Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

maini,gura si laba piciorului,vinete la bebelus de 3 luni

2 participanți

In jos

maini,gura si laba piciorului,vinete la bebelus de 3 luni Empty maini,gura si laba piciorului,vinete la bebelus de 3 luni

Mesaj  pupa Dum Mar 08, 2015 11:46 am

Daca se poate pt scarface.
De cateva zile fetitei mele i se invinetesc,mâinile,picioarele si zona din jurul gurii.respiratia ii este întreruptă iar cand revine este ca un grohait.respira f greu.pe langa asta avem si o dermatita atopica care nu mai trece.tratamentul alopat nu l am facut,chiar daca am fost la 7 medici.folosesc omnibiotic,luminita serii,ulei de chimem negru(intern si extern crema de galbene pe anumite zone,iar pe zonele rosii crema cu mimoza.exista un remediu..?

pupa

Data de inscriere : 15/01/2015

Sus In jos

maini,gura si laba piciorului,vinete la bebelus de 3 luni Empty Re: maini,gura si laba piciorului,vinete la bebelus de 3 luni

Mesaj  scarface Dum Mar 08, 2015 12:42 pm

cezariana sau despartire dupa nastere de mama ?
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

maini,gura si laba piciorului,vinete la bebelus de 3 luni Empty Re: maini,gura si laba piciorului,vinete la bebelus de 3 luni

Mesaj  pupa Dum Mar 08, 2015 9:34 pm

Nastere natural.mi au adus o in camera dupa 30 de min.tatăl nu o vrea.Nu crede că este a lui,chiar daca am facut testul de paternitatea!sarcina usoara cu un gust acru in gura,la inceput de sarcina.f multi nervi,am plâns mult si am av gânduri sa avortez.

pupa

Sus In jos

Mesaj  pupa Dum Mar 08, 2015 9:46 pm

Alaptez exclusiv,iar dupa nastere am fost foarte stresata,,am plâns,am av o grămadă de temeri,ba ddin cauza banilor,ba ca nu mai am lapte.teama asta!sefa mea ,m a concediat pe,perioada sarcinii,deci venitul meu este 0.Am luat niste decizii f gresite si prob astea sunt repercusiuni.ms mult ca ai raspuns.Am mai scris,dar nu gasesc subiectul

pupa

Sus In jos

Mesaj  pupa Dum Mar 08, 2015 9:58 pm

Fara vaccinuri!

pupa

Sus In jos

Mesaj  pupa Dum Mar 08, 2015 10:18 pm

Nu stiu sig daca are legatura,dar seara dupa 19 este f agitata:se foieste,plânge dar nu mult,se scarpina pe fata,frunte si cap,in partea stanga.dimineata la fel.in restul zilei,papa,doarme ,rade

pupa

Sus In jos

Mesaj  pupa Dum Mar 08, 2015 11:01 pm

Tot cate una imi amintesc.la nastere a primit o doza de Vit K,iar acum ii dau colecalciferol.

pupa

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Mar 09, 2015 2:14 am

https://sanatate.catsboard.com/t1950-vigantol-vitamina-d3-sau-cum-iti-poti-distruge-copiii-cu-avizul-medicului

Poate sa fie de la despartirea de tata… mai ales daca dermaitat afecteaza numai o parte…
Daca ai stii daca e stangace sau dreptace s-ar putea depista exact daca despartirea de legata de tata sau mama…
La dreptaci tatal este pe dreapta si la stangaci tatal este pe stanga.
Numai ca la sugari e mai greu de aflat lateralitatea …

O poti ajuta eventual cu aceasta terapie:
Terapia din timpul somnului pentru rezolvarea conflictelor la copii
https://sanatate.catsboard.com/t3170-metoda-terapeutica-pentru-rezolvarea-conflictelor-suferite-de-copii

scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  pupa Lun Mar 09, 2015 4:36 am

DermAtîta este si pe picioare mâini(piele uscată)gât(pielea rosie)fata cap.doar că se scarpina pe partea stanga.o sa urmez sfatul tau.Multu:)

pupa

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum