Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Care ar fii grila de crestere a copiilor?

2 participanți

In jos

Care ar fii grila de crestere a copiilor? Empty Care ar fii grila de crestere a copiilor?

Mesaj  elena_ Joi Sept 10, 2015 2:13 am

Buna sunt nedumerita, copilul meu a crescut foarte mult mii se pare mie in anul 2013 a crescut 1cm pe an, in 2014 2,5cm, in ianuarie 2015 avea 124cm mai mult cu 3cm decat anul trecut, si azi 128cm, masor cu acelasi centimetru, si liniile difera pe perete, sunt clar diferente, se vede si la haine, cum e bine sau normal sa se dezvolte, este foarte energic, era si tare slabut faceai anatomie pe el, acum de cand am dat remediile Utricularia macrorhiza, Lotus corniculatus in dilutii de ch-5, 5 zile pentru a manca mai bine, mananca nu exagerat si se si vede pe el, nu mai e piele si os.

elena_

Data de inscriere : 17/07/2014
Varsta : 51
Localizare : cluj-napoca

Sus In jos

Care ar fii grila de crestere a copiilor? Empty Re: Care ar fii grila de crestere a copiilor?

Mesaj  Mada lina Sam Sept 12, 2015 4:06 am

Este normal sa aiba perioade cand creste mai mult, mai putin sau deloc. Copii nu sunt roboti programati sa cresca constant.
Lucrurile trebuie privite in ansamblu, stare emotionala, fizica (mediu, hrana, clima, anotimp, etc.).

Mada lina

Data de inscriere : 22/05/2015

Sus In jos

Care ar fii grila de crestere a copiilor? Empty Re: Care ar fii grila de crestere a copiilor?

Mesaj  elena_ Mier Sept 16, 2015 12:52 am

multumesc

elena_

Sus In jos

Mesaj  Mada lina Joi Sept 17, 2015 11:37 pm

Care ar fii grila de crestere a copiilor? 2rgbzgp_th

Elena, uite ca exemplu graficul fetitei mele.

Mada lina

Data de inscriere : 22/05/2015

Sus In jos

Mesaj  elena_ Lun Sept 21, 2015 3:43 am

multumesc

elena_

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum