Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

copil agitat

2 participanți

In jos

copil agitat Empty copil agitat

Mesaj  delideli Dum Feb 16, 2014 1:27 pm

Domnule Scarface,
Fetita mea de 3 ani si 10 luni,e o fire tare agitata.si plangacioasa.de pe la 7-8 luni pana la trei ani aproape toate noptile plangea.avea ca un fel de cosmar,cred eu.ca plangea cu ochii inchisi si cate o jumatate de ora.am fost la homeooat la un an jumate si prima data am avut chamomilla ch30,hyosciamus si belladona ch5,sulfur ch7,FEB(asta nu stiu pt ce e,nu am gasit nimic pe net,dc ma puteti lamuri...pe langa agitatie,era si mereu cu rosu in gat)chamomilla ch200_ mai spre sf tratamentului.nici o imbunatatire.am mers din nou si mi-a schimbat chamomilla cu cina ch9 si mi-a pus pe langa celelalte echinaceea,nu mai stiu ce dilutie.cu problemele cu gatul am mai rezolvat-o.cu agitatia,nu.
Am renuntat sa mai merg la dr.plansul noaptea a trecut de la sine cam pe la trei ani.acum doua saptamani a reinceput calvarul cu plansul noaptea.i-am dat stramonium ch30 mai multe seri...nimic,apoi i-am facut un cocktail din remedii bach...aspen,larch,white chestnut,cherry plum,impatiens.chiar din prima seara copilul nu a mai plans.sunt patru seri de atunci.i-am pus si celelalte remedii pt ca adoarme foarte foarte tarziu,palnge pana se culca de obosita ce e,nu sta singura nici o secunda,e genul care te contrazice in permanenta...intai spune NU si apoi cu rugaminti mai face si ce o rofi...cateodata.s-a simtit efectul aspenului,zic eu,alta imbunatatire nu s-a vazut.de azi am scos aspenul de pe hartiuta.ca am vazut ca asa ati recomandat,sa oprim administr unui remediu cand au aparut efectele.dar cum ma sfatuiti cu restul cocktailului?sau poate nu e o combinatie buna.m-am gandit si la conflicte...nu am putut sa imi dau seama de nimic,ce ar fi putut sa se intample de e asa plamgacioasa si ziua.si rea.si nu vrea sa faca nimic de una singura.anul trecut am incercat si terapia aia de pe forum,din timpul somnului,fara rezultat

delideli

Data de inscriere : 16/02/2014
Varsta : 40

Sus In jos

copil agitat Empty Re: copil agitat

Mesaj  delideli Dum Feb 16, 2014 10:55 pm

Azi dimineata s-a trezit cu o tuse seaca si nas foarte infundat.i-am dat aconit ch12.nu tuseste des.deocamdata.cred ca a tras aer rece in gat ieri ca a alergat putin dupa minge.nu a transpirat,nu a acuzat nici o durere.doar tusea si nas foarte infundat.avea glasul schimbat din cauza nasului.dc nu merge aconit,ce sa mai incerc?

delideli

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Feb 17, 2014 2:24 am

1. cum a fost conceptia ? intamplatoare sau programata ?
Sarcina a picat "bine" sau au fost dubii cu privire la timpul a in care a aparut ?
Au existat ganduri de avort, fie ele cat de mici ?
Cum a fost mama in timpul sqrcinii ? ce griji, probleme si frici a avut ?
? Medicamente sau vaccinuri in timpul sarcinii ? De cate ori ecograf ?
Cum a fost nasterea ? Naturala, cezariana, traumatica, ect.
A fost despartita de mama dupa nastere ? Daca da cat timp ?
Au existat asteptari cu privire la sexul copilului din partea ambilor parinti ?
Cum a fost mama in timpul alaptarii ? Linistita, agitata, nervoasa, bolnava, etc. ?
A fost vaccinat copilul ? Cu ce ? Exista ceva cu care nu a fost vaccinat ?
Cum este mediul in casa ? Exista probleme, certuri, griji ?
Ce fel de lapte a mancat/baut si ce fel de vitamine i-au fost date ?
A avut parte de sperieturi, chiar si mici ?
Daca a fost botezata, a fost bagata sub apa si la ce varsta s-a facut asta si ce boli a facut dupa botez (raceli, etc) ?
Ce temperament si caracter are mama ?
Copilula fost dat la bunici, cresa, gradinita ? Daca da de cand exact si cum a reactionat acolo, mai ales la inceput.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  delideli Lun Feb 17, 2014 3:54 am

Ne-am dorit copilul,nu a fost intamplator,ganduri de avort au fost,pe o per de doua zile.la analizele de sarcina s-a descoperit ca port virusul hrpatita b si atunci,pana am ajuns la gastro,toata lumea,in afara de sotul meu, isi dadea cu parerea,esti bolnava,lasa sa te faci bine si apoi faci copil,nimeni nu intelegea si nu stia ce inseamna ca sunt purtatoare.am mers la gastro si m-am lamurit si eu mai exact ce inseamna si am inchis gura si la lume.in timpul sarcinii,am avut griji legate de aceasta hepatita,nu in permanenta,adica nu era o obsesie si ma rugam si eu ca sa am un copil sanatos.alte griji,nu am avut si nici probleme financiare,materiale sau in casnicie.m-am simtit singura pentru ca sotul meu pleca in deplasari si stateam mai mult singura.medicamente si vaccinuri nu,deloc,ecograf de patru ori.nasterea a fost cezariana.dupa nastere,la maternitate sau acasa??la maternitate a fost luat de langa mine,si l-am vazut dupa 48 ore.nu am alaptat deloc,a primit formula hipp inca din maternitate.am citit zilele astea ce inseamna laptele praf,tarziu...
Cu privire la sexul copilului,eu doream fetita si sotul baietel,dar nu era o obsesie sau ceva de genul.de regula cand vorbeam despre asta ,sfarseam prin a zice,lasa sa fie ce o vrea Dumnezeu,sanatos sa fie.
Copilul a fost vaccinat prima data cu imunoglobulina b(hepatect cred ca se numeste)pe care ne-a cerut sa il cumparam si apoi vaccinurile pe care pana acum o vreme le credeam obligatorii.
In casa exista probleme legate de copil,pe care ea de regula nu le aude,dar poate ca simte tensiunea.problemele sunt generate de faptul ca toti ma acuza ca eu nu mai am rabdare,ca din orice boacana ma restesc la ea,probleme care pe mine ma sufoca,pentru ca eu le trag pe toate si ea,indiferent ca e tatal acasa,tot pe mine ma calareste daca e vorba de somn sau mancare sau dc e prea obosita sau suparata.si eu sunt cu nervii la pamant.mai ales cand vad ca nu vrea sa faca nimic de una singura.griji....in primul rand mi-e frica sa nu devina rebela,ma refer la genul ala de copil care amenunta ca pleaca de acasa,ca se omoara,dc nu ii dai ceva sau dc nu ii permiti sa faca ceva.deja mi-e greu sa o stapanesc dc se suoara,se tavaleste,urla,tipa,musca dc nu o lasi sa isi faca damblaua.
Vigantol nu a luat,cu toate ca a avut o fontanela foarte mare,care s-a inchis la un an si opt luni.a luat calc carbonica de trei ori pe sapt o vreme.
Sperieturi...era sa ne muste un caine,eu am inceput sa plang dar ea nu,nu stiu cat de tare s-a speriat.
A fost botezata la sase saptamani si i-a fost pusa apa pe cap,a racit la patru luni prima oars,rosu im gat cu febra,antibiotic din pacate si de atunci cam la doua luni mai tragea o serie

delideli

Sus In jos

Mesaj  delideli Lun Feb 17, 2014 4:13 am

Continuarea anamnezei e pe mesaj privat.am intampinat probleme de trimitere aici la subiect si de aceea am scris in pm.

"De la patru luni adica august,2010,pana in nov-decembrie 2010a mai facut de doua ori.apoi din ianuarie 2011 pana in oct 2011 facea aproape lunar,febra cu rosu in gat,sau tuse cu febra sau nas infundat cu secretii,nu intotdeauna primea antibiotic.dar episoadele astea erau lunar.
Eu sunt o fire miloasa,ma emotionez la problemele altora,dar nu le duc in carca,plang repede ca sa ma descarc,ma enervez repede,dar imi trece repede,sunt curioasa,sunt tipicara si ordonata,dar nu la modul exagerat.in relatia cu sotul meu,oricat de tare ne-am supara,dc stiu ca e vina mea,recunosc si indrept situatia.
Copilul sta cu mine pentru ca nu are cine sa stea cu el.am incercat la gradinita cu program prelungit ca sa pot pleca eu de acasa,dar doua saptamani a plans incontinuu,se trezea de la 5 dim,cu mult inainte sa fie ora de trezire si plsngea ca nu mai vrea sa mearga,plangea ea,plangeam si noi.si dupa doua sapt,am renuntst.acum merge la o gradinita cu progr de patru ore si nu mai plange.la inceput,plange dar doar doua trei minute.gradinita aceasta e aproape de casa noastra si cred ca d-aia i-a fost mai usor.si mi-a zis ca la program prelungit nu mai vrea niciodata pentru ca acolo sta prea mult."

delideli

Sus In jos

Mesaj  delideli Mar Feb 18, 2014 7:07 am

delideli a scris:Azi dimineata s-a trezit cu o tuse seaca si nas foarte infundat.i-am dat aconit ch12.nu tuseste des.deocamdata.cred ca a tras aer rece in gat ieri ca a alergat putin dupa minge.nu a transpirat,nu a acuzat nici o durere.doar tusea si nas foarte infundat.avea glasul schimbat din cauza nasului.dc nu merge aconit,ce sa mai incerc?
Acum curge si nasul...secretie transparenta si subtire.helpppp!

delideli

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Feb 18, 2014 7:16 am

Nasul care curge nu este o drama si nu se incearca oprirea lui.
Daca inainte era infundat nu era bine, daca acum curge iar nu e bine...corpul nu face nimic fara sens.
Inceteaza cu alergatul dupa remedii pt. orice bagatela si in plus inceataza sa te mai citezi pe tine.
Butonul care se apasa ca sa scrii ceva nou in acelasi fir de discutie nu este "Quote" ci "Post reply".
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  delideli Mar Feb 18, 2014 7:26 am

Am apasat quote pentru ca acel mesaj era ratacit printre alte intrebari puse de dvs si raspunsurile date de mine la acele intrebari.si m-am gandit ca dc citez,se vede clar despre ce e vorba.dc e o greseala,nu o sa o mai repet...

delideli

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Feb 18, 2014 7:28 am

Pai citatul este cand vrei sa specifici la ce te referi din ceea ce a spus altul.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  delideli Mar Feb 18, 2014 7:53 am

Ok,o sa stiu pe viitor.

delideli

Sus In jos

Mesaj  delideli Vin Feb 21, 2014 3:52 am

Buna ziua,referitor la prima parte a acestui subiect,imi dati si mie un sfat?

delideli

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Feb 21, 2014 4:44 am

Cateva reguli de ortografie elementare caci altfel e greu de inteles textul.

1. Dupa virgula si punct, se pune un spatiu.
2. Propozitii noi se incep cu litera mare.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  delideli Vin Feb 21, 2014 4:56 am

Nu stiu ce am gresit asa tare, de nu ati inteles textul.
Cand l-am scris prima oara, si o parte in mesaj privat, nu ati precizat nimic despre faptul ca de neinteles.
Nu am facut greseli ortografice de genul sa pun cratima unde nu trebuie sau sa nu o pun deloc, nu stiu de ce v-a picat acum pe mine.
Poate ca nu am scris cu litera mare dupa punct, sau nu am lasat spatiu dupa virgula, dar lucrurile astea le-am mai observat si la alti membrii si nu mi se pare o "greseala", incat sa nu intelegi o fraza.
Scriu de pe telefon si nu de pe o tastatura a unui computer, se scrie relativ mai greu si poate de aici vreo litera lipsa.

delideli

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Feb 21, 2014 5:01 am

delideli a scris:
- Fetita mea de 3 ani si 10 luni, e o fire tare agitate si plangacioasa.
- de pe la 7-8 luni pana la trei ani aproape toate noptile plangea. Avea ca un fel de cosmar,cred eu. Ca plangea cu ochii inchisi si cate o jumatate de ora.
- Vigantol nu a luat,cu toate ca a avut o fontanela foarte mare,care s-a inchis la un an si opt luni. A luat calc carbonica de trei ori pe sapt o vreme.
- Sperieturi...era sa ne muste un caine,eu am inceput sa plang dar ea nu,nu stiu cat de tare s-a speriat.
- A fost botezata la sase saptamani si i-a fost pusa apa pe cap,a racit la patru luni prima oara rosu in gat cu febra, antibiotic din pacate si de atunci cam la doua luni mai tragea o serie

Pe langa agitatie, era si mereu cu rosu in gat . Cu problemele cu gatul am mai rezolvat-o. Cu agitatia, nu.
Plansul noaptea a trecut de la sine cam pe la trei ani. Acum doua saptamani a reinceput calvarul cu plansul noaptea.
I-am dat stramonium ch30 mai multe seri...nimic,apoi i-am facut un cocktail din remedii bach...aspen,larch,white chestnut,cherry plum,impatiens. Chiar din prima seara copilul nu a mai plans. Sunt patru seri de atunci.

Adoarme foarte foarte tarziu, plange pana se culca de obosita ce e, nu sta singura nici o secunda,e genul care te contrazice in permanenta...intai spune NU si apoi cu rugaminti mai face si ce o rofi...cateodata.

M-am gandit si la conflicte...nu am putut sa imi dau seama de nimic,ce ar fi putut sa se intample de ce e asa plangacioasa si ziua si e si rea. Si nu vrea sa faca nimic de una singura. Anul trecut am incercat si terapia aia de pe forum, din timpul somnului, fara rezultat.

Ne-am dorit copilul, nu a fost intamplator, ganduri de avort au fost pe o per de doua zile.

La analizele de sarcina s-a descoperit ca port virusul hepatita b si atunci, pana am ajuns la gastro, toata lumea,in afara de sotul meu, isi dadea cu parerea, esti bolnava, lasa sa te faci bine si apoi faci copil, nimeni nu intelegea si nu stia ce inseamna ca sunt purtatoare. In timpul sarcinii, am avut griji legate de aceasta hepatita,nu in permanenta,adica nu era o obsesie si ma rugam si eu ca sa am un copil sanatos.
Alte griji,nu am avut si nici probleme financiare,materiale sau in casnicie.

M-am simtit singura pentru ca sotul meu pleca in deplasari si stateam mai mult singura.

Ecograf de patru ori. Nasterea a fost cezariana. La maternitate a fost luat de langa mine si l-am vazut dupa 48 ore.
Nu am alaptat deloc,a primit formula hipp inca din maternitate.Am citit zilele astea ce inseamna laptele praf,tarziu...

Cu privire la sexul copilului,eu doream fetita si sotul baietel,dar nu era o obsesie sau ceva de genul.
De regula cand vorbeam despre asta ,sfarseam prin a zice,lasa sa fie ce o vrea Dumnezeu,sanatos sa fie.

Copilul a fost vaccinat prima data cu imunoglobulina b (hepatect cred ca se numeste)pe care ne-a cerut sa il cumparam si apoi vaccinurile pe care pana acum o vreme le credeam obligatorii.

In casa exista probleme legate de copil, pe care ea de regula nu le aude, dar poate ca simte tensiunea. Problemele sunt generate de faptul ca toti ma acuza ca eu nu mai am rabdare,ca din orice boacana ma restesc la ea, probleme care pe mine ma sufoca, pentru ca eu le trag pe toate si ea, indiferent ca e tatal acasa,tot pe mine ma calareste daca e vorba de somn sau mancare sau dc e prea obosita sau suparata.
Si eu sunt cu nervii la pamant. Mai ales cand vad ca nu vrea sa faca nimic de una singura.

Griji....in primul rand mi-e frica sa nu devina rebela,ma refer la genul ala de copil care ameninta ca pleaca de acasa,ca se omoara,dc nu ii dai ceva sau dc nu ii permiti sa faca ceva. Deja mi-e greu sa o stapanesc. Daca se supara,se tavaleste, urla, tipa, musca daca nu o lasi sa isi faca damblaua.

IN cazul acestui copil, totul a mers pe dos, de la sarcina incepand pana dupa nastere:
- ganduri de avort
- griji din cauza hepatitei
- griji din cauza singuratatii mamei in timpul sarcinii
- discutii pe baza sexului
- cezariana
- despartirea copilului de mama 48 de ore (o mare trauma, cea mai mare)
- copilul nu a fost alaptat deloc ci a primit numai lapte praf

La atatea probleme, griji si traume si lucruri impotrivi naturii (cezariana, lapte fraf, deloc lapte de san), ce vina are copilul saracul ca este acum asa cum este ?

Si cu siguranta ca mai exista si au mai existat greseli de care mama nici nu e inca constienta.

Acum realizezi de ce este copilul asa ?

Ce ai vorbit de fapt cu copilul in timpul terapiei din timpul somnului ? Ca tu ai facut asta dar recent ai spus ca nici nu realizezi vreun conflict, desi sunt o gramada de conflicte mai mult decat evidente ?

Ca urmare nici nu nu ai avut ce sa vorbesti cu copilul caci nici macar greselile nu le vezi, daramite sa realizezi impactul lor.

Copiii saracii nu au niciodata vreo vina, este mereu vina parintilor si a medicilor.

Realizezi acum de ce copilul nu vrea sa stea singur ?
Realizezi oare ce ar trebui sa faci la terapia din timpul somnului ?

La ce varsta exact a fost sperietura de la caine ?
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Feb 21, 2014 5:11 am

"Copilul sta cu mine pentru ca nu are cine sa stea cu el. Am incercat la gradinita cu program prelungit ca sa pot pleca eu de acasa, dar doua saptamani a plans incontinuu, se trezea de la 5 dim, cu mult inainte sa fie ora de trezire si plangea ca nu mai vrea sa mearga, plangea ea, plangeam si noi.Si dupa doua saptamani, am renuntat. Acum merge la o gradinita cu program de patru ore si nu mai plange.
La inceput plange dar doar doua trei minute. Gradinita aceasta e aproape de casa noastra si cred ca d-aia i-a fost mai usor.si mi-a zis ca la program prelungit nu mai vrea niciodata pentru ca acolo sta prea mult."

Gradinita sub 4-5 ani este traumatica si pt. un copil sanatos. Pt. un copil ca al tau e de 1000 de ori mai traumatica. Nu-i face deloc bine ca o duci la gradinita, nici macar alea 4 ore. Pana la 5 ani tine-o mai bine acasa daca nu vrei sa sa strice si mai mult.
Gradinita e inventia iadului impodobita frumos ca sa nu se prinda parintii.

"Eu sunt o fire miloasa, ma emotionez la problemele altora, dar nu le duc in carca, plang repede ca sa ma descarc, ma enervez repede, dar imi trece repede, sunt curioasa, sunt tipicara si ordonata, dar nu la modul exagerat."
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  delideli Vin Feb 21, 2014 5:20 am

V-am scris un mesaj privat, in care am povestit in ce consta terapia.

delideli

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum