nu pronunta bine cuvintele
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
nu pronunta bine cuvintele
Cunosc o familie care are mai multi copii, cu cei mai mici se joaca fiul meu.
In urma cu 2 ani le-a luat foc casa.
Cei mari au inceput sa tipe, i-au luat pe micuti in brate si au fugit afara.
Doua fetite dormeau (de 5 si 4 ani) socul a fost mai mare pentru ele, de atunci nu mai pronunta bine cuvintele.
Cea de 7 ani, cand copiii rad de ea la scoala se necajeste si plange, cealalta se enerveaza si vrea sa-i loveasca.
O alta fata, care are 14 ani acum, mult timp dupa intamplare era balbaita, dar i-a trecut.
Scarface spune-mi te rog, ce remediu e bun pentru cele doua fetite?
multumesc mult
In urma cu 2 ani le-a luat foc casa.
Cei mari au inceput sa tipe, i-au luat pe micuti in brate si au fugit afara.
Doua fetite dormeau (de 5 si 4 ani) socul a fost mai mare pentru ele, de atunci nu mai pronunta bine cuvintele.
Cea de 7 ani, cand copiii rad de ea la scoala se necajeste si plange, cealalta se enerveaza si vrea sa-i loveasca.
O alta fata, care are 14 ani acum, mult timp dupa intamplare era balbaita, dar i-a trecut.
Scarface spune-mi te rog, ce remediu e bun pentru cele doua fetite?
multumesc mult
danis- Mesaje : 23
Data de inscriere : 03/06/2013
Re: nu pronunta bine cuvintele
Buna,
da, este de la sperietura. Sperietura dupa cum ar trebui sa stiti de la NMG afecteaza cel mai des mucoasa laringelui (laringita, crup) – uneori muschii laringelui (balbaiala, mutenie) sau alteori mucoasa bronchiala (astm, pneumonie).
Remediile pt. soc si sperietura exista la remediile Bach (Rock rose, Star of Bethlehem, Mimulus) ...
da, este de la sperietura. Sperietura dupa cum ar trebui sa stiti de la NMG afecteaza cel mai des mucoasa laringelui (laringita, crup) – uneori muschii laringelui (balbaiala, mutenie) sau alteori mucoasa bronchiala (astm, pneumonie).
Remediile pt. soc si sperietura exista la remediile Bach (Rock rose, Star of Bethlehem, Mimulus) ...
Ultima editare efectuata de catre scarface in Sam Mai 30, 2015 1:11 pm, editata de 2 ori
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Vacante all-inclusive
» bine v-am gasit!
» bine te-ai reintors ck!
» Noul cod al muncii - angajatul isi pierde din drepturi
» CieAura-ce parere aveti?
» bine v-am gasit!
» bine te-ai reintors ck!
» Noul cod al muncii - angajatul isi pierde din drepturi
» CieAura-ce parere aveti?
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum