Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

un remediu impotriva intepaturii de albina, viespe...

3 participanți

In jos

un remediu impotriva intepaturii de albina, viespe... Empty un remediu impotriva intepaturii de albina, viespe...

Mesaj  crinuta Joi Iul 08, 2010 4:34 am

D-le Scarface, pe fiica mea a ciupit-o chiar acum o viespe cred, a calcat-o nu stiu sigur daca e viespe sau albina, deasupra sanului spre umar pe partea stanga. Plange de durere si de usturime. Se vede intepatura rosie si in jurul ei a aparut inflamatie. Ce sa-i fac? Shocked
crinuta
crinuta

Data de inscriere : 14/06/2010

Sus In jos

un remediu impotriva intepaturii de albina, viespe... Empty Interactioneaza ?

Mesaj  crinuta Joi Iul 08, 2010 4:41 am

Chiar acum , cam in 20 minute, am sa-i dau si remediul pe care mi l-ati recomandat in doza unica, ptr. cealalta problema a ei. Interactioneaza cu ce ar trebui sa-i dau ptr. intepatura, daca va fi cazul ?
crinuta
crinuta

Sus In jos

un remediu impotriva intepaturii de albina, viespe... Empty Re: un remediu impotriva intepaturii de albina, viespe...

Mesaj  scarface Joi Iul 08, 2010 4:56 am

Nu-i mai da remediu ala acum !
Fa-i "Apis mellifica 1M" si dai sa bea o gura din 10 in 10 minute. Im mod normal trebuie sa se dezumfle de la Apis.
In pus pune comprese cu otet diluat cu apa. Daca ai panza de in e mai buna la comprese, daca nu, cu ce ai.
Ajunge daca lasi pe hartie 10 minute pt. prima doza., nu trebuie sa astepti 20-30.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

un remediu impotriva intepaturii de albina, viespe... Empty Re: un remediu impotriva intepaturii de albina, viespe...

Mesaj  crinuta Joi Iul 08, 2010 6:58 am

I-am dat deja remediul acela( cel in functie de anamneza) si pana mi-ati raspuns i-am dat cu o crema de f. buna calitate cu aloe si propolis, pe loc. Acum este bine, i-a disparut inflamatia( arata de parca s-ar fi urzicat), acum se vede doar intepatura si vad ca s-a linistit. Are rost sa-i mai dau remediul Apis mai tarziu, daca nu apar complicatii ? Oricum recomandarea dvs. ne va fi tuturor de folos, ptr. ca pe oricine poate intepa o viespe vara aceasta. Multumesc!
crinuta
crinuta

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Iul 08, 2010 7:16 am

Nu mai trebuie atunci. Sa puna si otet.
La aproape orice intepatura de albina sau viespe remediul e cel de mai sus. Se poate face in dilutiile CH30, CH200, 1M, 10M
O lista cu afectiuni si tratarea lor gasiti aici:

http://www.leacuri.net/afectiuni.htm

Multe chestii acute si accidente sunt f.usor de tratat cu homeopate daca ai o carte sau cu un link ca cel de mai sus.
La metoda cu paharul insa trebuie scris numele complet al remediului si dilutia. In general CH200 e o dilutie potrivita si suficienta. 1M este mai puternica si 10M si mai puternica.

Mi-a cazut acum 4 saptamani o geanta de 20 de kg de la 50 cm inaltime cu coltul de metal exact pe partea moale de langa tendonul lui achile. In general apare o vanataie crunta de la asa lovituri. Cu 2 doze de Arnica 10M si Ledum D0 pus pe locul lovit nu a mai aparut nimic. De abia se mai vedea locul cu pricina dupa Arnica la 15 minute. Nu cred ca o dilutie Ch200 ar fi facut asta..uneori si dilutia e importanta.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  oana Sam Oct 23, 2010 9:07 am

buna seara,

am fost intepata de o albina si am cumparat de la farmacie remediul apis ch30. Cum se administreaza ? mi-ar fi de folos un raspuns urgent (daca se poate bineinteles).
Multumesc mult.

oana

Data de inscriere : 23/10/2010

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum