Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cum a amutit un copil cu o chitara un aeroport plin cu sute de militari NATO

In jos

Cum a amutit un copil cu o chitara un aeroport plin cu sute de militari NATO Empty Cum a amutit un copil cu o chitara un aeroport plin cu sute de militari NATO

Mesaj  corix Mar Feb 19, 2013 10:43 pm

https://www.youtube.com/watch?v=gYgcZdubP_o

http://ro.stiri.yahoo.com/foto-cum-f%C4%83cut-un-copil-cu-o-chitar%C4%83-054723152.html

"Cum a făcut un copil cu o chitară să amuţească un aeroport plin cu sute de militari NATO

Mii de cereri de prietenie pe reţeaua de socializare Facebook. Oameni care îl opresc pe stradă şi îi cer autograf. Sunt câteva dintre consecinţele succesului pe care momentul său emoţionant de la „Românii au talent” le-a adus în viaţa lui Adrian Aron, copilul blond din Zalău care a făcut o ţară întreagă să plângă cu cântecul şi cu chitara sa.

A plâns o ţară care l-a vâzut la televizor, dar a plâns şi tatăl său, care l-a auzit doar la telefon, fiind plecat în misiune în Afganistan. Medic militar de profesie şi aflat la a patra misiune într-un teatru de război, locotenent colonelul Daniel Aron spune că şi-a ascultat fiul cântând graţie unei legături telefonice nu foarte bune – dată fiind şi distanţa, dar chiar şi aşa emoţia din vocea copilului şi reacţia sălii a învins distanţa.

„Când am auzit reacţia sălii, am început să plâng ca un copil. Şi vă rog să mă credeţi, sunt un bărbat în toată firea, sunt militar, eu nu plâng!”, îşi aminteşte medicul militar momentul în care l-a auzit pe Adrian cântând la preselecţia de la Oradea.

Daniel Aron nu a fost singurul militar emoţionat de prestaţia lui Adrian de la „Românii au talent”. „A fost un moment fantastic vineri, pe aeroportul militar din Manas, Kyrgystan. Eram acolo 250 de militari români, plus militarii americani, şi aşteptam să ne îmbarcăm. La un moment dat, un coleg al meu a găsit pe youtube, imediat după difuzarea emisiunii de la Pro Tv, o înregistrare cu Adrian şi s-a dus şi a pus-o pe display-ul din sala de aşteptare, anunţându-i pe toţi că fiul meu este cel care cântă. Vreau să vă spun că nimeni nu a mai scos un sunet. Toată lumea a ascultat piesa până la capăt, iar în momentul în care juriul a dat cei trei de „Da”, a fost, pur şi simplu, o explozie de bucurie în tot aeroportul”, povesteşte, fericit, tatăl lui Adrian.

Despre piesa pe care a cântat-o Adrian şi despre care toată ţara ştie, acum, că îi aparţine, medicul militar povesteşte că a scris-o, muzică şi versuri, pe vremea când era la liceu – la Colegiul Naţional „Silvania” din Zalău. „Se întâmpla prin clasa a X-a. Lui Adrian i-a plăcut de mic această piesă” – spune tatăl, lucru confirmat şi de copil: „Îi ziceam tatălui meu să mi-o cânte în fiecare zi”. Aşa a şi ajuns Adrian să cânte, la cei 14 ani ai săi, un cântec de dragoste, despre care era conştient că nu este potrivit vârstei sale. L-a cântat pentru că, practic, crescuse cu acest cântec, dar şi pentru că îi aducea aminte de tatăl său, plecat, pentru a câta oară, la...război.

Daniel Aron ne-a mai spus că nici Adrian, nici el, nu şi-au propus să se „folosească” de faptul că se afla, în momentul preselecţiei, în Agganistan. „Totul a fost spontan. Nu a fost absolut nimic regizat. Adrian nu ar fi spus nimic dacă Andra nu l-ar fi întrebat unde este tatăl său, de ce nu este cu el”.

Cât despre planurile de viitor ale lui Adrian, acesta spune că este decis să îşi construiască o carieră în muzică, indiferent de parcursul său din show-ul de la Pro TV. De aceea s-a şi înscris la Liceul de Artă „Ioan Sima”, unde face de patru ani chitară cu profesorul Gaspar Attila, dorindu-şi ca după absolvire să urmeze cursurile Conservatorului."

corix

Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum