otoscleroza bilaterala
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Afectiuni specifice femeilor (menstruatie, sarcina, lauzie, anticonceptionale, gravida sau nu, alaptatia bebelusului)
Pagina 1 din 1
otoscleroza bilaterala
Buna,am fost diagnosticata cu otoscleroza bilaterala si e nevoie sa port aparat auditiv pt a auzii bine.acum am 39 ani dar boala a debutat pe la 23 ani.am avut pietre la rinichi si la spitalul din mures le-au zdrobit cu ultrasunete.De atunci am ramas cu zgomote in urechi si nu mai pot scapa de ele.medicii mi-au spus ca boala mea e ereditara si ca singura solutie e operatia.eu cred ca acele ultrasunete au provocat boala.cum as putea vindeca aceasta boala?daca aveti vreo solutie va rog sa ma ajutati.
andreia- Mesaje : 5
Data de inscriere : 24/06/2015
Re: otoscleroza bilaterala
aici scrie de cauza acestei boli
https://sanatate.catsboard.com/t3854-otite-galagie-in-urechi-tinnitus-halucinatii-auditive-dpdv-nmg
https://sanatate.catsboard.com/t3854-otite-galagie-in-urechi-tinnitus-halucinatii-auditive-dpdv-nmg
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Andreia: "Multumesc pt exemple.cum pot elimina acel conflict generat de zgomotul ultrasunetelor?"
Ce fel de sunete auzi ? Poate nu este de la ultrasunete ... poate este de la o vorba spusa de un medic "aveti pietre la rinichi!" de ex.
Nu ti-a venit sa crezi ce auzi...`sau de la altceva/altcineva ce ai auzit si te-a deranjat/nu ti-a venit sa crezi ...
Iti amintesti ca atunci te-a deranjat vreun sunet ?
La ce ureche au inceput problemele intai ?
Ce fel de sunete auzi ? Poate nu este de la ultrasunete ... poate este de la o vorba spusa de un medic "aveti pietre la rinichi!" de ex.
Nu ti-a venit sa crezi ce auzi...`sau de la altceva/altcineva ce ai auzit si te-a deranjat/nu ti-a venit sa crezi ...
Iti amintesti ca atunci te-a deranjat vreun sunet ?
La ce ureche au inceput problemele intai ?
scarface- Admin
Sunetele pe care le aud acum sunt asemanatoare loviturilor ca si cand ai lovi in ceva.problemele au inceput la urechea dreapta care e mai afectata decat cea stanga conform audiogramei.cand au facut interventia la rinichi a fost o anestezie locala si am auzit toate ciocaniturile din rinichi.nu m-a mirat diagnosticul de pietre la rinichi pt ca am avut pietre de la 9 ani in urma unei cazaturi cu bicicleta.pe parcursul anilor le-am eliminat natural cu ceaiuri si nu am aavut probleme de auz.dupa terminarea facultatii m-am angajat,pietrele s-au facut iar si am luat decizia sa scap repede de ele nu prin operatie ci prin spargerea lor cu ultrasunete.dupa aceea au inceput problemele de auz.medicii au spus ca e ereditar dar nu stiu pe nimeni in familie cu asa ceva.dupa nasterea celor doi copii ai mei,auzul s-a diminuat mult incat e nevoie sa port aparat auditiv.
Buna,
avand in vedere ca sunetele sunt ca niste lovituri, au aparut de la operatie si la operatie ai auzit acele “lovituri” este aproape sigur ca socul auditiv ce l-ai avut este de la sunetele auzite la ultrasunete.
Este un mare avantaj daca stim cauza exacta caci atunci cand realizam ca cauza nu mai exista, putem pune capat recidivelor.
In om sunt 2 oameni diferiti: omul cu ratiune si sufletul cu constient si subconstient. Sufletul inca nu a mestecat acel soc si sufera de pe urma acelui soc auditiv si daca il faci atent, ca pe un copil fricos, ca toata treaba a trecut demult si nu
mai constituie ceva de care sa-I fie frica, el atunci se trezeste la realitate si ii dispare frica asa cum unui copil cu frica de bau-bau ii arati ca un bau-bau nu exista de fapt.
