Nas care curge
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alte terapii naturiste :: Linkuri, site-uri, diverse
Pagina 1 din 1
Nas care curge
Bună seara. Poate ma ajuta cineva cu un sfat . Am o fetiță de aproape 5 ani și în ultima perioadă a răcit mai mereu. Mai nou acum ne curge nasul ca" robinetul" am încercat cu allium cepa la recomandarea medicului dar fără rezultat. Poate a trecut cineva prin ceva asemănător si- mi poate da un sfat. Multumesc
Lara24- Mesaje : 5
Data de inscriere : 29/03/2016
Re: Nas care curge
nu exista nici un remediu pt. "raceala", adica guturai..de nici un fel...nici homeopat, nici alopat ...fiind vorba de un proces de autoreparatie.
desfundarea nasului cu ceva preungeste reparatia
Aici poti gasi cauza care este ori la gradinita (de regula) ori legata de greselile mamei
https://sanatate.catsboard.com/t3892-cauza-adevarata-a-secretiilor-nazale-raceli-guturai-conform-nmg?highlight=guturai
desfundarea nasului cu ceva preungeste reparatia
Aici poti gasi cauza care este ori la gradinita (de regula) ori legata de greselile mamei
https://sanatate.catsboard.com/t3892-cauza-adevarata-a-secretiilor-nazale-raceli-guturai-conform-nmg?highlight=guturai
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Poate cevapt imunitate so ajute cu vindecarea. Ea este o persoană mai slăbuță,născută prematur.
Lara24- Mesaje : 5
Data de inscriere : 29/03/2016
nu exista "imunitate"...exista doar conflicte active ce trebuie rezolvate, studiaza NMG
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Medic fara diploma
» scrasnit de dinti
» copil care nu vobeste la 4 ani
» Romanul care a trait 148 de ani!
» O femeie care cantareste 500 de kg
» scrasnit de dinti
» copil care nu vobeste la 4 ani
» Romanul care a trait 148 de ani!
» O femeie care cantareste 500 de kg
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alte terapii naturiste :: Linkuri, site-uri, diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum