Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

tuse cu varsatura

In jos

tuse cu varsatura Empty tuse cu varsatura

Mesaj  delideli Mier Feb 26, 2014 10:23 am

Buna seara,
Fetita mea de patru ani tuseste foarte tare de azi de dimineata, tuse seaca, sacaitoare, care o epuizeaza.
Cateva zile i-a curs nasul, secretii galbene verzui si de azi dimineata, nasul nu mai curge, doar a tusit, mult si sec.
I-am dat drosera ch12 si kalium bichromicum ch7. Spre seara, a tusit de vreo doua ori-mixt si acuza dureri de cap.
Acum o ora a adormit, si s-a trezit din somn tusind, s-a innecat si a varsat, la inceput secretii transparente si apoi putina mancare. Tot dupa ce a adormit, a aparut si febra, destul de mare, 39.3
Dupa ce a varsat, acuza dureri de burtica si in continuare de de cap. Plange si zice ca o doare burta si capul. Elimina gaze si pe sus si pe jos, foarte urat mirositoare. Desi are febra, mi-a cerut sa o invelesc, are frisoane. A cerut si apa, dar a baut doar o gurita.
Cam ce s-ar potrivi? Ipeca merge si pe tuse si probleme digestive?sau cu ce sa o ajut?pana acum nu am dat nimic pt febra si nici pentru dureri cap si burta.

delideli

Data de inscriere : 16/02/2014
Varsta : 40

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum