Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

mucus prea mult

In jos

mucus prea mult Empty mucus prea mult

Mesaj  siriusvega Dum Apr 17, 2016 6:37 am

Te rog mult Scarface, daca ma poti ajuta cu un leac.

A inceput acum vreo 2 luni de zile sa-mi tot curga nasul, FARA a fi racita sau gripata toata iarna.

S-a strans mucus mult in gat, si am inceput sa tusesc, dand mucusul afara.

Am vazut ca nu-mi trece si am inceput sa iau picaturi de nas, unele de la farmacie, altele naturiste, cu propolis, pin, eucalipt. Nimic !

Am luat 2 tratamente de cateva zile cu antibiotic, cu acelea un pic mi-a mai trecut, dupa al doilea tratament de 7 zile, mucusul era la el acasa, se formeaza in gat sau curge dinspre nas pe partea din spate.

Am banuit atunci o alergie la ceva., desi nu ies din casa, si in viata mea n-am avut la nimic alergie.

Luam niste casete de menta indiana pentru slabire Forskolin, deja de 1 luna. Le-am intrerupt, o zi nu am avut mucus , nici tuse in consecinta, dar apoi a treia zi a reaparut mucusul. Am avut grija sa nu mananc sau sa beau nimic alergic.

CE sa ma fac, ce remediu imi recomanzi pentru prea mult mucus in gat ? NU vreau iar doctori si nu mi s-a intamplat nimic iesit din comun.

Eu de mica faceam mucus , dar NUMAI la gripa, imi dadea mama Tusomag si Rinofug si scapam in 7 zile.

Acum nu mai pot respira de atata tuse, noaptea si ziua, mucusul e transparent, nu e galbui sau verzui, n-am suferit de sinuzita niciodata.

Multumesc anticipat.

siriusvega

Data de inscriere : 27/01/2013

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum