va rog sa ma ajutati
2 participanți
Pagina 1 din 1
va rog sa ma ajutati
am o fetita de 3 ani care de fiecare data cand raceste ajung cu ea la insuficienta resp.dr ei spune ca face un spasm bronsic iar secretiile in loc sa le elimine raman acolo si nu ii mai da voi sa respire bn si atunci intra in insuf resp.schema dr de tratem este cu aerosoli cu cortizon si ventolin+aerius+singulair. eu nu mai vreau sa ii dau asa ceva exista oare ceva care sa o ajute sa nu mai faca insuficienta resp.
as dori daca vrea sa imi dea un tratam homeopat scarface ca am mare incredere in tratam homeopate.va multumesc
as dori daca vrea sa imi dea un tratam homeopat scarface ca am mare incredere in tratam homeopate.va multumesc
floricel- Mesaje : 43
Data de inscriere : 29/01/2014
Re: va rog sa ma ajutati
de ce ai mare incredere daca pana acum nu ai incercat nimic decat medicamente si cortizon si nici nu stii ca exista o alternativa ?
A avut vreo sperietura fata ? Cum a decurs nasterea, ce fel de nastere ?
A avut vreo sperietura fata ? Cum a decurs nasterea, ce fel de nastere ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
https://sanatate.catsboard.com/t2598-bronsiolita-si-bronsita-mai-ales-la-copii
Exista 2-3 cauze posibile:
- secretia este prea groasa si lipiciosa. In cazul asta ajuta remediile homeopate.
- muschii bronchiilor se contracta si deci se strang. In cazul acesta cauza este o sperietura din trecut. Poate duce si la astm bronsic. Si aici pot ajuta remediile homeopate ca secretiile sa iasa mai usor. Vindecarea cauzei de poate face numai cu un remediu special.
- mucoasa bronchiilor. Daca a ramas blocat in canal la nastere la multi copii apare des o dereglare legata de producerea de secretie in mucoasa bronhica si deci tendinta la bronsite. Si aici ajuta remediile homeopate
- secretia este prea groasa si lipiciosa. In cazul asta ajuta remediile homeopate.
- muschii bronchiilor se contracta si deci se strang. In cazul acesta cauza este o sperietura din trecut. Poate duce si la astm bronsic. Si aici pot ajuta remediile homeopate ca secretiile sa iasa mai usor. Vindecarea cauzei de poate face numai cu un remediu special.
- mucoasa bronchiilor. Daca a ramas blocat in canal la nastere la multi copii apare des o dereglare legata de producerea de secretie in mucoasa bronhica si deci tendinta la bronsite. Si aici ajuta remediile homeopate
scarface- Admin
va rog sa ma ajutati
am incredere ca de la 6 luni ia tratam homeopat adik
la 6 luni am inceput cu thuja ch 200 5 zile
la 3 sap calcarea phos ch9
la 2 sapt calcarea carb ch200
la 3 sapt calcarea phos ch9
la 2 sapt eevaluare la cab mi-a dat sa continui cu
sambucus ch 30
la 3 sapt lycopodium ch 30
la 3 sapt baryta carb ch9
revaluare la cab la 3 sapt dupa care mi-a dat
phytolacca ch30 7 gr/5 zile
la 2 sapt carcinosinum ch 30 7 gr/5 zile
la 3 sap calcarea phos ch30 7 gr/5zile
la 3 sap reeval la cab am continuat cu
silicea ch 200 7 gr/5 zile
la 2 sapt agrphis ch9 7gr/5 zile
la 3 sapt tuberculinum ch 200 7 gr/5 zile
la 1 luna reeval la cab unde mi-a dat
sulphur ch 200 5 zile apoi la 2 luni la reevaluare
din pacate de 1 an nu am mai ajuns la d-nul dr si nu i-am mai dat nimik
iar din tratam d-nei dr nu ii faceam decat aerosoli ca sa o scot din criza sigulair si aerius nu i-am dat niciodata
referitor la sarcina eu sunt diabetica de 28 de ani in momentul in care am nascut-o acum am 30 de ani de diabet,copilul este ok.
am facut cezariana la 36-37 sap pt ca am o retininopatie diab si nu imi permitea nasterea naturala stresul probabil de la asta este.mii de multumiri pt raspuns si poate exista un remediu pt fata mea ca acum are un inceput de raceala adika e putin infundata
mi-e frica ca in 4zile ajunge iar la insuficienta.resp
multumesc incaodata si daca vrei astept un rasp
mentionez ca soacraea are astm si e posibil sa o mosteneasca
iar secretiile sunt aderente fff lipicioase
la 6 luni am inceput cu thuja ch 200 5 zile
la 3 sap calcarea phos ch9
la 2 sapt calcarea carb ch200
la 3 sapt calcarea phos ch9
la 2 sapt eevaluare la cab mi-a dat sa continui cu
sambucus ch 30
la 3 sapt lycopodium ch 30
la 3 sapt baryta carb ch9
revaluare la cab la 3 sapt dupa care mi-a dat
phytolacca ch30 7 gr/5 zile
la 2 sapt carcinosinum ch 30 7 gr/5 zile
la 3 sap calcarea phos ch30 7 gr/5zile
la 3 sap reeval la cab am continuat cu
silicea ch 200 7 gr/5 zile
la 2 sapt agrphis ch9 7gr/5 zile
la 3 sapt tuberculinum ch 200 7 gr/5 zile
la 1 luna reeval la cab unde mi-a dat
sulphur ch 200 5 zile apoi la 2 luni la reevaluare
din pacate de 1 an nu am mai ajuns la d-nul dr si nu i-am mai dat nimik
iar din tratam d-nei dr nu ii faceam decat aerosoli ca sa o scot din criza sigulair si aerius nu i-am dat niciodata
referitor la sarcina eu sunt diabetica de 28 de ani in momentul in care am nascut-o acum am 30 de ani de diabet,copilul este ok.
am facut cezariana la 36-37 sap pt ca am o retininopatie diab si nu imi permitea nasterea naturala stresul probabil de la asta este.mii de multumiri pt raspuns si poate exista un remediu pt fata mea ca acum are un inceput de raceala adika e putin infundata
mi-e frica ca in 4zile ajunge iar la insuficienta.resp
multumesc incaodata si daca vrei astept un rasp
mentionez ca soacraea are astm si e posibil sa o mosteneasca
iar secretiile sunt aderente fff lipicioase
va rog sa ma ajutati
mentionez ca soacra mea are astm si e posibil sa o mosteneasca
iar secretiile sunt ffff lipicioase si aderente
iar secretiile sunt ffff lipicioase si aderente
Astmul nu se mostenste.
Nu stiu la ce medic ai fost dar numai homeopatie nu este ce face dansa... probabil e celebra homeopata din Galati ?
Iar atata risipa de zahar si de bani mai rar am vazut..o singura granula ar ajunge...daca dai 5 sau 7 sau 10 sau 50 efectul e acelasi.
Banuiesc ca nu ai vazut nici o schimbare de la remedii, de aceea nici nu ai mai fost... ca sa nu mai vorbim de banii aruncati pe fereastra.
Am scris in linkul de mai sus care sunt remediile de bronsite. Cele mai importante de acolo sunt Drosera, Antimonium tartaricum si eventual si Kalium bichromicum. Pt. debutul racelilor e greu de gasit ceva.
Nu stiu la ce medic ai fost dar numai homeopatie nu este ce face dansa... probabil e celebra homeopata din Galati ?
Iar atata risipa de zahar si de bani mai rar am vazut..o singura granula ar ajunge...daca dai 5 sau 7 sau 10 sau 50 efectul e acelasi.
Banuiesc ca nu ai vazut nici o schimbare de la remedii, de aceea nici nu ai mai fost... ca sa nu mai vorbim de banii aruncati pe fereastra.
Am scris in linkul de mai sus care sunt remediile de bronsite. Cele mai importante de acolo sunt Drosera, Antimonium tartaricum si eventual si Kalium bichromicum. Pt. debutul racelilor e greu de gasit ceva.
scarface- Admin
va rog sa ma ajutati
nu este vb de dr dumitrescu din buc care este si pediatru
nu am vazut imbunatatiri in starea ei ,iar de mers nu m-am mai dus pt ca am avut alte probleme
am inteles ce treb sa ii dau si o sa va tin la curent ce ce se intampa
dar pt constipatie ce imi recomandati
referiror la mine dupa cum v-am spus am diab zah.de aproape 30 de ani adik de la varsta de 5 ani si am probl cu ochii (retinopatie diab)si de 2 luni imi amortesc ffff rau mainile noatea sau cand sriu sau cand stau la calc de imi vine sa plang
in urma consultului med la neurolog mi s-a spus ca am neuropatie diab si mi-a dat sa iau milgama dar nu prea vreau sa iau med daca exista si un remediu homeopat l-as lua cu multa incredere decat sa iau med alopate.
va multumesc
nu am vazut imbunatatiri in starea ei ,iar de mers nu m-am mai dus pt ca am avut alte probleme
am inteles ce treb sa ii dau si o sa va tin la curent ce ce se intampa
dar pt constipatie ce imi recomandati
referiror la mine dupa cum v-am spus am diab zah.de aproape 30 de ani adik de la varsta de 5 ani si am probl cu ochii (retinopatie diab)si de 2 luni imi amortesc ffff rau mainile noatea sau cand sriu sau cand stau la calc de imi vine sa plang
in urma consultului med la neurolog mi s-a spus ca am neuropatie diab si mi-a dat sa iau milgama dar nu prea vreau sa iau med daca exista si un remediu homeopat l-as lua cu multa incredere decat sa iau med alopate.
va multumesc
va rog sa ma ajutati
scarface a scris:https://sanatate.catsboard.com/t2598-bronsiolita-si-bronsita-mai-ales-la-copii
mi-am adus aminte un amanunt imp.referitor la aceasta probl.
-la 32 de sapt de sarcina dr ginecolog mi-a dat sa fac injectii cu dexametazona 1f /8ore,3 zile, pt ca ii era frica,ca plamanii copilului nu sunt suficient dezvoltati incat sa respire bn si singura la nastere,avand in vedere probl mea de sanatate si faptul ca treb sa nasc la 36 de sapt.
dupa nastere la 1 luna am obs ca fetita mea avea un zgomot in respiratie(harait) pt care am consultat 14 pediatrii nimeni nu mi-a dat nici un rasp concret tot ziceau:
-"sunt niste secretii care le tot plimba de sus in jos dar nu e nimic grav " si imi dadeau intruna aerosoli cu dif subst.bineinteles ca nu ii treceau cu nimic erau acolo mereu si se intensificau cand manca mai mult la lapte.
la 6 luni am fost pt prima data la dr dumitrescu s-au mai diminuat si de atunci ii mai apareau aceste secretii numai la raceli.tratam dar de d-nul dr e descris mai sus dar dupa cum v-am zis nu m-am mai dus.
vreu sa-i multumesc d-nuli scarface.
dupa cum va spuneam la inceput fetita mea era putin infundata a 2a zi a inceput sa aiba secretii fluide atunci am decis sa ii dau acel tratam pe care mi l-ati trimis.i-am dat 2 zile,i s-au oprit secretiile apoi a inceput sa tuseasca de 2-3 ori/zi,iar acum nu mai are nimic. va multumesc... ca nu am mai ajuns cu ea la insuficienta resp.
D-zeu sa va ocroteasca intreaga fam. si sa ne mai ajutati si in alte probleme.multumesc
dupa cum va spuneam la inceput fetita mea era putin infundata a 2a zi a inceput sa aiba secretii fluide atunci am decis sa ii dau acel tratam pe care mi l-ati trimis.i-am dat 2 zile,i s-au oprit secretiile apoi a inceput sa tuseasca de 2-3 ori/zi,iar acum nu mai are nimic. va multumesc... ca nu am mai ajuns cu ea la insuficienta resp.
D-zeu sa va ocroteasca intreaga fam. si sa ne mai ajutati si in alte probleme.multumesc
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum