Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

salanzione multiple la copil

2 participanți

In jos

salanzione multiple la copil Empty salanzione multiple la copil

Mesaj  deea44 Mar Ian 13, 2015 5:33 am

Buna ziua,Scarface!Sunt o mamica disperata si am nevoie urgent de ajutor.Am un baietel de 2 ani si 6 luni si avem probleme cu ochii.Are 2 salanzione pe ochiul drept si 3 pe cel stang,toate aparute pe pleopa superioara.Primul a aparut in septembrie anul trecut,am mers la oftalmolog (la 2 medici-sa aflam si o a doua parere)unde ne-a dat picaturi,iar dupa ce am pus picaturile timp de 14zile am revenit la control.Ochiul era la fel si ne-a dat antibiotic.Medicul a spus sa nu ma sperii,sa nu ne grabim sa-l operam pt ca exista riscul sa ii apara din nou.Asa am si facut.Am asteptat sa se retraga de la sine.Dar,am asteptat degeaba pt ca i-au aparut si la ochiul stang 3 salanzione plus inca unul la ochiul drept.Nu stiu ce sa mai fac,ce sa-i mai dau,cred ca i-am distrus imunitatea la cate antibiotice i-am dat.Acum suntem din nou pe picaturi ,iar luni mergem la control.Azi s-a trezit cu ochiul stang putin umflat,imi este frica sa nu-i apara alt salanzion.Astept raspuns si sper sa ma poti ajuta.

deea44

Data de inscriere : 09/01/2015

Sus In jos

salanzione multiple la copil Empty Re: salanzione multiple la copil

Mesaj  scarface Mar Ian 13, 2015 5:52 am

Cea mai importanta intrebare la copiii mici ?
Merge la gradinita ?

In septembrie incepe de regula gradinita...
Daca da de cand si ce probleme are acolo ?
De ce se plange legat de gradinita ?
Vrea sa mearga sau se impotriveste si spune ca nu-i place ?
Ce fel de caracter are ?
De cand a inceput gradinita ce boli si simptome are ?
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  deea44 Mar Ian 13, 2015 6:27 am

Primul salanzion i-a aparut cu o saptamana inainte sa merga la gradinita,dar era de dimensiuni foarte mici.Dupa prima zi de gradinita salanzionul a inceput sa mareasca,Trei zile a plans teribil,astfel incat ma chemau educatoarelr sa-l linistesc.Greseala mea a fost ca l-am lasat din prima zi sa doarma acolo.Era foarte speriat si acasa se trezea din somnsi ma striga.Vazandu-l asa speriat nu l-am mai lasat sa doarma,l-am luat acasa la ora12 si s-a linistit,nu a mai plans.Din spusele educatoarei nu se joaca cu ceilalti copii,este mai retras.Da,e de acord sa mearga,dar nu vrea sa-si ia nicio jucarie cu el la gradi.Imi spune ca ii este teama ca o fura copiii.Despre caracter pot sa zic :foarte nervos,agitat,nu pot sa-i interzic nimic -direct plans.Am zis sa -l las in voia lui,sa nu-l mai cert,sa-l las sa fac ce vrea pt.ca plansul lui ma sperie.Tremura foarte rau cand plange si ma sperie. Cat despre boli- dupa 3 zile de camin era cu rosu in gat si febra 39-40 .Tot mereu i-am dat antibiotic,imi este teama de febra,face cu frisoane.Ultima data afost la gradinita pe data 17 decembrie si pe18 decembrie facut rosu in gatcu o febra mica 38,6,nu i-am dat antibiotic decat siropel de tuse si pt tempetratura.Insa,in ajunul craciunului pe 24 decembrie mi-a facut febra40,5.L-am bagat pe antibiotic,si febra tot a facut inca 2 zile,tot febra mare.Antibiotic i-am dat 5 zile si a ramas si cu o tuse urata,coapta pt care am avut siropel pana acum 2 zile.I-am distrus imunitatea cu atatea medicamente.Ce pot face?Sunt noua pe forum si nu stiu daca am scris unde trebuie?multumesc pt raspuns

deea44

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Ian 13, 2015 7:33 am

Astfel de salazioane apar de regula cand ”nu mai poti sa vezi ceva”, adica te-ai saturat sa mai vezi ceva ce nu-ti place sau convine.
De ex. o studenta studiaza si s-a saturat sa mai vada cartile. I-au trecut de abia cand a terminat examenele...

Eu nu asa ceva o singura data in viata pana acum : cand m-am dus anul trecut de craciun la sora-mea si am vazut-o pe nepoata-mea fumand...si nu mi-a placut deloc...m-a tinut cam o saptamana
Deci nu-ti place ce vezi...poate sa fie ceva scurt socadt sau ceva de durata...

Fiindca i-au aparut inainte de gradinita nu prea are cum sa aiba de aface cu gradinita...trebuie sa fie altceva...doar daca el era satul de gradinita chiar inainte sa o inceapa...insa ma indoiesc sa fie asa..trebuie sa fie ceva din casa...lucrurile s-au agravat doar cu gradinita -...mai are frati ?
A fost bolnav inainte de gradinita ?

Ce facea inainte de gradinita, cu cine il lasai ? Sau ce s-a intamplat negativ in perioada 2-6 saptamani inainte de aparitia lor in viata lui? Ce l-a deranjat cel mai mult ?
Il obligi cu mancarea ?

Ca sa intelegi de ce ne imbolnavim si ca antibioticele nu ajuta de fapt deloc ci mai rau fac, si se dau aboslut inutil si din frica, studiaza Noua medicina germana aici pe forum:

Carti si filme despre Noua medicina germana
https://sanatate.catsboard.com/t3144-filme-si-carti-despre-noua-medicina-germana
Cazuri si marturii privite din perspectiva Noii medicini germane
https://sanatate.catsboard.com/t3125-cazuri-analizate-sau-vindecate-pe-baza-legilor-biologice-din-noua-medicina-germana

Carte de introducere cu NMG a lui Mambretti (pt. incepatori)
http://andrei.swissworld.com/scarface/hamer/Noua_Medicina_Mambretti_A4.pdf

Lista (incompleta) cu conflicte
http://andrei.swissworld.com/scarface/hamer/Simptome-Noua_Medicina_Germanica.pdf

Brosura
http://andrei.swissworld.com/scarface/NM/Brosura_Noua_Medicina_Germanica.pdf

Cartea Dr. Hamer ( are 98 de Megabyte, deci dureaza mult pana se deschide sau se descarca caci este foarte mare. Trebuie rabdare)
http://andrei.swissworld.com/scarface/hamer/182623575-Hamer-Noua-medicina-germana-pdf.pdf
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  deea44 Mar Ian 13, 2015 8:03 am

Da,il oblig cu mancarea,altfel nu mananca nimic.Nu l-am auzit niciodata sa spuna ca ii este foame.Inainte ,acum 5-6 luni manca cat de cat ,fructe mai ales.Acum,sa nu vada niciun fruct.L-am obligat sa manance avand atatea medicamente,mai ales antibiotice.Nu mai are frati,iar de stat a stat numai cu mine,sotul ba la tara ,ba la serviciu.O singuara data a stat la sora mea 2 zile fara mine dar atunci avea1 an si 1 luna.De atunci nu am stat niciodata fara el.Racit a fost si in luna iulie si in septembrie cand am chemat ambulanta pt.ca facuse febra cu frison,altceva nu-mi aduc aminte.

deea44

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Ian 13, 2015 8:22 am

Poate sa fie si de la silitul cu fructele...."nu mai pot sa vad fructele astea"...numai tu si cu el puteti afla exact...
de cand ai inceput sa i le dai ?
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  deea44 Mar Ian 13, 2015 8:42 am

Cred ca acum 2-3 luni am inceput sa i le dau fortat,dar i le dau cand ne jucam si asa le accepta mai usor.Dar,ma uimea faptul ca atunci cand venea de la camin si primea fructe de acolo le manca fara nicio problema.Ajunsesem sa ma duc in fiecare zi cu cate un fruct in geanta atunci cand mergeam sa-l iau de la camin.Ii spuneam ca ne-a dat doamna fructul si il manca cu placere.Ce sa fac?Sa caut un doctor homeopat?La noi in oras nu avem,nu am auzit...

deea44

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Ian 13, 2015 9:24 am

stai mai incet cu homeopatul.. tu crezi ca el te poate ajuta cand habar nu are de cauza ?
Ce facem noi aici nu e homeopatie

Pai daca te gandesti bine acum 2-3 luni inseamna cam in septembrie ... nu-ti poti aminti exact cand ai inceput cu fructele ?
Si cam la cat septembrie a aparut primul simptom ?

Daca vrei sa aflii daca fructele sunt (eu asta cred) poti sa faci asa: de maine nu-i mai dai fructe si ii spui ca nu mai trebuie sa manance fructe nici acasa si nici la gradinita daca nu vrea si ca poate sa manance ce doreste…si daca incep sa-i treaca dupa cam o saptamana atunci stii ca a fost de la fructe…si ca ai facut o greseala (de fructe nu are nimeni nevoie cu adevarat, este un mit doar)…

La gradinita copii mananca mai mult ca au respect si frica decat ca vor...adica nu-si permit sa faca cu educatoarele ce fac acasa, chiar daca nu vor si nu le place... e si presiunea grupului acolo.."daca toti fac, trebuie sa fac si eu, nu am incotro"...

Trebuie sa vezi ce nu-i mai place pe langa fructe, sa nu cumva sa mai fie si alte lucruri...acest simptom apare des si cand te scarbesti vizual de ceva...

Ca i le dai in joaca sau nu, nu conteaza...
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  deea44 Mar Ian 13, 2015 9:47 am

Pe langa fructe si mancarea o mancam fortat ,uneori.Mananca mult mai bine daca e cineva la noi la masa(buni,matusa, etc...).Am sa incerc sa nu-l fortez la fructe.Dar,la mancare ce sa-i fac?Mai rar cand are pofte si cand vrea sa manace fara sa ma rog de el.

deea44

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Ian 13, 2015 11:51 am

picaturile pe care i le dai, cat si antibioticele, daca ar fi fost bune de ceva ar fi ajutat pana acum,..dar cum nu sunt bune de nimic, i le dai de poamana...ele pot chiar cauza unui conflict suplimentar ( nu mai pot sa vad picaturile astea!) .

Ultima editare efectuata de catre scarface in Lun Mai 25, 2015 8:08 am, editata de 1 ori
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  deea44 Mar Ian 13, 2015 12:55 pm

Multumesc pt.raspuns si timpul acordat.Nu o sa-l mai fortez sa manance si poate o sa-i treca,incerc si asa...

deea44

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Ian 13, 2015 1:06 pm

Daca nu-i mancarea e altceva...cat timp conflictul e activ nu ajuta nici un medicament de nici o forma...cand conflictul s-a terminat trece de la sien in 5-10 zile...si daca in acest timp dai ceva ai crede ca asta a ajutat... uneori oamenii rezolva conflictele (cauzele) fara sa stie ca s-au dus...caci nu le cunosc si se schimba ceva si gata s-a dus cauza...si intamplator acel medicament si doctor la care ai fost ultima oara pare sa fie ceea ce a ajutat...dar e pura intamplare...

exceptia la medicamente sunt remediile homeopate care faca pacientul sa nu-i mai pese de conflict desi aceasta exista mai departe...

https://sanatate.catsboard.com/t2943-doua-remedii-pentru-lipsa-poftei-de-mancare-si-nu-numai-pt-asta#9559

Ultima editare efectuata de catre scarface in Lun Mai 25, 2015 8:07 am, editata de 1 ori
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Ian 14, 2015 6:35 am

CH7 e cel mai potrivit.
Distanta de 1-3 ore intre remedii, dupa cum se poate

Nici un remediu nu e pt. salazion ...si Vanilia e pt. stimularea poftei de mancare...
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  deea44 Mier Ian 14, 2015 7:21 am

Multumesc

deea44

Sus In jos

Mesaj  deea44 Joi Feb 12, 2015 11:36 am

Buna seara,Scarface.I-am dat baietelului cele 3 remedii indicate pt pofta de mancare si tin sa spun ca au avut efect.Nu mananca mult -cantitativ dar conteaza ca imi cere de mancare.Inainte cum vedea mancarea cum se stramba.Sper sa o tinem tot asa.MULTUMIM pt ajutor

deea44

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum