Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Durerea genunchiului

2 participanți

In jos

Durerea genunchiului Empty Durerea genunchiului

Mesaj  ntgabi Dum Mai 09, 2010 8:41 am

Ma numesc Gabriel Ioan NITA, am 41 de ani si sunt din Tragoviste. Problema care o am mi-a scurtat prematur cariera si m-a transformat dintr-o persoana dinamica si preocupata de sport, intr-una car se deplaseaza cu dificulatate.
In 1994 am cazut la sport si am facut o banala entorsa la genunchiul stang a urmat aparat gipsat si recuperare, insa genunchiul se bloca ma durea si era mai cald decat trebuie.
Am fost operat la SCUMC de o brida de calciu formata pe leziune, dupa care 13 ani am facut sport fara nicio retinere. In aprilie 2007 m-a trezit in somn o durere ascutita in articulatia genunchiului stang si cateva luni pana in noiembrie ma mai deranjat insa nu foarte rau.
Din noiembrie lucrurile s-au schimbat durerile au devenit permanente si a inceput sa se manifeste limitare la extensie. Am facut un RMN si radiografii ( edem osos, coarne meniscale, etc.) in cele din urma am ajuns de am facut artroscopie la Foisor pe 14.01 2008 ( scos plica, menisectomie totala, etc., nu se confirma edem osos) dupa doua saptamani infiltratii cu ORTOVASC – rezultat dureri si mai mari, fac recupeare cu internare in spital- rezultat zero, fac tomografie se constata niste osificari pe cusatura de la vechea operatie, din nou recuperare la SCUMC rezultat zero, in septembrie din nou artroscopie la Pantelimon ( mi se scoate si aici meniscul nu se confirma edem osos) durerea continua si fac recuperare, in februarie 2009 iarasi recuperare, niciun rezultat, in martie 2009 fac din nou RMN (apare edem osos, putin lichid, in rest OK), urmeaza operatie in Italia iunie 2009 ( inlaturat resturi de plica, corectat rotula) rezultat se evidentiaza integritatea meniscului inten extern si lateral, fara modificari de condropatie, dupa 10 zile vin in tara si ma apuc de recuperare cu profesionisti ( am indurat chinuri greu de imaginat insa am suferit cu stoicism in speranta unui rezultat, cert este ca am castigat la extensie insa nu ma lasa durerea este si mai mare. In martie 2010 am facut din nou RMN articluatia genunchiului este normala si functionala carilaje cu semnal ok menisc ok, LIA LIP ok. Am fost la neurolog pentru o noua abordare mi-a prescris Gabaran si Neuromultivit si dupa 30 de zile la control- am inceput tratamentul dar nu simt ameliorari.
Durerea se este permanenta, deosebit de intensa ( durerea de masea este aer proaspat) ca o presiune imensa in articulatie si in spatele genunchiului, in partile moi, cand o las sa se instaleze, pentru a vedea cat resist, se accentueaza limitarea la extensie dupa care se intinde pe toti muschii piciorului apoi talpa, sold si daca tot nu iau antiinflamatoare incep sa tremur. Genunchiul nu se umfla nu se inroseste si parca isi modifica foarte putin perceptibil temperatura, dar nu mereu. Durerea nu are legatura cu vremea repausul sau miscarea.
Ce ma sfatuiti sa fac, am auzit de tratament hyperbaric insa nu pot sa-mi mai permit asa ceva, deja problema aceasta mi-a afectat viata profesionala si personala.
MA PUTETI AJUTA NU STIU CE SA MAI FAC.

ntgabi

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 56
Localizare : Targoviste

Sus In jos

Durerea genunchiului Empty Buna Gabriel

Mesaj  scarface Dum Mai 09, 2010 11:53 am

Salut Gabriel, ti-am scris un mesaj. Du-te sus la mesagerie.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum