Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Votati-l pe Brancusi in top ten al artistilor mondiali !

2 participanți

In jos

Votati-l pe Brancusi in top ten al artistilor mondiali ! Empty Votati-l pe Brancusi in top ten al artistilor mondiali !

Mesaj  scarface Mier Ian 13, 2010 7:45 am

Trimiteti si prietenilor Dvs, pentru Constantin Brancusi, vedeti mai jos, macar sa il "impingem" in Top 10
Galeriile de arta Saatchi fac un clasament cu cei mai renumiti artisti din sec XX.... BRANCUSI era pe locul 2 la 300 de voturi distanta de Picasso
dar a fost depunctat cu 2000 puncte initial pe motiv ca NU era votat din Romania.
Trimite link-ul tuturor prietenilor tai.
Voteaza si TU... Sa le aratam ca ne pasa de artistii nostri, sa le aratam ca suntem ROMANI! Iti ia doar 30 secunde (acum e pe locul 18, inca poate fi salvat).

http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote

Votati Brancusi! din cati artisti sunt acolo...500 la numar, doar Constantin Brancusi este din partea Romaniei...chiar merita sa il votam....e doar un click.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Votati-l pe Brancusi in top ten al artistilor mondiali ! Empty Re: Votati-l pe Brancusi in top ten al artistilor mondiali !

Mesaj  zaraza26 Joi Ian 14, 2010 5:02 am

Votarea a inceput cam de doi ani. Oare se termina vreodata? Asa... in martie 2008 am votat. Smile
zaraza26
zaraza26

Data de inscriere : 07/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Nasaud

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum