Ameteli persistente la un copil de 9 ani
3 participanți
Pagina 1 din 1
Ameteli persistente la un copil de 9 ani
Buna ziua,am o mare problema cu fiica mea de 9 ani.De trei luni i-am facut tot ce se poate numi analize..toate sunt bune si totusi ea ameteste si vede puncte negre..mi sa recomandat si o tomografie,care momentan nu ..o pot face,daca cineva a mai intalnit ceva asemanator...multumesc anticipat
David A- Mesaje : 3
Data de inscriere : 21/01/2015
Re: Ameteli persistente la un copil de 9 ani
Toate bolile au cauze emotionale…in afara accidentelor, otraviri, etc.
Ametelile cel mai des provin de la o sperietura in urma unei:
a) Cazaturi proprii
b) Martor al cazaturii sau lesinul unei alte persoane
c) Scapat un copil din mana
d) Lesin propriu
e) Frica de lesin dupa un lesin deja avut
Daca dupa sperietura ramane o frica, cee ace des se intampla, ametelile persista, desi ar trebui sa treaca de la sine dupa ceva timp.
Si alte cause sunt posibile, insa foarte rar.
Ametelile si punctele negre pot si chestii diferite.
Cand apar exact, la ce ore si in ce imprejurari ? Sau cand apar cu predilectie ?
Ce alte simptome mai sunt prezente.
Cand au inceput exact simptomele (ziua si luna) si ce s-a intamplat inainte de asta in contextual de mai sus. Trebuie sa intrebati copilul sa spuna exact.
Aici mai multe informatii
https://sanatate.catsboard.com/t3756-ametelile-din-punctul-de-vedere-al-noii-medicini-germane
Ametelile cel mai des provin de la o sperietura in urma unei:
a) Cazaturi proprii
b) Martor al cazaturii sau lesinul unei alte persoane
c) Scapat un copil din mana
d) Lesin propriu
e) Frica de lesin dupa un lesin deja avut
Daca dupa sperietura ramane o frica, cee ace des se intampla, ametelile persista, desi ar trebui sa treaca de la sine dupa ceva timp.
Si alte cause sunt posibile, insa foarte rar.
Ametelile si punctele negre pot si chestii diferite.
Cand apar exact, la ce ore si in ce imprejurari ? Sau cand apar cu predilectie ?
Ce alte simptome mai sunt prezente.
Cand au inceput exact simptomele (ziua si luna) si ce s-a intamplat inainte de asta in contextual de mai sus. Trebuie sa intrebati copilul sa spuna exact.
Aici mai multe informatii
https://sanatate.catsboard.com/t3756-ametelile-din-punctul-de-vedere-al-noii-medicini-germane
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Primele simptome au aparut prin august,eram plecata in Germania,in urma divortului..i s-au amplificat.In general dimineata ameteste in mod frecvent,dar si in timpul zilei...aparitia punctelor negre o are in general cand citeste...sa mai plans si de un punct rosu ce coboara ..
Imi pare bine ca ne revedem pe forum,pana la urma trebuie sa ai incredere ca problema se va rezolva.In curand totul va fi o amintire,eu sunt 100% sigur de asta.
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
ok, merci de raspunsuri. Intreab-a fata de ce ti-am scris mai sus....
scarface- Admin
Multumesc DanC ,imi pare tare rau...dar nu isi aminteste cand au inceput exact...se pare ca nu a stiut practic ce inseamna..
O cauza poate fi chiar divortul. Caci exact atunci a aparut.
Divortul este traumatic pt. orice copil. Mai ales pt. fete. Reactia insa e mereu individuala.
Cand ni se inchide campul vizual in acest fel – vedem negru in fata ochilor - atunci poate a fost o situatie “neagra”,
in fata careia fetita a fost..dar si a ramas, caci de atunci probabil lucrurile nu s-au schimbat.
Poti sa dai detalii despre relatie, divort si situatia de atunci si de acum cat si ce simte si spune fata despre divort, tata sau situatia actuala ?
scarface- Admin
Subiecte similare
» copil muscat de alt copil, muscatura care se infecteaza
» imunitate copil 1 an
» Tic la copil de 10 ani
» Raceala copil 9 ani
» insolatie copil
» imunitate copil 1 an
» Tic la copil de 10 ani
» Raceala copil 9 ani
» insolatie copil