Lipsa cartilaje genunchi
3 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale picioarelor
Pagina 1 din 1
Lipsa cartilaje genunchi
Am un vecin care la amble picioare nu mai are cartilaje.Practic merge os pe os.Ieri mi se tot plangea ca abea umbla.I -as fi dat vreun sfat, dar ma depaseste problema.Protezele sunt ff scumpe zicea el.
Am tot cautat pe net informatii,dar nu am gasit nicaieri ca acest cartilaj s-ar fi refacut cu vreo metoda de tratament,alimentatie,etc.
Ce alternative ar avea?
Am tot cautat pe net informatii,dar nu am gasit nicaieri ca acest cartilaj s-ar fi refacut cu vreo metoda de tratament,alimentatie,etc.
Ce alternative ar avea?
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
Re: Lipsa cartilaje genunchi
Tratament homeopat:
Calcium Sulfuricum (D12 sau CH5) – reface cartilagiul
Aliemente:
Siliciul organic e important pt oase sanatoase, se gaseste indeosebi in coaja la cereale integrale (boabe de grau, ovaz, orz, etc)
grau fiert si/sau tarate.
De asemena f. eficienta la boli osoase este gelatina obtinuta din fierberea picioarelor de vitel/vaca care contine
substante in stare sa repare oasele (dar sis tomacul). Face-ti deci ciorba de picioare de vita si mancati din ea 2-3 zile pe saptamana.
asta am gasit eu saptamana trecuta cand "rasfoiam" pe forum (ce mi se pare mai important imi pun intr-un document text ), sunt curios daca scarface o sa imi dea dreptate
anty21ro- Mesaje : 48
Data de inscriere : 12/01/2014
Varsta : 38
Localizare : SJ
Dam e ok, doar eu am scris.
In orice caz cartilagiul s-a mancat din cauza devalorizarii de sine.
Acolo trebuie de fapt lucrat. Remedii floarale care maresc stima de sine sau increderea in sine ca Larch, etc.
In orice caz cartilagiul s-a mancat din cauza devalorizarii de sine.
Acolo trebuie de fapt lucrat. Remedii floarale care maresc stima de sine sau increderea in sine ca Larch, etc.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Eu nu am gasit nici macar un caz in care sa se refaca cartilajul,am citit doar ca s-a oprit degenerarea si aceasta intr-o mica masura(indiferent de metodele de tratament). Cartilajul e la fel ca si timpanul de exemplu:odata degenerat,nu mai recapeti auzul niciodata ,pentru ca nu se mai reface .Sa zicem ca NMG ar stopa degenerarea,dar de refacut cartilajul ma indoiesc.E ca si cum ai astepta sa-ti creasca la loc un deget pierdut dupa o necroza sa zicem.
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
Atata vreme cat conflictul ramane activ e firesc sa nu se schimbe nimic. Cum nici o alta medicina in afara de NMG
nu stie cauza adevarata si nici nu face nimic impotrica iar
conditiil ein care traieste acel om nu se schimba si nici el nu se schimba este firesc ca orice incercare de a ajuta la regenerare nu poate sa ajute. Caci practic procesul care le roade este permanent activ.
Si nu este deloc usor - ba chiar imposibil in cele mai multe cazuri - sa anulezi senzatia de "om fara valoare".
Da-i un milion de euro, pune-l pofesor la o facultate,
fai zilnic omagii, da-.i tot ce isi doreste, fa-l sa se simta iubit. aperciat si cu valoare de sine si iti garantez ca acele cartilagii se refac complet in numai cateva luni.
Orice boala este vindeabila, dar nu orice bolnav.
De ce este asa, poate sa inteleaga fiecare daca se gandeste bine
nu stie cauza adevarata si nici nu face nimic impotrica iar
conditiil ein care traieste acel om nu se schimba si nici el nu se schimba este firesc ca orice incercare de a ajuta la regenerare nu poate sa ajute. Caci practic procesul care le roade este permanent activ.
Si nu este deloc usor - ba chiar imposibil in cele mai multe cazuri - sa anulezi senzatia de "om fara valoare".
Da-i un milion de euro, pune-l pofesor la o facultate,
fai zilnic omagii, da-.i tot ce isi doreste, fa-l sa se simta iubit. aperciat si cu valoare de sine si iti garantez ca acele cartilagii se refac complet in numai cateva luni.
Orice boala este vindeabila, dar nu orice bolnav.
De ce este asa, poate sa inteleaga fiecare daca se gandeste bine
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Cartilaje de la oase da pui/gaina contra la artrita
» Laptele praf - un cocktail toxic cu efecte daunatoare
» Cafeaua, o planta extrem de toxica laudata peste masura
» 911 si lipsa cadavrelor
» Lipsa de calciu
» Laptele praf - un cocktail toxic cu efecte daunatoare
» Cafeaua, o planta extrem de toxica laudata peste masura
» 911 si lipsa cadavrelor
» Lipsa de calciu
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale picioarelor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum