pleoape umflate
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale ochilor
Pagina 1 din 1
pleoape umflate
Buna ziua
De citeva zile am problema la pleoape.Dimineata sunt umflate, apoi peste zi se dezumfla putin dar se rosesc si ma maninca.
Nu stiu ce sa fac .Poate imi dai un sfat unde sa caut ? rinichi, alergie ,altceva.
multumesc.
De citeva zile am problema la pleoape.Dimineata sunt umflate, apoi peste zi se dezumfla putin dar se rosesc si ma maninca.
Nu stiu ce sa fac .Poate imi dai un sfat unde sa caut ? rinichi, alergie ,altceva.
multumesc.
Lenke- Mesaje : 34
Data de inscriere : 22/03/2014
Re: pleoape umflate
Contact vizual de separare/despartire....
Cand invatati oare sa cautati cauzele pe plan emotional si nu organic sau in substante dinafara ?
Cand invatati oare sa cautati cauzele pe plan emotional si nu organic sau in substante dinafara ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
pleoape umflate
Da,ai dreptate ca trebuie sa cautam in plan emotional.
daca nu te intrebam pe tine nu are rost acest forum. Avem nevoie sa ne aprobi si sa ne indrumi.
multumesc.
daca nu te intrebam pe tine nu are rost acest forum. Avem nevoie sa ne aprobi si sa ne indrumi.
multumesc.
pleoape umflate
Nu inca nu am gasit.Ochii mei au vazut multe si au plins de prea multe ori ,asa ca nu stiu care dintre aceste situatii i-a deranjat mai mult.
Numai bine.
Numai bine.
Re: pleoape umflate
pai ai uitat ce ai facut ACUM cateva ZILE ????
doar nu e ceva de ani de zile ci de curand..inainte de a aparea simptomele s-a incheiat sau a inceput conflictul
doar nu e ceva de ani de zile ci de curand..inainte de a aparea simptomele s-a incheiat sau a inceput conflictul
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
pleoape umflate
sigur ca nu am uitat ce ce am facut,ce am vazut,doar ca au fost mai multe intimplari in acelasi timp care
nu au placut nici ochilor si nici sufletului.
nu au placut nici ochilor si nici sufletului.
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale ochilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum