Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Geniul - aripi frante prea devreme...

3 participanți

In jos

Geniul - aripi frante prea devreme... Empty Geniul - aripi frante prea devreme...

Mesaj  corix Mier Dec 23, 2015 4:52 am

corix

Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova

Sus In jos

Geniul - aripi frante prea devreme... Empty Re: Geniul - aripi frante prea devreme...

Mesaj  DanC Joi Dec 24, 2015 1:11 pm

Frumos articol.As completa ceva cu un citat din genialul Petre Tutea:In fata lui Dumnezeu, geniul e var primar cu idiotul.Bine spus,toti suntem egali in fata lui Dumnezeu.Nimeni nu e mai "important".Credinta,bunatatea toleranta,etc sunt cheia sanatatii de altfel nu alte teorii la care nu le dau nume.
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48

Sus In jos

Geniul - aripi frante prea devreme... Empty Re: Geniul - aripi frante prea devreme...

Mesaj  scarface Sam Dec 26, 2015 12:17 am

pacat ! Mihai a murit doar de pe urma diagnosticului (mai aveti max 18 luni de trait") si a "tratamentului".
Nu era vorba de o tumoare reala ci doar de un releu Hamer cerebral...genialitatea nu l-a ajuta deloc sa realizeze idiotenia si cruditatea medicinii. Taica-su este medic...
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  corix Sam Dec 26, 2015 2:10 pm

Nu stiu credinta, dar din articol reiese ca bunatate si toleranta avea...
Uneori la Dumnezeu merg cei buni...

M-a impresionat foarte tare...

corix

Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum