Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

dureri de oase si oboseala

2 participanți

In jos

dureri de oase si oboseala Empty dureri de oase si oboseala

Mesaj  defta_violeta Lun Sept 21, 2015 3:00 am

Buna ziua,
As dori sa va intreb pentru mama mea daca se poate da vreun remediu sau tratament naturist pentru durerile de oase din organism si stare de oboseala generala.
Nu urmeaza nici un tratament medicamentos si nu are incredere nici in medici, nici in spitale. Se simte foarte obosita datorita serviciului (nu a mai avut demult un concediu mai maricel, decat vreo 2 zile) si-si face griji pentru noi, copiii, si viitorul nostru. Sta zi de zi aproape numai in picioare.
Va multumesc frumos si daca mai aveti nevoie de alte precizari, va rog sa-mi spuneti.

defta_violeta

Data de inscriere : 30/04/2015

Sus In jos

dureri de oase si oboseala Empty Re: dureri de oase si oboseala

Mesaj  scarface Lun Sept 21, 2015 5:34 am

durerile de oase apar in faza de vindecare a unui conflict de devalorizare.

Durerile nu se pot impiedica si anula caci asta ar insemna anularea vindecarii.
Insa se pot eventual evita conflictele care duc la acest proces si se poate accelara
doar un pic reparatia consumand alimente cu siliciu organic (cereale integrale) care ajuta la producerea de calciu in corp. Si remediu homeopatic poate Calcarea phosphorica CH7 ajuta
un pic la accelerarea reparatiei, dar in sine nu vindeca nimic.

Aici gasiti descrierea procesului.

https://sanatate.catsboard.com/t4019-conflictele-care-afecteaza-scheletul-oase-dintii-tendoanele-muschii-anemia-leucemia-durerile-de-oase
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum