Intrebare legata de enurezis pentru scarface
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale rinichilor si ale cailor urinare
Pagina 1 din 1
Intrebare legata de enurezis pentru scarface
Buna ziua
Am un baietel de 7 ani care are enurezis nocturn primar. Il tratez homeopat de la varsta de 9 luni, dar aceasta problema nu s-a rezolvat inca.
De 2 luni am apelat si la tratament cu remedii Bach. Va pot trimite schema de tratament, deoarece chiar nu stiu ce sa mai fac.
Am fost si la medici alopati, de unde am diverse diagnostice: fie dereglarea fazelor somnului ( tratament cu fenobarbital si cofeina) fie cu hormoni antidiuretici. Am asteptat insa cu speranta s iincredere in Dumnezeu ca aceasta afectiune va fi tratata mai bland, dar nu stiu daca nu gresesc, si apoi va fi prea tarziu. Deja incep perioadele taberelor scolare, iar baietelul meu nu poate participa. La gradinita ii era teama sa adoarma la pranz, ca nu cumva sa nu se scape pe el....chiar nu as vrea sa se simta exclus.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
Va multumesc din suflet.
Am un baietel de 7 ani care are enurezis nocturn primar. Il tratez homeopat de la varsta de 9 luni, dar aceasta problema nu s-a rezolvat inca.
De 2 luni am apelat si la tratament cu remedii Bach. Va pot trimite schema de tratament, deoarece chiar nu stiu ce sa mai fac.
Am fost si la medici alopati, de unde am diverse diagnostice: fie dereglarea fazelor somnului ( tratament cu fenobarbital si cofeina) fie cu hormoni antidiuretici. Am asteptat insa cu speranta s iincredere in Dumnezeu ca aceasta afectiune va fi tratata mai bland, dar nu stiu daca nu gresesc, si apoi va fi prea tarziu. Deja incep perioadele taberelor scolare, iar baietelul meu nu poate participa. La gradinita ii era teama sa adoarma la pranz, ca nu cumva sa nu se scape pe el....chiar nu as vrea sa se simta exclus.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
Va multumesc din suflet.
MamideIngerasi- Mesaje : 2
Data de inscriere : 04/02/2013
Re: Intrebare legata de enurezis pentru scarface
Chiar nu ati vazut mesajul meu? Astept si eu un sfat...de ceva vreme...
Multumesc frumos
Multumesc frumos
MamideIngerasi- Mesaje : 2
Data de inscriere : 04/02/2013
Re: Intrebare legata de enurezis pentru scarface
nu am vazut...des unele mesaje nu le arata ca fiind noi..sau nu le vad eu ..sau uit
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Catina
» intrebare pentru scarface - fetita mea de 1 an si 4 luni horcaie
» intrebare legata de viitor cumva
» pentru Scarface- rog remediu homeopat pentru conjunctivita bebe 7 luni
» intrebare pt scarface
» intrebare pentru scarface - fetita mea de 1 an si 4 luni horcaie
» intrebare legata de viitor cumva
» pentru Scarface- rog remediu homeopat pentru conjunctivita bebe 7 luni
» intrebare pt scarface
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale rinichilor si ale cailor urinare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum