectru largit si se pot folosi in numeroase infectii sistemice
• fluorochinolone antipneumococice.

Modul de actiune
Chinolonele actioneaza pe anumite enzime implicate in replicarea ADN ului bacterian, inhiband astfel replicarea bacteriana.
Aceste enzime sunt: topoizomeraza II (ADN giraza) si topoizomeraza IV.

Efecte adverse (engleza)

http://en.wikipedia.org/wiki/Cinoxacin
"Musculoskeletal disorders attributed to use of quinolone antibiotics were first reported in the medical literature in 1972, as an adverse reaction to nalidixic acid.[65]
Rheumatic disease after use of a fluoroquinolone (norfloxacin) was first reported eleven years later.[66]
In a 1995 letter published in the New England Journal of Medicine, representatives of the U.S. Food and Drug
Administration (FDA) stated that the agency would "update the labeling [package insert] for all
marketed fluoroquinolones to include a warning about the possibility of tendon rupture."[67]

U.S. Boxed Warning: Increased risk of developing tendonitis and tendon rupture in patients of all
ages taking fluoroquinolones for systemic use. This risk is further increased in individuals over 60
years of age, taking corticosteroid drugs, and have received kidney, heart, or lung transplants.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ofloxacin
Floxin is not licensed by the FDA for use in children due to the risk of serious reversible and irreversible
injury to the musculoskeletal system. Liver damage and dysglycemia has been associated with ofloxacin.Severe hepatotoxicity has been reported as noted above.

As with all fluoroquinolones, there is a possibility of spontaneous tendon rupture.[87]
Such ruptures may occur both during therapy and long after therapy has been discontinued;
there are documented cases where rupture has occurred six months after therapy.[87] The risk of tendon damage is greater in people taking corticosteroids and in the elderly.[88] Since July 2008, all systemic fluoroquinolones (those taken internally, not as eye drops or ear drops) available in the United States were requested, by the FDA, to carry a black box warning of the risk of tendon damage. However, the addition of this warning was not mandatory.[88]

Surse:
http://de.wikipedia.org/wiki/Diabetes
http://www.diabetesgate.de/forschung/anitbiotika_6389.php
http://www.terapiamedicala.ro/chinolone
http://de.wikipedia.org/wiki/Chinolone
http://en.wikipedia.org/wiki/Cinoxacin
http://en.wikipedia.org/wiki/Ofloxacin
http://de.wikipedia.org/wiki/Levofloxacin

Autor: Scarface
scarface
scarface
Admin

Mesaje : 6650
Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum