Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

legat de ce am zis anterior cu ganglionul umflat

5 participanți

In jos

legat de ce am zis anterior cu ganglionul umflat Empty legat de ce am zis anterior cu ganglionul umflat

Mesaj  corinaandra Mier Aug 25, 2010 4:09 am

mi-a trecut de la sine orice simptom- ha! exact cand am abandonat ce tratamente mi-au dat doctorii pe care ii vazusem in situatia de urgenta... intrebarea mea este: ce sa fac pentru o noua dezintoxicare de la antibioticul sau ce naiba mi-au dat?
in iarna luasem acidum nitricum daca tin eu bine minte plus inca cateva pe care nu le mai stiu... dar nu mai stiu altceva ce sa iau acum sau daca tot asta e bun?
alta intrebare ar fi: in ultimele zile, zeci de oameni care tocmai au fost la mare s-au ales cu otite, sau sinuzite, ganglioni umflati etc. dar mai ales otite... care o fi cauza? apa prea calda? de ce oare atatea din senin, in alti ani nu am auzit de asa ceva. la mine stiu ca ma slabise injectia pt deget, presupun ca asta era cauza... dar totusi... mai a fost si alta cauza?

corinaandra

Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti

Sus In jos

legat de ce am zis anterior cu ganglionul umflat Empty Multumesc, asa tineam si eu minte

Mesaj  corinaandra Joi Aug 26, 2010 1:09 am

Si inca o intrebare, am ramas dupa acea otita, ganglionita sau ce a fost, cu durere la articulatia obrazului, a gurii nu stiu nu ma pricep- dar practic deschid gura greu ca ma doare- sau mai degraba ma tine, si uneori chiar doare cand mestec... dimineata un pic mai rau parca decat seara, dar nu as sti sa zic exact. Iar urechea ma mananca cateodata, tot asa accentuat dimineata

corinaandra

Sus In jos

legat de ce am zis anterior cu ganglionul umflat Empty Re: legat de ce am zis anterior cu ganglionul umflat

Mesaj  alexiaiuli Vin Aug 27, 2010 2:51 am

Si eu am racit tot dupa ce am fost la mare desi am fost in perioada in care apa marii era ca o ciorba calda.
alexiaiuli
alexiaiuli

Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 47
Localizare : http://bio-vital.blogspot.com/

Sus In jos

legat de ce am zis anterior cu ganglionul umflat Empty Re: legat de ce am zis anterior cu ganglionul umflat

Mesaj  scarface Vin Aug 27, 2010 4:11 am

Poate sa fie de la vantul cald, de la vantul dintr-o anumita directie sau chiar de la caldura. Caldura este un factor negativ pt. anumite constitutii ( gen Lachesis, Pulsatilla, Natriums)
Multi au racit asa desi medicina nu intelege sau stie de acest lucru.
http://forum.romedic.ro/prod/Otite_severe_046845.html
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

legat de ce am zis anterior cu ganglionul umflat Empty clar

Mesaj  corinaandra Vin Aug 27, 2010 11:50 am

nu parea sa stie nici doctoru asta nimic in raspuns, mi s-a parut ca a ocolit intrebarea... nu are cum toti oamenii in ultima saptamana sa fi avut ceara in urechi si sa fi intrat apa sau mai stiu eu ce...

corinaandra

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Aug 27, 2010 11:59 am

aiurea, de la ceara nu are cum sa fie. De parca ceara are de a face cu otita. Ar insemna ca batranii sa aibe numai otite.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  alexiaiuli Vin Aug 27, 2010 11:22 pm

Interesant este ca in zona mea aici toata lumea are sinuzite si nu otite.Nu m-a durut nasul asa de tare in viata mea, cu tot cu frunte si uneori cu zone din cap.Plus secretii vascoase prin nas si pana in gat.Ma gandesc ca o fi ceva viral pentru ca o colega de serviciu deja ia antibiotic de 7 zile si se simte mai rau ca mine care nu am luat decat un remediu prescris de scarface si un sirop de muguri de pin.
alexiaiuli
alexiaiuli

Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 47
Localizare : http://bio-vital.blogspot.com/

Sus In jos

legat de ce am zis anterior cu ganglionul umflat Empty imi trecuse dar...

Mesaj  corinaandra Mier Sept 08, 2010 12:00 am

mi-a revenit durerea de la articulatie, ce pot sa fac? am luat remediul atunci si pe loc trecuse dar a revenit...

corinaandra

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Sept 08, 2010 12:10 am

oare ce trebuie sa faci ? repeti remediul...
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

legat de ce am zis anterior cu ganglionul umflat Empty asta ma gandisem

Mesaj  corinaandra Mier Sept 08, 2010 1:42 am

asta ma gandisem, dar apoi am zis ca daca a revenit poate e nevoie de schimbat.

corinaandra

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Sept 08, 2010 2:25 am

dureri de articulatii au des o origine reumatica (toxine din sange, de la infectii, de la bila neagra) si care
nu trec de tot, ci reapar mereu in functie de sange. Asa ca nu se pot vindeca de tot si nici cu un singur tratament.
Daca sti remediul care a ajutat insa il poti incerca mereu, pana nu mai ajuta.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  cri Joi Feb 07, 2013 2:48 am

Ptr. puroi la masea ce remediu pot lua?Puroiul e lateral, nu la radacina si i se vede capul.Ma doare si un ganglion, si parca e putin marit.

cri

Data de inscriere : 28/09/2012

Sus In jos

Mesaj  corix Joi Feb 07, 2013 2:57 am

cri a scris:Ptr. puroi la masea ce remediu pot lua?Puroiul e lateral, nu la radacina si i se vede capul.Ma doare si un ganglion, si parca e putin marit.

Vezi aici:

https://sanatate.catsboard.com/t1534p20-remedii-noi-remedii-utile-sau-afectiuni-cu-un-remediu-tipic#7570

la Remedii pt. dureri de dinti, poate te ajuta!
Sanatate!

corix

Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova

Sus In jos

Mesaj  cri Joi Feb 07, 2013 2:58 am

Multumesc!!

cri

Data de inscriere : 28/09/2012

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum