laringita
3 participanți
Pagina 1 din 1
laringita
fetita mea are 1 an si 2 luni are 3 saptamani de cand a facut laringita cu insuficienta respiratorie , am fost internata de doua ori in spital cu ea ptr ca a facut de 2 ori laringita una dupa alta aceeasi forma apoi am ajuns acasa la 4 zile din nou aceeasi forma, am tratat acasa, sigur cu antibiotice si hidrocortizon ,a terminat tratamentul sa zicem ca e binisor, inca mai tuseste si curge nasul mai nou de 2 zile se trezeste cu ochii lipiti de o secretie , de cateva zile am hotarat sa merg cu homeopate , ma sperie ca are ff multe in jur de 20 de tuburi , ar spune ca ar fi si ptr imunitate si ptr ficat marit i-ar fi dat ptr mai multe simtome , ma intreb oare sa stau linistita ca va trece acea conjuctivita ? ii va creste imunitatea , avand ficatul marit de la antibiotice se va da inapoi ?
sara-maria- Mesaje : 5
Data de inscriere : 11/11/2014
Varsta : 43
Re: laringita
Buna,
Laringita apare de la sperieturi - multe din ele chiar minore si de o secunda (cazaturi, zgmote bruste, vazut pe cineva cu barba, urat, deghiazat, TV, etc., ).
Insuficienta respiratorie de la ce a fost de la laringe inflamat sau de la bronchii cu secretii ?
Sperieturile duc des si la spasme bronchiale, insa nu cred ca se poate afecta si laringele si bronhiile in acelasi timp.
Insa multi copii care au avut dificultati la nastere – frica sa ramana fara oxygen – reactioneaza la orice senzatie de sufocare (de ex. simptome de laringita) cu secretii marite in bronhii.
A doua laringita a fost cu siguranta cauzata de o sperietura din spital ! Spitalelel sunt o sursa sigura de trauma pt. co
Nu stii inca ca AB si cortizonul sunt foarte daunatoare ?
In timpul crizelor foarte puternice insa reduc simptomele si atunci se pot da, dar numai scurt timp si nu asa cum le dau medicii.
Insa exista si remedii pt. astfel de crize.
Ins ace vrea sa-ti dea “homeopata” ta nu lua, caci nu are habar si atatea remedii nu numai ca nu ajuta dar fac si rau.
Conjuctivita a aparut din cauza ca nu te-a mai putut vedea destul sau ca ai lasat-o singura …
Totul trece de la sine, trebuie doar ceva rabdare si avut grija de a nu redeclansa conflictele emotionale.
Studiaza Noua medicina germana aici la mine pe forum fost: https://sanatate.catsboard.com/f127-noua-medicina-germana-dupa-dr-hamer
Si invata remediile Bach la cursul gratuit de aici:
http://cursuri.nextbyte.ro
Iti aduci aminte ce sperietura a declansat prima laringita ? Dar a doua ?
Laringita apare de la sperieturi - multe din ele chiar minore si de o secunda (cazaturi, zgmote bruste, vazut pe cineva cu barba, urat, deghiazat, TV, etc., ).
Insuficienta respiratorie de la ce a fost de la laringe inflamat sau de la bronchii cu secretii ?
Sperieturile duc des si la spasme bronchiale, insa nu cred ca se poate afecta si laringele si bronhiile in acelasi timp.
Insa multi copii care au avut dificultati la nastere – frica sa ramana fara oxygen – reactioneaza la orice senzatie de sufocare (de ex. simptome de laringita) cu secretii marite in bronhii.
A doua laringita a fost cu siguranta cauzata de o sperietura din spital ! Spitalelel sunt o sursa sigura de trauma pt. co
Nu stii inca ca AB si cortizonul sunt foarte daunatoare ?
In timpul crizelor foarte puternice insa reduc simptomele si atunci se pot da, dar numai scurt timp si nu asa cum le dau medicii.
Insa exista si remedii pt. astfel de crize.
Ins ace vrea sa-ti dea “homeopata” ta nu lua, caci nu are habar si atatea remedii nu numai ca nu ajuta dar fac si rau.
Conjuctivita a aparut din cauza ca nu te-a mai putut vedea destul sau ca ai lasat-o singura …
Totul trece de la sine, trebuie doar ceva rabdare si avut grija de a nu redeclansa conflictele emotionale.
Studiaza Noua medicina germana aici la mine pe forum fost: https://sanatate.catsboard.com/f127-noua-medicina-germana-dupa-dr-hamer
Si invata remediile Bach la cursul gratuit de aici:
http://cursuri.nextbyte.ro
Iti aduci aminte ce sperietura a declansat prima laringita ? Dar a doua ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
cum sa fac ? multumesc
este adevarat ca a cazut la 8 luni , se sperie la zgomote bruste , cand vede pe cineva cu barba incepe sa planga , la tv se uita zilnic ,
nu mi-a spus de la ce a facut acea insuficienta respitatorie , de fapt cand tusea si inspira avea un zgomot si mi-a spus ca aceasta e laringita , ea la 6 luni a facut gastroenterita , apoi pneumonie , apoi bronsiolita una dupa alta s-au intamplat , mi-au crescut copilul cu antibiotice , sunt disperata ,iar despre aceasta conjuctivita a fost prima oara cand am lasat-o singura cu o vecina timp de 2 ore si a doua zi a si aparut acea secretie in ochi partea dinspre nas, nu imi aduc aminte de nici o sperietura insa ea singura se sperie cand vede ceva ce nu ii place , acum daca eu nu ii mai dau
nici un remediu de la acel medic , ce se va intampla ?: ea acum tuseste cand sec cand parca ar rupe ceva , ii curge nasul cu o secretie galbuie , aceasta conjuctivita , imunitate scazuta si sindrom de hepatocitoliza ,
cer ajutor , deja nu mai am eu putere plangand zilnic o sa ma imbolnavesc si eu cu siguranta , e strigator la cer !! multumesc pentru timpul acordat , sunteti minunat !
nu mi-a spus de la ce a facut acea insuficienta respitatorie , de fapt cand tusea si inspira avea un zgomot si mi-a spus ca aceasta e laringita , ea la 6 luni a facut gastroenterita , apoi pneumonie , apoi bronsiolita una dupa alta s-au intamplat , mi-au crescut copilul cu antibiotice , sunt disperata ,iar despre aceasta conjuctivita a fost prima oara cand am lasat-o singura cu o vecina timp de 2 ore si a doua zi a si aparut acea secretie in ochi partea dinspre nas, nu imi aduc aminte de nici o sperietura insa ea singura se sperie cand vede ceva ce nu ii place , acum daca eu nu ii mai dau
nici un remediu de la acel medic , ce se va intampla ?: ea acum tuseste cand sec cand parca ar rupe ceva , ii curge nasul cu o secretie galbuie , aceasta conjuctivita , imunitate scazuta si sindrom de hepatocitoliza ,
cer ajutor , deja nu mai am eu putere plangand zilnic o sa ma imbolnavesc si eu cu siguranta , e strigator la cer !! multumesc pentru timpul acordat , sunteti minunat !
Pai in primul rand nu te oblige nimeni sa o duci la medic ca sa o umpli de antibiotice sau chiar sa i le dai.
Deci trebuie sa te plangi pe tine insati pt. alegerile facute. Poate le schimbi de acum incolo.
Conjuctivita provine de la despartitea de 2 ore…chiar si 5 minute ajunge ca sa faca conjuctivita.
Conjuctivita este faza de vindecare dupa ulceratia ce s-a facut in acele 2 ore cand nu te-a mai putut vedea.
Cursul nasului este de la faptul ca ai dus-o intr-un mediu strain unde nu a mai putut adulmeca mirosurile cu care este obisnuita.
De ficat nu-ti fac griji caci se reface. Sper sa nu-I dai alte medicamente pt. asta.
Faptul ca o lasi la TV la aceasta varsta este foarte rau !
Nu numai ca-I distrugi celulele de memorie si deci si intelgienta care sunt programate inutil sip rea devreme cu imagini pe care nu le intelege deloc, dar TV este sursa de demonizare si mai ales de sperieturi. Caci in somn sufletul se uita din nou la ceea ce a vazut in timpul zilei
si la TV apar tot felul de monstrii si prostii- des ascunse sublimal.
Copiii nu ar trebui lastia deloc la TV pana la 4-5 ani si atunci de abia 1-2 ore pe saptamana la anumite emisiuni doar.
90% din desenele animate au mesaje sublimale cu sex sau satanism si lucrui oculte si este sursa de demonizare pt. copii.
Problema nu sun simptomele de acum, care oricum sunt simptome de vindecare, problema cea mai mare este mama care face greseli peste greseli si pe urma se mira de unde apar problemele. Este insa clar ca sperieturile de la cazatzri nu pot fi evitate.
Ce fel de nastere a avut copilul ? Cezariana ?
Deci trebuie sa te plangi pe tine insati pt. alegerile facute. Poate le schimbi de acum incolo.
Conjuctivita provine de la despartitea de 2 ore…chiar si 5 minute ajunge ca sa faca conjuctivita.
Conjuctivita este faza de vindecare dupa ulceratia ce s-a facut in acele 2 ore cand nu te-a mai putut vedea.
Cursul nasului este de la faptul ca ai dus-o intr-un mediu strain unde nu a mai putut adulmeca mirosurile cu care este obisnuita.
De ficat nu-ti fac griji caci se reface. Sper sa nu-I dai alte medicamente pt. asta.
Faptul ca o lasi la TV la aceasta varsta este foarte rau !
Nu numai ca-I distrugi celulele de memorie si deci si intelgienta care sunt programate inutil sip rea devreme cu imagini pe care nu le intelege deloc, dar TV este sursa de demonizare si mai ales de sperieturi. Caci in somn sufletul se uita din nou la ceea ce a vazut in timpul zilei
si la TV apar tot felul de monstrii si prostii- des ascunse sublimal.
Copiii nu ar trebui lastia deloc la TV pana la 4-5 ani si atunci de abia 1-2 ore pe saptamana la anumite emisiuni doar.
90% din desenele animate au mesaje sublimale cu sex sau satanism si lucrui oculte si este sursa de demonizare pt. copii.
Problema nu sun simptomele de acum, care oricum sunt simptome de vindecare, problema cea mai mare este mama care face greseli peste greseli si pe urma se mira de unde apar problemele. Este insa clar ca sperieturile de la cazatzri nu pot fi evitate.
Ce fel de nastere a avut copilul ? Cezariana ?
scarface- Admin
da , cezariana , am sa urmez sfatul si am sa inchid televizorul , dar pentru afectiunile prezente ar trebui sa ma linistesc si ca nu prezinta nimic grav ? multumesc pentru toate raspunsurile
multumesc din suflet !! daca ma mai puteti ajuta cu un remediu , cand inspir am durere in spate in zona plamanului si am senzatia ca nu am suficient aer, am fost si racita cu dureri de oase si in gat mai prezint si tuse de obicei seara
Aceste simptome la plamani au fost cauzate probabil de frica pt. viata copilului cand i-a fost foarte rau si in spital si fac parte dintr-un proces de autoreparatie. De remedii nu este nevoie, caci corpul face totul correct. Insa antibioticele si controalele la asemenea simptome aduc daune.
Ar trebuie sa apara si transpiratie noaptea. Sau a fost deja ?
In care parte a plamanului se simt ?
Ce fel de tuse este ? Secretii ?
Studiaza Noua medicina germana ca sa intelegi ce aveti si de ce.
Ar trebuie sa apara si transpiratie noaptea. Sau a fost deja ?
In care parte a plamanului se simt ?
Ce fel de tuse este ? Secretii ?
Studiaza Noua medicina germana ca sa intelegi ce aveti si de ce.
scarface- Admin
nu am transpirat , durerea este in spate in partea dreapta , tusea e seaca ca si cum ar veni din interior nu ca m-ar manca in gat , ca si secretii scuip galbui mai mult dimineata , daca e din cauza stresului cu fetita m-ar bucura ca ar trebui sa imi revin , m-ati linistit , multumesc pentru toate raspunsurile
Buna ziua! Am in baietel De 3 ani care la fiecare raceala face laringita. Respira greu si CE caracterizeaza: expirul este ca "scremutul" De LA defecatie. Exists vreun remediu specific acestui tip De expir? Daca nu il scot astazi din faza aceasta ajunge LA o dispnee expiratorie din care iese doar cu cortizon injectabil.
Multumesc
Multumesc
anatr- Mesaje : 11
Data de inscriere : 28/05/2014
Shallaki Boswellia D12 sau CH5 este un remediu care actioneaza similar cu cortizonul insa fara efectele negative ale acestuia
si se poate lua in fazele de inflamatie maxima pentru a le reduce in caz de pericol.
Se ia de mai multe ori, sa zicem la 15-20 de minute de cateva ori si se observa necesitatea mai departe.
Repetarea este in functie de efect si necesitate. Nu se exagereaza cu el.
Vindecarea este lungita insa – deci totul merge mai incet si de mai lunga durata.
Nu este deci un remediu vinecator ci doar unul care reduce vindecarea.
Cauza la laringite sunt sperieturile. De regula sunt atat de minore incat mamele nu fac nici o legatura.
Bineintes ca un corpil fricos si sperios se sperie mai tare decat unul curajos.
Pt. a reduce fricile se poate da remedial Bach Mimulus de 2 ori pe zi vreo 8 zile.
Imediat dupa orice sperietura este bine de dat remediul bach Rock rose de cateva ori.
Cum sa faci remedii homeopate si Bach in 2-3 minute, acasa si gratuit:
https://sanatate.catsboard.com/t510-cum-sa-produci-orice-remediu-homeopat-oricand-si-fara-nici-un-ban
si se poate lua in fazele de inflamatie maxima pentru a le reduce in caz de pericol.
Se ia de mai multe ori, sa zicem la 15-20 de minute de cateva ori si se observa necesitatea mai departe.
Repetarea este in functie de efect si necesitate. Nu se exagereaza cu el.
Vindecarea este lungita insa – deci totul merge mai incet si de mai lunga durata.
Nu este deci un remediu vinecator ci doar unul care reduce vindecarea.
Cauza la laringite sunt sperieturile. De regula sunt atat de minore incat mamele nu fac nici o legatura.
Bineintes ca un corpil fricos si sperios se sperie mai tare decat unul curajos.
Pt. a reduce fricile se poate da remedial Bach Mimulus de 2 ori pe zi vreo 8 zile.
Imediat dupa orice sperietura este bine de dat remediul bach Rock rose de cateva ori.
Cum sa faci remedii homeopate si Bach in 2-3 minute, acasa si gratuit:
https://sanatate.catsboard.com/t510-cum-sa-produci-orice-remediu-homeopat-oricand-si-fara-nici-un-ban
scarface- Admin
Copilul merge la gradinita ? daca da, de cand ?
De ce fel de nastere a avut parte ?
Sti de vreo sperietura (chiar si mica, de ex. de la o cazatura) inainte de laringita ?
De ce fel de nastere a avut parte ?
Sti de vreo sperietura (chiar si mica, de ex. de la o cazatura) inainte de laringita ?
scarface- Admin
Merge din februarie. Dar a avut probleme de bebelus 7 luni prima raceala serioasa, iarna- laringo traheo brosite.ASA am tinut-o luni De zile Nu reusea sa elimine secretiile. Acum le elimina ' dar e greu pana ajungem LA faza De secretii, ne blocam mereu LA faza inflamatorie
Nu stiu' cu sperieturile...Nici nu I'll pot intreba pentru ca nu vorbeste deloc. LA Gradi ii place, De intuneric nu ii este frica, se sperie doar daca I'll cert ridicand vocea. In rest, el e dictatorul daca I'll impiedici sa face CE vrea
S-a nascut prin cezariana pt ca nu a vrut sa vina natural desi l-am asteptat 41-42 De saptamani. Dubla circulara, palme talpi cianotice, echimoza LA nivelul ochiului stang, vaccinat doar cu vaccinul din maternitate
Nu stiu' cu sperieturile...Nici nu I'll pot intreba pentru ca nu vorbeste deloc. LA Gradi ii place, De intuneric nu ii este frica, se sperie doar daca I'll cert ridicand vocea. In rest, el e dictatorul daca I'll impiedici sa face CE vrea
S-a nascut prin cezariana pt ca nu a vrut sa vina natural desi l-am asteptat 41-42 De saptamani. Dubla circulara, palme talpi cianotice, echimoza LA nivelul ochiului stang, vaccinat doar cu vaccinul din maternitate
Daca la trei ani inca nu vorbeste deloc poti sa fi absolut sigura ca a fost speriat destul de rau de ceva. Deja larningitele astea ca si bronsitele sunt cea mai clara dovada. Si dubla circulara arata frica mare in burta mamei. Cezariana este un soc pt. aproape orice copil mai ales daca dupa cezariana este pus in incubator sau separate mai mult decat cateva ore de mama.
Da-i atunci combinatia asta “remedii Bach Mimulus, Rock rose, Star of Bethlehem, Heather” zilnic odata timp de 10 zile, noteaza si raporteaza schimbarile aici. Ar trebui sa inceapa sa vorbeasca curand dupa remedii. Poti incepe de azi cu remediile.
Cum a avut somnul in primul an ?
Cate ore sta la gradinita fara mama ?
Da-i atunci combinatia asta “remedii Bach Mimulus, Rock rose, Star of Bethlehem, Heather” zilnic odata timp de 10 zile, noteaza si raporteaza schimbarile aici. Ar trebui sa inceapa sa vorbeasca curand dupa remedii. Poti incepe de azi cu remediile.
Cum a avut somnul in primul an ?
Cate ore sta la gradinita fara mama ?
scarface- Admin
Am uitat as precizez ceva: ieri, cand am vazut ca da semne, i-am DAT belladona CH 200. Prima doza l-a linistit, nu aparuse dispneea dar tusea rar ,uscat si baritonal. Dupa belladonna a fost bine au aparut secretii, dar la 4 dimineata deja dadea semne de dispnee. Am repetat belladon/na- nimic. Acum avem dispnee, inflamatia, zgomot gajait LA expir si ceva secretii
Somn f bun ,
Acum insa,mai face crize de pavor nocturn( urla,musca,loveste in noi si in el uneori, nu cedeaza as zice la Stramonium am incercat M, dar au mai fost nopti asa
La Gradi de la 9:30-18:00( dar e indragostit de educatoare)
Somn f bun ,
Acum insa,mai face crize de pavor nocturn( urla,musca,loveste in noi si in el uneori, nu cedeaza as zice la Stramonium am incercat M, dar au mai fost nopti asa
La Gradi de la 9:30-18:00( dar e indragostit de educatoare)
Educatoarea, chiar daca e indragostit de ea nu poate tine locul mamei. Pt. un copil de 3 ani care nu vorbeste si care are inca sperieturi active
mersul la gradinita timp de 9 ore va fi traumatizant cu siguranta si de acolo I se vor trage si multe boli si simptome. Deja pt. un copil perfect sanatos un asemene orar de gradinita este traumatizant.
La gat uscat cu durere si dispnee din cauza umflarii laringelui incearca Spongia toasta CH7 sau 9 de mai multe ori consecutive.
Nu belladonna ci Aconitum e remediul pt. debut ! Insa nu Ch200...ci CH15 sau max, 30
mersul la gradinita timp de 9 ore va fi traumatizant cu siguranta si de acolo I se vor trage si multe boli si simptome. Deja pt. un copil perfect sanatos un asemene orar de gradinita este traumatizant.
La gat uscat cu durere si dispnee din cauza umflarii laringelui incearca Spongia toasta CH7 sau 9 de mai multe ori consecutive.
Nu belladonna ci Aconitum e remediul pt. debut ! Insa nu Ch200...ci CH15 sau max, 30
scarface- Admin
Cum una din traume (cezariana si despartirea de mama ) e asociata cu medicii, acest copil poate sa faca boli de indata ce vede un medic sau ajunge intr-un spital.
Daca sti de asta si observi atent o sa-ti dai seama ca asa este.
Daca sti de asta si observi atent o sa-ti dai seama ca asa este.
scarface- Admin
La spongia nu m-am mai gândit pentru ca am tot folosit-o cand a fost bebeluş şi avea crize şi nu a dat rezultat.
La aconit nu m-am gândit pentru ca nu a fost un debut brusc.
Belladonna am folosit-o mai mult profilactic în disperarea de a preveni criza de dispnee şi cand am văzut secretiile am rămas şi eu surprinsă. Dar, degeaba...
Am făcut rost de remediile florale, doar ca vreau să te întreb ceva: am tot înţeles ca se dau de minim 4 ori pe zi, aş putea să-i dau aşa frecvent şi nu doar o dată? Nu gândesc alopat, doar ca mă asigur ca nu greşesc.
La aconit nu m-am gândit pentru ca nu a fost un debut brusc.
Belladonna am folosit-o mai mult profilactic în disperarea de a preveni criza de dispnee şi cand am văzut secretiile am rămas şi eu surprinsă. Dar, degeaba...
Am făcut rost de remediile florale, doar ca vreau să te întreb ceva: am tot înţeles ca se dau de minim 4 ori pe zi, aş putea să-i dau aşa frecvent şi nu doar o dată? Nu gândesc alopat, doar ca mă asigur ca nu greşesc.
nu inteleg de ce daca eu iti deja spun cum sa le dai tu ma intrebi daca nu e mai bine "altcumva"...
le poti face si cu eticheta, nu e musai sa le cumperi.
Spongia numai daca se potrivesc simptomele...."larinigita" nu e un simptom.
Laringita vine de la sperietura si Aconitum e remediu de sperietura si de aceea merge de regula iar debutul nu trebuie sa fie neaparat furtunos ca sa se potriveasca. Caci numai la unii copii si in functie de sperietura este furtunos. Nu mai folosi dilutii peste ch30 la chestii acute.
le poti face si cu eticheta, nu e musai sa le cumperi.
Spongia numai daca se potrivesc simptomele...."larinigita" nu e un simptom.
Laringita vine de la sperietura si Aconitum e remediu de sperietura si de aceea merge de regula iar debutul nu trebuie sa fie neaparat furtunos ca sa se potriveasca. Caci numai la unii copii si in functie de sperietura este furtunos. Nu mai folosi dilutii peste ch30 la chestii acute.
scarface- Admin
Bine! Nu ma mai certa...
Le voi da aşa cum ai spus, voi prezenta toate modificările ce apar pe parcurs.
Le-am comadat ca să nu mai pun şi alte întrebări legate de prepararea lor, pentru ca am citit metoda cu foaia şi pixul -ştiam de ea- dar nu am găsit situaţia acesta a mea: daca ai de preparat o soluţie din mai multe remedii bach, le treci pe toate pe aceeaşi foaie şi foaia sub pahar, sau faci separat. Tind să cred ca prima metodă...
Şi eu cred ca problema e la nivel emoţional, am spus-o demult, şi mă zbat să îmi dau seama ce pot face pentru el în mod real şi corect.
Din păcate, se pare ca încă nu mi-am învăţat lecţia din moment ce pic mereu acelaşi examen.
Le voi da aşa cum ai spus, voi prezenta toate modificările ce apar pe parcurs.
Le-am comadat ca să nu mai pun şi alte întrebări legate de prepararea lor, pentru ca am citit metoda cu foaia şi pixul -ştiam de ea- dar nu am găsit situaţia acesta a mea: daca ai de preparat o soluţie din mai multe remedii bach, le treci pe toate pe aceeaşi foaie şi foaia sub pahar, sau faci separat. Tind să cred ca prima metodă...
Şi eu cred ca problema e la nivel emoţional, am spus-o demult, şi mă zbat să îmi dau seama ce pot face pentru el în mod real şi corect.
Din păcate, se pare ca încă nu mi-am învăţat lecţia din moment ce pic mereu acelaşi examen.
am promis ca voi nota modificarile in urma tratamentului cu remediile florale Bach...
as vrea sa pot spune ca lucrurile s-au schimbat , dar , din pacte, nu.
laringita de atunci a fost "tratata" cum stiam ca va fi: cortizon, nebulizari...
am inceput sa ii dau remediile in urma cu o saptamana, dar el este in continuare un mutulica, scoate aceleasi sunete momosilabice, si la fel de dependent de un adult ca si un bebelus mai mare.
ii voi da in continuare remediile, poate este nevoie de mai multa rabdare in cazul lui
as vrea sa pot spune ca lucrurile s-au schimbat , dar , din pacte, nu.
laringita de atunci a fost "tratata" cum stiam ca va fi: cortizon, nebulizari...
am inceput sa ii dau remediile in urma cu o saptamana, dar el este in continuare un mutulica, scoate aceleasi sunete momosilabice, si la fel de dependent de un adult ca si un bebelus mai mare.
ii voi da in continuare remediile, poate este nevoie de mai multa rabdare in cazul lui
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum