Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

intrebare legata de viitor cumva

2 participanți

In jos

intrebare legata de viitor cumva Empty intrebare legata de viitor cumva

Mesaj  corinaandra Lun Aug 30, 2010 2:18 am

buna, cam peste 2 ani vreau sa raman gravida... dar cum drumul e lung pana atunci, vreau ca intreg corpul meu sa fie pregatit din timp, cu dieta si mai sanatoasa, sa fiu puternica, sanatoasa, sa nu mi se mai intample nimic nicio raceala ceva, pentru ca bebele meu sa fie sanatos. Asta tinand cont ca pana atunci va mai exista stress mult, munca, alergatura, trait tot in oras poluat si asa mai departe...
Daca aveti idei, stiu ca e cam devreme pentru asta... dar e bine sa fii intarit din timp.... si vreau sa fiu sanatoasa si bine, armonioasa fizic si psihic si spiritual....
Deci orice aveti in minte... de la rugaciuni, mancaruri, tratamente pe care sa le iau din cand in cand- cum am luat pentru detoxifierea de antibiotic a organismului, orice idee ar fi perfecta si nu trebuie neaparat acum, le voi aduna si le voi nota orice idee va vine de-a lungul timpului, pentru ca e bine sa fii pregatit din timp si sanatos... ca sa nu mai zic ca sper ca pana atunci se va echilibra hormonal si organismul meu- la fiecare stress imi intarzie ciclul- uneori sare o luna, alteori intarzie doar 2 saptamani si asta nu stiu cat e de bine...

corinaandra

Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti

Sus In jos

intrebare legata de viitor cumva Empty Re: intrebare legata de viitor cumva

Mesaj  scarface Lun Aug 30, 2010 2:46 am

Cum intarzie menstra iei imediat o doza de Aristolochia clematitis 1M.
Candva se va regla cu remediul asta.

scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum