Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bebelus agitat.

2 participanți

In jos

Bebelus agitat. Empty Bebelus agitat.

Mesaj  adina1ifteni Sam Oct 05, 2013 12:27 am

Am un bebelus născut pe 27 iunie2013, la termen, 3,200 kg, 50 cm, apgar10 prin cezariana. Este hrănit cu lapte praf, in timpul sarcinii am fost foarte stresată întrucât mi-am dorit f. mult sa ajung la termen cu sarcina având in vedere ca primul copil a fost prematur. In timpul sarcinii in al 2lea trimestru am avut mancarimi îngrozitoare la mâini si picioare cam 10 saptamâni, in trimestrul 3 am avut edeme la mâini si picioare, care s-au resorbit la 2saptamani dupa naștere si tensiunea ridicată.
Bebelușului nu vrea sa adoarma si sa doarmă decât in brate sau legănat pe picioare , tresare foarte des si se sperie si se trezește plângând, iar noaptea adoarme doar înfasat si cu suzeta, altfel da mereu din maini si picioare pana se epuizeaza si enervează, fără sa reuseasca sa adoarma. Are gaze multe si cred ca le elimina greu fiindcă se trezește din somn si plânge. Nu pot sa i-l las sa doarmă cu manualele libere pentru ca tresare foarte des având gestul de la reflexul Moro foarte intens.
Ajutati-ma cu remedii pentru a fi liniștit in somn sa se poată odihni la el in pătut, fără sa mai fie agitat.
Multumesc, dacă mai trebuie ceva sa precizez va rog sa-mi spuneti, eu atât m-am priceput sa detalieze.

adina1ifteni

Data de inscriere : 04/10/2013

Sus In jos

Bebelus agitat. Empty Re: Bebelus agitat.

Mesaj  scarface Sam Oct 05, 2013 1:03 am

Prima greseala: agitatia si stresul din timpul sarcinii. Asta afecteaza orice copil si dupa cum vezi ai acum un copil agitat care este urmarea acelei stari. Asa se intampla la toate gravidele si lauzele: starea din timpul sarcinii si din timpul lauziei se transmite 1:1 la copil.
Cum e mama asa e si copilul: fricoasa, agitata, artagoasa, depresiva, etc.

A doua greseala: cezariana. Orice cezariana slabeste copilul si ii face un sistem imunitar slab si multe schele psihice. Daca preferati comoditatea in locul la durerea nasterii, veti avea lipsa de comoditate mai incolo din cauza problemelor la copil iar durerile emotionale vor lua locul celor fizice. In plus maternitatile isi freaca mainile de banii care ii fac in plus cu orice cezariana in locul unei nasteri naturale, caci diferentele in banii pe care ii primesc de la asigurari sunt substantiale.

A treia greseala este laptele praf: ceva mai rau nu i se poate da nici unui sugar.
Citeste aici de ce si ce alternative ai:
https://sanatate.catsboard.com/t44-laptele-praf-un-cocktail-toxic-cu-efecte-daunatoare

La copii slabi si cu nervii slabi laptele praf este cu mult mai daunator. Gazele, constipatie, probleme digestive pe viata vor fi urmarile.

A 4a greseala pe care o vei face mai departe probabil si ai si facut-o: vaccinarea. Orice vaccin e daunator si nu protejeaza de nimic, insa cele care contin 3-6 boli sunt cu mult mai rele. Ai de ales. Daca apar boli si simptome dupa vaccinuri e un semn bun, caci atunci
corpul are cat de cat putere de aparare, daca nu apare nimic, copilul e mult prea slab sa mai riposteze.

https://sanatate.catsboard.com/f91-despre-vaccinuri-si-efectele-lor-adevarate

Citeste aici:

A 5a greseala pe care o vei face probabil: Vigantol sau alte produse cu vitamina D.
https://sanatate.catsboard.com/t1950-vigantol-vitamina-d3-sau-cum-iti-poti-distruge-copiii-cu-avizul-medicului?highlight=vigantol

Din pacate mamele din Romania sunt cele mai naive si fac cele mai mai multe greseli ascultand orbeste de medicina oarba.
Fructele stricate le culeg insa bietii copii si mamele care vor suferi alaturi de ei.

Daca vrei sa pastrezi copilul asta cat mai sanatos evita toate greselile care le poti face de acum incolo.
Copilul meu nu are nici un vaccin si asa sunt toti copiii medicilor homeopati din intreaga lume cat si a oamnilor informati.
Nu exista nici un vaccin obligatoriu, desi se numesc asa, ele sunt "obligatorii" doar in sensul ca medicul este obligat sa te informeze despre
posibilitatea sa le faci. Deci obligatorii prin lege nu exista.

scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  scarface Sam Oct 05, 2013 1:08 am

mergi la mesagerie sus, ai un mesaj.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  adina1ifteni Sam Oct 05, 2013 2:31 am

Nu am putut sa nu m-a stresez având in vedere ca primul copil l-am născut la 7 luni
Cezariana a fost impusă pentru ca aveam simptome de preeclampsie.
Sa alăptez nu am putut pt ca nu am avut lapte deloc.
Da , l-am vaccinat.
I-am dat Siliceea si Calcareea carbonica, nu Vigantol.
Multumesc pt îndrumare, dupa ce aplic remediul revin.

adina1ifteni

Data de inscriere : 04/10/2013

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum