sute de albine intra in dormitoare
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Small talk - Diverse
Pagina 1 din 1
sute de albine intra in dormitoare
Buna, am cumparat o casa in februarie anul acesta, de atunci am tot vazut razlet cate o albina in dormitoare. Am constatat ca in hornul casei si au facut stup. Un apicultor de la SOS albine ne-a dat urmatoarele variante cu mentiunea ca el considera o munca care ia mult timp iar regina nu va iesi pentru ca va fi aparata mereu in plus e bine instalata, el ne fiind diponibil:
-chimic (noi gandim ca pica varianta deoarece noi ramanem in casa)
- toamna tarziu cand activitatea lor se diminueaza sa incerce sotul sa le scoata....
- varianta cu facut foc pica deoarece ele sunt instalate in caminul hornului si e un risc ridicat de incendiu datorita mierii si a cerei
pana atunci ori convietuim cu ele ori chimic......
Daca e geamul deschis reuseau sa iasa, sunt zile cand e innorat cum e azi si sunt tare agitate, am inchis geamul si s-au strans cam o suta in 2 ore. Poate stie cineva o solutie blanda .
multumesc,
o zi frumoasa tuturor!
-chimic (noi gandim ca pica varianta deoarece noi ramanem in casa)
- toamna tarziu cand activitatea lor se diminueaza sa incerce sotul sa le scoata....
- varianta cu facut foc pica deoarece ele sunt instalate in caminul hornului si e un risc ridicat de incendiu datorita mierii si a cerei
pana atunci ori convietuim cu ele ori chimic......
Daca e geamul deschis reuseau sa iasa, sunt zile cand e innorat cum e azi si sunt tare agitate, am inchis geamul si s-au strans cam o suta in 2 ore. Poate stie cineva o solutie blanda .
multumesc,
o zi frumoasa tuturor!
moRALU- Mesaje : 32
Data de inscriere : 01/11/2010
Subiecte similare
» Cum a amutit un copil cu o chitara un aeroport plin cu sute de militari NATO
» Scleroza multipla si in placi vindecata cu venin de albine
» Scleroza multipla si in placi vindecata cu venin de albine
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Small talk - Diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|