Daca constietizezi acest lucru conflictual de poate incheia si vei intra in faza de reparative dar care are simptome si agravarea temporara si mai mare a auzului.
Daca nu iti este frica de ea si intelegi ca aceasta agravare = ameliorare la sfarsit sau vindecare, atunci va merge bine. Daca nu intelegi sau te sperii de agravare, atunci probabil vindecarea nu va fi dusa la sfarsit.
Poti folosi eventual si tehnica EFT pt. procesele de constientizare, dar nu-I musai.
Metoda EFT de eliberare emotionala
https://sanatate.catsboard.com/t3414-eft-emotional-freedom-technique#13565
Pietrele la rinichi nu sunt deloc ereditare si nici nu au nimic cu cazutul dupa bicicleta ci sunt de la conflicte legate de marcarea teritoriului.
Citeste aici:
https://sanatate.catsboard.com/t4100-pietre-la-rinichi
avand in vedere ca sunetele sunt ca niste lovituri, au aparut de la operatie si la operatie ai auzit acele “lovituri” este aproape sigur ca socul auditiv ce l-ai avut este de la sunetele auzite la ultrasunete.
Este un mare avantaj daca stim cauza exacta caci atunci cand realizam ca cauza nu mai exista, putem pune capat recidivelor.
In om sunt 2 oameni diferiti: omul cu ratiune si sufletul cu constient si subconstient. Sufletul inca nu a mestecat acel soc si sufera de pe urma acelui soc auditiv si daca il faci atent, ca pe un copil fricos, ca toata treaba a trecut demult si nu
mai constituie ceva de care sa-I fie frica, el atunci se trezeste la realitate si ii dispare frica asa cum unui copil cu frica de bau-bau ii arati ca un bau-bau nu exista de fapt.
Daca constietizezi acest lucru conflictual de poate incheia si vei intra in faza de reparative dar care are simptome si agravarea temporara si mai mare a auzului.
Daca nu iti este frica de ea si intelegi ca aceasta agravare = ameliorare la sfarsit sau vindecare, atunci va merge bine. Daca nu intelegi sau te sperii de agravare, atunci probabil vindecarea nu va fi dusa la sfarsit.
Poti folosi eventual si tehnica EFT pt. procesele de constientizare, dar nu-I musai.
Metoda EFT de eliberare emotionala
https://sanatate.catsboard.com/t3414-eft-emotional-freedom-technique#13565
Pietrele la rinichi nu sunt deloc ereditare si nici nu au nimic cu cazutul dupa bicicleta ci sunt de la conflicte legate de marcarea teritoriului.
Citeste aici:
https://sanatate.catsboard.com/t4100-pietre-la-rinichi
scarface- Admin
Multumesc din suflet pt informatii si pt promptitudinea cu care raspundeti.o sa tin cont de sfaturile pe care le dati.ca o completare medicii spuneau ca e ereditara otoscleroza(acele depuneri osoase care blocheaza scarita din ureche)nu pietrele de la rinichi(poate nu am fost explicita).daca incepe procesul de vindecare psihica a conflictului,acesta poate avea ca urmare distrugerea acelor structuri osoase care blocheaza scarita in timpul auzului?multumesc
greu de spus...corpul insa este viu si inteligent...dar poate face ceva corect
numai cand conflictul s-a dus. Ereditar nu este nimic la boli pe plan fizic. Se copiaza doar caracterul si insusiri.
numai cand conflictul s-a dus. Ereditar nu este nimic la boli pe plan fizic. Se copiaza doar caracterul si insusiri.
scarface- Admin
Daca la cancer conform nmg dispar tumorile ce ar putea impiedica aceasta crestere osoasa sa dispara? Cancerul e o boala mult mai grava decat otoscleroza.biterul suedez e bun pt tratament?
cancerul e o boala mai "grea" numai datorita propagandei mincionoase si a panicii asociate cu acest cuvant..in realitate insa cele mai multe forme sunt mai usor de vindecat decat negi, diabet sau alergii sau un tinnitus...
scarface- Admin
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Afectiuni specifice femeilor (menstruatie, sarcina, lauzie, anticonceptionale, gravida sau nu, alaptatia bebelusului)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum