Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

colici

2 participanți

In jos

colici  Empty colici

Mesaj  Brimi Mar Feb 11, 2014 1:13 am

Bună ziua!
Am un băiețel(2 luni). Este născut prin cezariana la 35 sap,cu 2,600! Până acum nu am făcut niciun vaccin,dar am administrat vigantol!A luat în greutate f.bine! Acum are 5 kg.Este alaptat natural, și i-am dat doar câteva lingurițe de ceai pt calmarea colicilor! Încerc sa-l alăptez la minim 2ore! Dacă așteptăm prea mult plânge! De dormit, doarme bine pe burtica, cu fața-n sus se trezește după maxim o ora, și apoi iar vrea san! Am citit subiectele pe tema colicilor,dar chiar nu știu sa prepar acele tratamente! Îmi puteți recomanda un medic homeopat bun din Galați? Dacă aveți nevoie de mai multe detalii din perioada sarcinii, va pot da! Va mulțumesc mult!

Brimi

Data de inscriere : 11/02/2014

Sus In jos

colici  Empty Re: colici

Mesaj  scarface Mar Feb 11, 2014 1:33 am

Buna,

il alaptezi prea des ! de aceea face colici. Sau esti nervoasa si prea nervozitatea de la tine.
Copiii nu plang numai de foame ! Si plansul nu e neaparat ceva rau.
Este foarte bine ca nu l-ai vaccinat inca, dar nici nu ai avut ocazia caci de abia la 2 luni incepe vaccinarea. Spera sa nu-l vaccinezi. Nu exista vaccin obligatoriu.
Acest cuvant se foloseste in mod ilegal si mincinos !

Foarte rau ca-i dai vigantol ! Daca ai stii cat rau ii faci cu aceast hormon sintetic vandut ca "vitamina" si cate probleme vei avea numai de pe urma vigantolului, ti-ai fi dorit sa nu-i fi dat niciodata.

Citeste aici despre "minunatul" Vigantol.

https://sanatate.catsboard.com/t1950-vigantol-vitamina-d3-sau-cum-iti-poti-distruge-copiii-cu-avizul-medicului

Iar despre vaccinuri citeste aici:
https://sanatate.catsboard.com/f91-despre-vaccinuri-si-efectele-lor-adevarate

Toate vaccinurile sunt daunatoare, toate contin, pe langa virusi si microbi manipulati genetic intre 80-100 de substante nedeclarate, caci producatorii trebuie sa delcare numai adjucantii:
Deja cei mai multi adjuvantii folositi sunt foarte neuorotoxici: medil de mercur, formaldehida (interzisa in mobila!) si hidroxid de aluminiu.

Vaccinul face o gaura in creier la copii. Au fost vazute prin CT la multi copii deja. Daca ai ghinion copilul poate muri (80-100 copiii mor pe an in Germania imediat dupa vaccinari si cateva zeci de mii raman handicapati)

In Galati exista un medic care se numeste homeopat, insa aceea "homeopatie" care o face acel "medic" este mai rea decat dacai ai da tu la intamplare ceva. Acel "medic homepat" daca cate 10-15 remedii
pt, o singura afectiune. Ce daune fac aceste "tratamente" mai ales la copii nu vreau sa-ti mai povestesc, caci homeopatele au efecte adverse daca sunt date gresit si cel putin 90% din ce da acel "medic" este gresit.
Deci stai cat mai departe de astfel de "homeopati" caci este mai bine s anu faci nimic decat sa faci ceva gresit.
Homeopatele au efect mai puternic decat orice medicament chimic, atat ca forma de vimdecare cat si ca forma de daunare.

scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Feb 11, 2014 1:37 am

redu mesele treptata si lasa-l sa planga ceva timp. Daca ii dai prea des sa manance nu poate digera bine si atunci il faci sa planga din caiua colicilor.
Este nervoasa ?
Iti recomand sa fi abstinenta sexual atata vreme cat alaptezi si sa fi calma si linistita,caci laptele din sani se face din sange, iar in sange sunt toti hormonii sexuali cat si hormonii emanati la furie, manie, tristete, care afecteaza copilul.
Orice emotie negativa influenteaza direct copilul.
Ca sa nu mai spun de stres, galagie, etc.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  Brimi Mar Feb 11, 2014 10:52 am

Mulțumesc frumos!

Brimi

Data de inscriere : 11/02/2014

Sus In jos