Bolile ereditare
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Spiritualitate crestina :: Articole, interviuri, linkuri, informatii
Pagina 1 din 1
Bolile ereditare
Bolile ereditare exista in mod cert desi am citit ca unii le contesta.Nu le vad de barna din ochi.
Eu am un vecin care are o boala ca i se rup oasele chiar si cand se impiedica.Copilul sau arata EXACT ca el doar ca e mai mic si tot mereu are picioarele rupte si asta de cand s-a nascut.Taica-sau este un prost crescut,exact asa e si copilul desi financiar sunt ok nu sunt genul de oameni necajiti.
https://ascorslatina.wordpress.com/2008/10/28/pacatele-parintilor-si-bolile-copiilor-2/
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
Re: Bolile ereditare
Insa nu se mostenesc bolile in sine ci doar conflictele care duc la aceleasi boli, conflictele fiind aceleasi. Mostenirea e de natura emotionala si nu organica iar schimbarile gentice sunt doar urmarea bolii si nu cauza lor. Genele se schimba.
Copilul ar putea insa daca ar cunoaste NMG sa-si rezolve conflictul si atunci boala lui s-ar termina. Lucru dovedit de multe ori deja.
Copilul ar putea insa daca ar cunoaste NMG sa-si rezolve conflictul si atunci boala lui s-ar termina. Lucru dovedit de multe ori deja.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Alimentele si bolile
» Aluminiul si bolile moderne
» Legatura intre socurile emotionale si bolile aparute in conceptia Dr. Hamer
» Aluminiul si bolile moderne
» Legatura intre socurile emotionale si bolile aparute in conceptia Dr. Hamer
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Spiritualitate crestina :: Articole, interviuri, linkuri, informatii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum